Opinie o FPHU DREWEKS Józef Antosiak Maków Podhalański Maków Podhalańśki

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FPHU DREWEKS Józef Antosiak

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, 34-220 Maków Podhalański Maków Podhalańśki Ul. Kościuszki 7
Telefon: 00 48 33 877 30 50 Kom. 0 601 181 780 Fax: 00 48 33 877 30 50
Adres e-mail: biuro(małpa)dreweks.eu
Strona internetowa: www.dreweks.eu
NIP:
5520104429
Opis działalności: Działamy na rynku od 1986 r. Specjalizujemy się w produkcji galanterii drzewnej z sosny, buka, olchy, brzozy. Produkujemy bardzo zróżnicowany asortyment towarów Słowa kluczowe: produkcja wyrobów z drewna

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1894
Data utworzenia profilu: 2013-11-07 12:11:10
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-07 12:11:10 

Opinie o FPHU DREWEKS Józef Antosiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem razem ze żoną w tej firmie łóżko, które wstawiliśmy do salonu. Rewelacyjne ceny, miła obsługa. Polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 13:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe przedsiębiorstwo, jestem bardzo zadowoona z ich usług, wykonana przez nich witryna do naczyń do mojej jadalni jest wspaniałą, bardzo jestem zadowolona z efektów pracy tej firmy, wykonali kawał świetnej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-03-30 14:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, wykoanli piękną i solidną witrynkę do mojej jadalni, jestem zachwycona ich wykonaniem, to profesjonaliści w każdym calu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-07 11:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity zakład stolarski, rewelacyjnie się spisali, wykonali solidną i piękną komode do mojej sypialni, jestem bardzo zadowolona z ich usług, świetnie sie spisali
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-19 11:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna stolarnia, wykoanna przez nich witrynka na naczynia do mojej jadalni pie?nie wygląda, jestem z niej bardzo zadowolona, wszyscy goście którzy nas odwiedzają podziwiają ją. Dodatkowo zapłaciłam stosunkowo niewiele a jej wykonanie jest na 6
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 09:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w prezencie dla mamy piękny kufer ze sznurkiem, bardzo ładny dodatek do wnętrza, dobra cena, szybka wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olga dnia: 2014-01-28 13:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity zakład stolarski, jestem bardzo zadowolona z moich nowych krzeseł do jadalni, jakie dla mnie wykonali, są wspaniałe, pięknie wykonane i solidne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-01-16 12:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama bardzo lubi dobre wino, na urodziny kupiłam jej butelke i chciałam ją jakoś ładnie zapakować na stronie dreweks.pl znalazłam piękną skrzynkę. Drewniana, zamykana, w bardzo dobrym guście, szybka przesyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-09 10:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, wykonali do moejj jadalni pię?ny komplet krzesel, są niewiarygodnie dobrzy, wykoanli pię?ne i stylowe krzesła a do tego nie drogo i szybko, jestem bardzo zadowolona z ich usług, to prawdziwi fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2013-12-17 11:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne przedsiębiorstwo, kupiłam u nich niedawno pię?ny komplet 3 owalnych pudełek w łuby, teraz bez problemu będę mogła zapakować moje prezenty na święta dla najbliższych, pie?nie wyglądają wiec nawet nie będe musiała ich dodatkowo zdobić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2013-12-02 12:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, jestem bardzo zadowolona z komody jaką wykonała dla mnie firma Dreweks, jest pięknie wykończona i solidnie wykonana, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2013-11-20 12:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują szeroki wybór sztućców drewnianych, naturalnych i zdobionych, pięknie wykonane, bardzo solidnie a do tego w atrakcyjnych cenach, polecam wyroby tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natka dnia: 2013-11-07 12:13:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją