Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Imers Robert Janiszewski

Zawód: instalacje c.o. - usługi  
Adres: Kujawsko-pomorskie, Toruń Strzałkowa 8/5
Telefon: Kom. 793739748
Adres e-mail: imers(małpa)imers.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: grzejniki łazienkowe, dekoracyjne ozdobne Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1150
Data utworzenia profilu: 2013-11-05 08:00:49
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-05 08:00:49 

Opinie o Imers Robert Janiszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, konkretni ludzie, miła obsługa, niskie ceny produktów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-13 12:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają duży wybór grzejników za korzystną cenę. Kupiłam i jestem zadowolona, daje ciepło, szybko ogrzewa pomieszczenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-03-30 21:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z grzejników jakie kupiłam firmy Imers. Grzejnik Aries jest ozdobą w mojej łazience. Jest smukły i piękny. Jest awangardowy co dodaje mojej łazience drapieżnego charakteru. Polecam ten sklep, ponieważ mają przepiękne dekoracyjne grzejniki w wielu stylach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-10 10:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Roznego rodzaju wzornictwo grzejnikow. Jestem bardzo zadowolony z grzejnikow,ponieważ są one wyk0onane z dobrej jakości. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2014-01-28 08:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam grzejnika, który nie będzie psuł wystroju pokoju swoim wyglądem,trafiłam na stronę imers.pl, znalazłam to czego szukałam, grzejnik Aries idealnie wpasował się w nietuzinkowy wygląd mojego salonu. Dzięki swojej smukłej i nowoczesnej budowie wygląda jak ozdoba, a do tego spełnia doskonale swoją podstawową rolę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-02 13:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwałam grzejników w stylu retro. Po długim przeczesywaniu internetu wpadłam na firme Imers i jestem zachwycona produktami jakie u nich kupiłam - wysokiej jakości i dla mnie w idealnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 13:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Firma Imers posiada bogaty wybór grzejników wysokiej jakości po rozsądnej cenie. Ja osobiście z zakupu jestem bardzo zadowolona, gdyż teraz mam uporządkowane ręczniki, które dzięki szybkiemu nagrzewaniu się grzejnika, równie szybko schną. No i jako prawie nieliczni produkują, a nie tylko handlują grzejnikami.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 13:46:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją