Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Mr frog

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Warmińsko-mazurskie, Giżycko
Telefon: Kom. 511 130 342
Adres e-mail: mrfrog(małpa)home.pl
Strona internetowa: www.mrfrog.pl
Opis działalności: muzyka na wesele, organizacja imprez Słowa kluczowe: zespół muzyczny, organizacja imprez, muzyka na wesele

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2085
Data utworzenia profilu: 07.11.2013 08:57:10
Data ostatniej aktualizacji: 07.11.2013 08:57:10 

Opinie o Zespół muzyczny Mr frog

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam okazje tydz.temu pobawic sie na weselu przy zespole.Widac ze duzo pracy wkladaj w to co robia wszystko brzmi super uklon dla Pana grajacego na trąbce i Pani spiewajaca Czarna super milo posluchac i potanczyc.Pozdrawiam zespol
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: al. dnia: 10.10.2014 12:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zespół świetny na żywo mam uwage co do wokalu damskiego na stronie sa 2 panie czarna i blond była tylko blond z inna dziewczyna oj oj dziewczeta poprawcie swoj spiew ,a dziewczyny ktorej nie było (czarnej)świetnie spiewa własnie przesluchuje nagrania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mobil dnia: 04.09.2014 11:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli to jest strona o fachowcach to ten zespół zasługuje aby na niej być, bo poszczególni członkowie tego zespołu to fachowcy z branży weselno muzycznej. Można być świetnym muzykiem ale nie znać się na prowadzeniu wesela, jednak ten zespół potrafił jedno i drugie. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.05.2014 14:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół świetny a poziom siepawnia czarnej dziewczyny rewelacyjny na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: menager dnia: 11.04.2014 11:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie :) Nie spodziewałem się tak udanej uroczystości weselnej mojej siostry. Oprawa muzyczna bardzo dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2014 13:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Melanżyk pierwsza klasa!!! Jeszcze nie ochłonąłem po całonocnej zabawie w miniony weekend!!!
Opinia dodana przez: Bodzio dnia: 25.03.2014 10:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam całą ekipę, zagrać tak dobrze na żywo to trzeba potrafić i i mieć nie tylko talent ale też i umiejętności. Widać, że grupa ma właściwe podejście do swoich obowiązków, a także potrafi dać z siebie wszystko i zadbać o dobry humor gości weselnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.03.2014 13:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten zespół, jest super. Chciałbym także podziękować za zabawę bo zrobili fajne show i doskonale się nadają na wesela i większe imprezy. Wiedzą jak rozkręcić każdą imprezę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2014 15:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było bardzo fajnie na weselu u mojej siostry. Bawiliśmy się rewelacyjnie. Ekipa doskonale wiedziała co ma grać. Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2014 13:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół. Jestem zadowolona,ze byli na moim weselu. Wszystko mają pięknie opanowane. Bardzo mi się podobało jak grali. To była świetna zabawa. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.02.2014 12:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony,że znalazłem ich ofertę w internecie. Wszystko poszło po mojej myśli. Grali fajnie, muzyka wpadała w ucho. Goście byli mile zaskoczeni i ja również. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2014 13:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą zabawę, daliście nam niezapomnianą noc. Życzymy wam kolejnych sukcesów na scenie. Pozdrawiamy.
Opinia dodana przez: K. i D. - Kętrzyn dnia: 17.02.2014 08:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco, pragnę podziękować za to że tak dobrze zagraliście i uświetniliście swoją obecnością moje wesele. Było ekstra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2014 14:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam zespół dość długo i jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Grają na prawdę super. Muzyka wpada w ucho. W okolicy wszyscy mówią o nich pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2013 15:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajnie graja i prowadzą, świetny repertuar!Wiem bo moja rodzinka brała ich na wesele.polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 15.11.2013 14:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół ! Jestem bardzo zadowolona,że znalazłam ich w odpowiednim czasie. Dzisiaj wiem,ze warto było zaryzykować. Grali świetnie. Na sali panowała miła atmosfera. Bawiliśmy się całą noc. Super. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.11.2013 09:09:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją