Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Nartowski Trojanowska Adwokaci Spółka Partnerska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-144 Kraków Biskupia 20 /2
Telefon: 12 631 08 65, 12 631 08 75 Kom. 508 14 47 54, 502 20 50 89 Fax: 12 633 13 11
Adres e-mail: kancelaria(małpa)ntadwokaci.pl
Strona internetowa: http://www.ntadwokaci.pl
Opis działalności: Kancelaria prawna Nartowski Trojanowska Adwokaci Spółka Partnerska prowadzi kompleksową obsługę prawną. Słowa kluczowe: prawnik kraków, adwokat kraków, kancelaria adwokacka kraków, Wojciech Nartowski, Joanna Trojanowska

Ocena: 100% pozytywna 36x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x 2x
Ceny usług: 94% niskie 17x 15x 1x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 6484
Data utworzenia profilu: 2013-10-31 10:53:19
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-31 10:53:19 

Opinie o Kancelaria Nartowski Trojanowska Adwokaci Spółka Partnerska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo udana współpraca, mecenas pomógł mi bardzo. miałam rozwód ze sprawami karnymi i podziałem majątku. mąż oprawca, bezwzględny i cyniczny, ja była przerażona, na pierwszym spotkaniu adwokat rozbroił mnie spokojem i uśmiechem. wzmocnił mnie, dzięki niemu poczułam, że nie jestem gorsza, ani słabsza od męża. na sali sądowej, mój agresywny mąż był zgnieciony przez mojego adwokata. pierwszy raz widziałam przerażonego męża. Niesamowite, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wdzięczna dnia: 2019-05-17 07:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas wyciągnął mnie z aresztu w sprawie prochów, dzięki niemu odetchnąłem, uratował mnie przed prorokiem i mam zawias, zamiast pierdla
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: X dnia: 2019-03-07 07:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo waleczny, w sądzie wszystkich zna. uczciwy. patrzy na interes klienta. nie chciałabym być jego przeciwnikiem. język cięty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.M dnia: 2019-02-21 09:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądnęłam tu przypadkiem, ale nie mogłam sobie odmówić żeby nie zostawić komentarza.Pan Mecenas pomógł mnie i mojej córce w bardzo ciężkiej sprawie ciągnącej się latami. Wspierał bo byłam kłębkiem nerwów, wykończonym psychicznie przez byłego męża. Zawsze odbierał telefon, czasem w różnych porach i zawsze pomagał. Z córcią będziemy mu dozgonnie wdzięczne, a uśmiech mojego dziecka jest najcudowniejszą rzeczą, którą zawdzięczam właśnie jemu. Serdeczne pozdrowienia Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mona dnia: 2019-01-29 15:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam u niego w grudniu. jestem w trudnej sytuacji finansowej. udzielił mi porady, która mi bardzo pomogła. kiedy chciałam zapłacić, powiedział, że pieniędzy nie weźmie, żeby je przeznaczyć na prezent pod choinkę dla mojego synka. popłakałam się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iksmenka dnia: 2019-01-12 15:12:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Nartowski był moim drugim adwokatem, z pierwszego zrezygnowałem bo brał pieniądze i nic nie robił. Nartowski mnie przyjął, wysłuchał, powiedział, że musi przyjrzeć się sprawie. Potem zasugerował rozwiązanie, prostsze i tańsze niż poprzedni mecenas. to była sprawa karna. potem się dogadał z pokrzywdzonym, prokuratorem i .... umorzenie. SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: classic dnia: 2019-01-12 07:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uratował mi d. mogłem stracić wiele pieniędzy. i lat w pierdlu. szacun. dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: x dnia: 2018-11-15 20:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzeczowy, konkretny, bardzo walcz o klienta, nie odpuszcza, potrafi ochrzanić każdego na salo rozpraw, przekonywujący, ładnie mówi, sąd jest jego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-10-04 06:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawę mi wygrał, polecam. uczciwy, skuteczny, zaproponował mi tańsze rozwiązanie problemu jaki miałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xanti dnia: 2018-09-01 14:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Nartowski bronił mnie w sprawie karnej, miałem zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków. Spowodował, że nie poszedłem do więzienia, co uważam za sukces. Chwalę mecenasa, bo był bardzo zaangażowany, mogłem na niego liczyć, byłem z nim w kontakcie. Chciało mu się. Nie olał mnie i sprawy. Szacunek mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xy dnia: 2018-07-25 07:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry adwokat, skuteczny, w sądzie znakomity. wygrał moją sprawę, a miałam bardzo trudny rozwód, potem mąż zrobił mi sprawę karną. w karnej mecenas świetnie wszystko poprowadził i mój eks stary musiał się wypchać. fajnie było popatrzeć jak mój były mąż, którego zawsze się bałam, tym razem boi się mojego adwokata. dzięki panie Wojtku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: x dnia: 2018-06-13 06:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje panie adwokacie za prowadzenie sprawy, za cierpliwość, za wsparcie. pamiętam, mówił mi pan, że mam być na pewne sprawy impregnowany. dzięki panu wiele się nauczyłem. przede wszystkim zaś jestem na wolności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-04-12 06:29:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mnie też pomógł, nie opowiada bajek. konkretny. osiągnął rezultat jaki chciałam. wysłuchał mnie, pomógł, polecam. ale minus zawsze musi być i jest. oddzwania, czasem po 2 dniach. zajęty. bo ma wiele spraw. a powinien mieć tylko jedną... moją :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: po tym wszystkim się nie przedstawię dnia: 2018-04-08 19:09:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny adwokat, miły w obyciu, świetnie mówi i miażdży przeciwników, typ wojownika, nie poddaje się, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna maria dnia: 2018-03-11 07:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalny i miły. moją sprawę wygrał, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KM dnia: 2018-02-10 08:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pana Nartowskiego bardzo cenię i polecam. Za profesjonalizm, dystans, poczucie humoru, ale przede wszystkim za to, że poradził mi w sprawie majątkowej. przede wszystkim zaś za poradę za kilkaset złotych, a wartej kilkaset
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pan wie kto dnia: 2018-01-30 22:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomógł mi i mężowi. był zawsze cierpliwy, zaangażowany, oddzwaniał na nasze telefony. mecenas zdobył nasze zaufanie i serca, dziękujemy., KK.MK z K wszystkim polecamy, świetny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 22:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi pomógł, za jazdę po pijanemu umorzenie. super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2017-12-18 06:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny, wyciągnął mojego syna z aresztu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maria dnia: 2017-11-16 07:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry i skuteczny w sądzie. świetnie mówi. jak na adwokata nawet dowcipny. wrażenie ze współpracy: dobre. moją sprawę wygrał. jak stałem z nim pod salą czekając na rozprawę zdziwiłem się bo on wszystkich zna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: johnny z dnia: 2017-10-27 06:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja bardzo dobrze wspominam współpracę. za jazdę po pijaku dostałem warunkowe umorzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asterix dnia: 2017-10-14 08:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem zarzut posiadania prochów i grupy. siedziałem. wyciągnął mnie. to było jakiś czas temu. w końcu sąd mnie uniewinnił. takie czary.super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-08-09 13:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystam z pomocy pana Nartowskiego od kilku lat. Prowadził kilka moich spraw,2 wygrał, 2 są jeszcze w toku. Poleciłam go kilku znajomym,postawili nawet kolację w podziękowaniu. Cenię sobie to, że mogłam zawsze na niego liczyć, oddzwaniał,pomagał. Świetny jest w sądzie.
Opinia dodana przez: anty-lopa dnia: 2017-05-17 20:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo zaangażowany. skupia się nie tylko na sprawie, ale pomaga. jak jakiś terapeuta. jak byłem załamany wspierał mnie.agresywny w sądzie do przeciwnika. bardzo mi pomógł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: t dnia: 2016-09-16 06:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo zaangażowany,chce mu się. nie odpuszcza. . gdy zwątpiłem, miałem dość procesu, powiedział,że proszę poczekać,zawsze gramy do końca. miał rację. walczy do końca i z .... sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niesłusznie oskarżony dnia: 2016-06-16 07:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi pomógł, najciekawsze jest to, że kierował się moim interesem, a nie swoim. a mógł na mnie zarobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: vader dnia: 2015-11-21 12:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Trojanowska prowadziła moją sprawę o rozwód. Pełen profesjonalizm od początku do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-10-06 21:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona, miło, skutecznie, super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-02-04 06:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w mojej sprawie karno - gospodarczej uratował mi tyłek. warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lemon dnia: 2014-12-25 19:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szacunek mecenasie i dziękuję pan wie za co
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: m.k dnia: 2014-09-30 22:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: koleś fantastycznie przemawia, ładuje masakrycznie. bronił mnie. zarąbiście wybronił.
Opinia dodana przez: wisła kraków dnia: 2014-07-11 13:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z porady prawnej z zakresu prawa rodzinnego,której udzieliła mi Pani mec.Joanna Trojanowska. I pomimo,iż z pierwszych zdań przedstawiających sprawę wynikało,że pozytywnego rozwiązania mojego problemu raczej nie ma,z uwagą słuchała,poszukując możliwości pomocy.Cierpliwa,wnikliwa osoba,nie tworząca dystansu.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara A dnia: 2014-04-10 11:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Nartowski udzielił mi obszernej pomocy prawnej podczas mojego rozwodu , sprawa dotyczyła podziału majątku wspólnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-02-25 00:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z Panią Trojanowską wywalczyłem w sądzie prawo do opieki nad dziećmi ponieważ matka nie była nimi zainteresowana....... a wiadomo jak sądy w Polsce podchodzą do ojców.... mnie się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tata dnia: 2013-12-16 20:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, pozytywne uzyskanie przedterminowego zwolnienia warunkowego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 23:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem bardzo dobry adwokat, zaangażowany w sprawę, przeprowadził mi skutecznie rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2013-10-31 10:56:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją