Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Aneta Gajda

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-028 Katowice Francuska 31/4
Telefon: Kom. 509 997 704
Adres e-mail: kancelaria(małpa)gajdaadwokat.pl
Strona internetowa:
NIP:
625-212-82-34
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Słowa kluczowe: prawo, doradztwo prawne, porady prawne, zastępstwo procesowe,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 12026
Data utworzenia profilu: 2011-02-24 10:35:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-04 18:55:33 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Aneta Gajda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest mieszanką profesjonalizmu, wiedzy, wyczucia, umiejętności łączenia faktów, szukania rozwiązań najlepszych dla danej sprawy, a nie według jednego schematu. Przy tym wszystkim jest po prostu wspaniałym człowiekiem. Dziękuję za wszystko, Pani Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 20:59:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezspornie pełny profesjonalizm i zaangażowanie w prowadzoną sprawę.Miałam okazję wraz z rodziną korzystać z tego właśnie profesjonalizmu Pani mecenas Anety.Polecam wszystkim,którzy mają jakikolwiek problem,jednocześnie dziękuję Pani mecenas za szybkie i pozytywne zakończenie sprawy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olcia4255-Chorzów dnia: 2013-08-23 20:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani mecenas. Zawsze przygotowana wzorowo do sprawy w przeciwienstwie do adwokatów drugiej strony. Normalny ludzki kontakt i atmosfera. Do tej pory nie spotkałem się jeszcze z takim podejściem wśród adwokatów nawet wśród znajomych. Polecam każdemu. Ceny w stosunku do jakości trochę niewspółmierne...OCZYWIŚCIE NA KORZYŚĆ KLIENTA!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-17 11:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta Gajda jest osobą godną polecenia,mimo że nasze kontakty odbywały się tylko za pomocą e-maili,można było jej ufać,Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2012-12-16 20:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę zimnej wody na rozpaloną głowę, pozwala okiem prawnika z dystansem spojrzeć na sprawę, aby nie było niespodzianek na sali sądowej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MB dnia: 2012-09-23 11:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta Gajda jest osobą ze wszech miar godną polecenia. Udzieliła nam fachowej pomocy w delikatnej sprawie spadkowej oraz pomogła w zdobyciu upoważnienia do sprzedaży. Dzięki jej pomocy i wsparciu udało się uzyskać potrzebne dokumenty od osoby bardzo niechętnej do współpracy. Jakość usług oferowanych przez Panią mecenas jest na bardzo wysokim poziomie. W moim odczuciu ceny usług nie są wygórowane. Pani Aneta, do której udałem się z polecenia, była pierwszym prawnikiem do którego zgłosiłem się po pomoc i z czystym sumieniem mogę ją polecić osobom szukającym fachowej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2012-08-23 17:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać... Pani Aneta złamała mój stereotyp wizerunku adwokata. Cieszę się, że z moim problemem trafiłem do niej, bo bije na głowę starych "burżujii" z dużymi brzuchami siedzącymi za burkiem z wielkim pierścieniem na palcu, którzy tylko czekają na klienta z workiem pieniędzy. Przed przekazaniem sprawy sondowałem innego adwokata (specjalizującego się w prawie pracy), który odradził mi zdecydowanie podejmować sprawę przeciwko ZUS... - Pani Aneta najpierw swą fachową opinią przekonała mnie, że posiada duża wiedzę z zakresu prawa pracy, a następnie podjęła się sprawy i wygrała ją bezproblemowo - ośmieszając tym samym bardzo doświadczonych fachowców w swojej branży. Polecam bo warto! Działa zdecydowanie, jest konsekwentna i ma "nowoczesny" przegląd sytuacji (potrafi przetłumaczyć z języka polskiego na nasz... tzn. sądowego na nasz :) a jeżeli ktoś ma mało do czynienia z sądami to jest to bardzo ważne).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.M. dnia: 2012-08-06 20:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sympatyczna, konkretna i rzeczowa a przede wszystkim bardzo ładna. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tom! dnia: 2012-07-03 11:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest młodą, kompetentną i przyjazną klientowi osobą. Ma rzadko spotykaną w tym zawodzie umiejętność porozumienia się z człowiekiem w kłopocie bez zbędnych ozdobników prawniczych. Bardzo Ją polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-13 14:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, Pani Mecenas zajmuje się sprawami osobiście na wysokim poziomie a nie jak u innych na początku gadu,gadu o tysiącach złotych za prostą sprawę z wąsatym adwokatem a na rozprawie zielony aplikant bez przygotowania. Polecam Panią Anetę, bardzo przyjazna, wytłumaczyła wszystko i nie naciąga na kasę jak te nadmuchane pawiany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2011-06-27 15:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas udzieliła mi fachowej pomocy prawnej z zakresu prawa budowlanego i umowy o roboty budowlane. Dzięki czemu mogłem zabezpieczyć należycie moje interesy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: budowlaniec dnia: 2011-02-24 10:42:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją