Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

EconomyBud

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Katowice
Telefon: Kom. 537506382
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3909
Data utworzenia profilu: 2013-11-04 12:51:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-04 12:51:32 

Opinie o EconomyBud

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej do polecenia. Centralne ogrzewanie wykonane, wylewki itp. Kontakt z właścicielem firmy bardzo dobry. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 36 miesięcy
Opinia dodana przez: Sylwester dnia: 2014-03-29 16:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze układała mi się współpraca z tą firmą, wiedza teoretyczna jak i praktyczna ok. Remont łazienki wykonany bez wad zgodnie z wizualizacją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wydana
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-03-06 16:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Współpracowałem z firmą EconomyBud przez okres blisko 3 miesięcy przy remoncie mojego domu. Współpraca układała się bardzo dobrze. Pracownicy zdyscyplinowani - znający się na tym co robią. Z właścicielem firmy bardzo dobry kontakt, człowiek poważny i z ludzkim podejściem do spraw. System rozliczeń z klientem uważam że jest bardzo uczciwy, umowa podpisana przed rozpoczęciem prac, wydana gwarancja. Nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz z Lublińca dnia: 2013-12-11 10:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem namiary tej firmy z polecenia, nie ukrywam iż brałem również pod uwagę inne firmy. Firma Economybud przygotowała bardzo atrakcyjną ofertę. Umowa zawarta z tą firmą jest na jasnych zasadach. Bardzo dobry kontakt z właścicielem firmy, pracownicy dopilnowani jak i również posiadają wiedzę i umiejętności w tym co mają wykonać. Zlecone u mnie było ocieplenie poddasza wełną mineralną + płyty+gładzie+malowanie. Ułożenie płytek w karo na piętrze. Firma bardzo uczciwa i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jest
Opinia dodana przez: Andrzej z Chorzowa dnia: 2013-12-03 09:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Economybud wykonała u mnie całkowity remont piętra domku jednorodzinnego, począwszy od; zerwanie podłóg, wymiana instalacji, płytki ceramiczne itp. Obsługa klienta czyli Mnie od samego początku była bardzo miła i profesjonalna. Wszystkie warunki w naszej umowie zostały dotrzymane jak i do jakości wykonanych prac nie mam zastrzeżeń. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Otrzymałem gwarancję na 24 miesiące oraz co roczny przegląd pieca gazowego w naprawdę przyzwoitej cenie.
Opinia dodana przez: Marek/Chorzów dnia: 2013-11-25 13:10:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybierając tą firmę do przeprowadzenia prac w moim mieszkaniu nie ukrywam iż posłużyłem się opiniami na temat tej firmy zawartymi w internecie. Prace zlecone wykonane zgodnie z ustaleniami (remont łazienki). Warto korzystać z usług takiej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wydana na 24 m-ce
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-23 22:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam tej firmie wymianę instalacji C.O jak i kompleksowy remont kuchni.Firmę można naprawdę chwalić za swój profesjonalizm i wysoką jakość wykonanych prac. Bardzo dobry kontakt z właścicielem firmy, pełny nadzór nad pracownikami. Uważam iż tej firmie można zaufać, godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Gwarancja wydana
Opinia dodana przez: Nina Jaworzno dnia: 2013-11-15 09:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma o profesjonalnym podejściu do klienta. Atrakcyjna oferta cenowa. Jestem zadowolona z jakości wykonanych dla mnie usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jest
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 2013-11-08 00:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Economybud w sposób bardzo uczciwy zapracowała sobie na pozytywną ocenę daną przez moją osobę. Namiary na tą firmę otrzymałem od sąsiada u którego firma ta remontowała mieszkanie. Zleciłem firmie tej remont łazienki + wymiana ogrzewania piece kaflowe na centralne gazowe. Współpraca od samego początku przebiegała pozytywnie. Pracownicy widać że doświadczeni oraz pracowici. Jakość prac bez zarzutu. Będę polecać tą firmę innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jest
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-11-04 12:54:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją