Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria prawna radca prawny Justyna Mrowiec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Mazowieckie, Radom
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 7389
Data utworzenia profilu: 2013-10-31 23:58:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-31 23:58:32 

Opinie o Kancelaria prawna radca prawny Justyna Mrowiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Babka !!! Po porady prawne tylko do tej Pani :) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-04 14:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym powiedzieć, że dla mnie najlepszym prawnikiem jest Pani Justyna Mrowiec. Nie tak dawno wygrała dla mnie sprawę przeciwko błędnej decyzji ZUS z czego ogromnie się cieszę. Pomimo negatywnej decyzji sądu pierwszej instancji nie poddaliśmy się i wygraliśmy za drugim razem. Przez ten cały czas Pani Mrowiec prowadziła mnie przez meandry prawne sprawnie i profesjonalnie. Od początku do końca 100% fachowca. Wielki PLUS ode mnie, wszędzie gdzie dam radę zamieszczę tą informację, żeby ludzie w kłopotach wiedzieli, że mają do kogo się zwrócić. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-12-07 13:00:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Radcy Prawnego Justyna Mrowiec wielokrotnie dała się poznać jako profesjonalny, terminowy, elastyczny partner umiejący dostosować swoje działania do potrzeb klienta. Bardzo polecam. Agata Bonderek Borowczak ResQmed Sp. z o.o.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Bonderek Borowczak dnia: 2014-01-22 14:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Justyna Mrowiec, jest godna polecenia, szczególnie ze względu na rzetelność, otwartość współpracy i bardzo dużą wiedzę i doświadczenie. Miałem przegraną sprawę o emeryturę z tytułu odrzucenia warunków szkodliwych w sądzie rejonowym. W sądzie apelacyjnym wszelkie czynności w mojej sprawie były poparte analizą ze wskazaniem konkretnych zapisów ustaw i interpretacji, dzięki którym sprawę wygrałem. Bardzo dziękuję Pani Mecenas. Jeśli ktoś ma podobną sprawę do mojej polecam Kancelarię Pani Justyny Mrowiec. Henryk. Sz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk Sz. dnia: 2013-12-15 17:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja współpraca z Panią Mecenas Justyną Morawiec trwa już 3 lata.Pani Mecenas prowadzi moje sprawy odnośnie prawa rodzinnego.Wszystkim polecam współpracę z Panią Mecenas .Jest osobą posiadającą bardzo dużą wiedzę w swojej profesji, jest konkretna i szybko działa.Wiele osób potrzebujących pomocy prawnej oczekuje profesjonalisty, który po prostu "przeprowadzi go za rękę" . Tego właśnie można oczekiwać od Pani Justyny. To właściwa osoba na właściwym miejscu. Warto z nią współpracować!Mogę sobie pozwolić użyć określenia najlepsza Pani Mecenas w Radomiu i woj.mazowieckim. Znakomita godna polecenia profesjonalistka.Bardzo dziękuje Pani Justyno za pomoc.z poważaniem Marcin Dąbrowski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Dąbrowski dnia: 2013-11-20 12:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas udało się pozytywnie rozstrzygnąć bardzo skomplikowaną sprawę z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych. Warto nadmienić, że inny prawnik uznał, że sprawa jest niemożliwa do wygrania. Rzetelność, profesjonalizm i kompetencja, to cechy prowadzonej przez Panią Mrowiec kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2013-11-01 00:05:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją