Opinie o Grupa Zendar Sp. z o.o. Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grupa Zendar Sp. z o.o.

Zawód: sauny i solaria - budowa, sprzedaż, wyposażenie  
Adres: Lubelskie, 20-388 Lublin Abramowice Prywatne 167A
Telefon: +48 81 75 99 100 Fax: +48 81 75 99 104
Adres e-mail: group(małpa)zendar.pl
Strona internetowa: www.saunasolna.pl
NIP:
8211961545
Opis działalności: Podążając za potrzebami naszych Klientów obecnie wprowadziliśmy do naszej oferty montaż nowoczesnych ekskluzywnych saun solnych w hotelach, ośrodkach SPA i domach prywatnych. Słowa kluczowe: produkcja saun solnych, produkcja jaskiń/ grot solnych

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 872
Data utworzenia profilu: 2013-11-05 09:40:15
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-05 09:40:15 

Opinie o Grupa Zendar Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa, jestem bardzo zadowolona z saun solnych. Dzięki tym saunom czuję się o wiele lepiej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 20:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To najlpszy wykonawca saun solnych, jestem bardzo z nich bardzo zadowolona Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-26 13:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy firmy Zendar, wykonali rewealcyja saunę solną w moim hotelu, dzięki niej z roku na rok coraz więcej gości nas odwiedza, to rewelacyjny pomysł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-10 13:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grupa Zendar świetnie spisała się podczas montażu sauny solnej w moim hotelu, dzięki niej z roku na rok coraz więcej gości nas odwiedza, to rewelacyjny pomysł na poszerzenie oferty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janinka dnia: 2014-02-20 08:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam problemy zdrowotne, dlatego zdecydoałem się na budowę sauny solnej w moim ogrodzie, często z niej korzystam i zauważyłem znaczną poprawę, Firma zandar znakomicie się spisała. Korzystne ceny, dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-02-06 14:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolona z sauny zamontowanej w moim spa, klientki często z niej korzystają i bardzo sobie chwalą, solidna robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-28 08:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie wykonali pię?ną saunę solną w moim pensjonacie, goście uwielbiają z niej korzystać, dzię?i niej z sezonu na sezon mamy coraz więcej gości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-01-10 08:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, zamontowali saunę solną w moim hoteliki i dzie?i niej obroty mojego małego biznesu znacznie sie rozkręciły a goście bardzo sobie chwalą tę atrakcję, to wspaniały pomysł aby skorzystać z oferty Grupy Zendar, wykonują solidnie i profesjonalnie powierzone im zadania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2013-12-16 08:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z współpracy z firmą Grupa Zendar, wykonali moim pensjonacie rewelacyjną saunę solną, goście bardzo sobie ją zachwalają, to znakomita atrakcja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frania dnia: 2013-12-03 08:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Sauna znakomicie spełnia swoje funkcje. Goście mojego hotelu chętnie z niej korzystają i zauważają poprawę zdrowia. Dodatkowo sauna cechuje się ładnym i estetycznym wyglądem. Solinda firma
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 11:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, dzięki ich ciężkiej pracy prowadzone przeze mnie spa jest odwiedzane przez znacznie większą liczbę gości z powodu sauny solnej którą wykonała dla mnie firma Grupa Zendar, jestem bardzo zadowolona z współpracy z nimi, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2013-11-05 09:41:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją