Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Krzysztof Gajtupen

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wielkopolski Gorzów Wlkp. Teatralna 46/6
Telefon: Kom. 501761839
Adres e-mail: k.gajtupen.kancelaria(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: działalność prawnicza Słowa kluczowe: prawo.

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3015
Data utworzenia profilu: 2013-10-29 14:05:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-29 14:05:59 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Krzysztof Gajtupen

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Nowak dnia: 2019-09-04 19:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że jestem zadowolona z poziomu usług. Adwokat prowadził sprawę w sposób bardzo fachowy, terminowy i stale informował o stanie sprawy. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Mecenasa. Wcześniej korzystałam z usług innych prawników i np. 4 miesiące czekałam na wniesienie pozwu albo wysyłali na większość spraw aplikantów. Tutaj wszystko odbywało się w sposób fachowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-10-08 12:27:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas niestety mnie nie przyjął, bo powiedział, że tym tygodniu już ma cały grafik zapełniony. Szkoda, zależało mi, żeby to właśnie on prowadził moją sprawę.
Opinia dodana przez: Aron dnia: 2014-08-05 09:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat bronił mojego syna w sprawie karnej. Jestem w pełni zadowolona, chociaż czasami trudno się do Kancelarii dodzwonić. Miły, kompetentny i bardzo dbający o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-30 15:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kierując się opinią znajomych skorzystałam z usług Pana Mecenasa w sprawie alimentacyjnej. Sprawa była rzetelnie prowadzona i uzyskałam wysokie alimenty. Jedyny minus jest taki, że często trzeba czekać dzień lub dwa na wizytę, ale za to Pan Mecenas przyjmuje także w godzinach popołudniowych i na bieżąco informuje o sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-07-21 17:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, dobry kontakt. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętego wyniku w mojej sprawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-04-01 12:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził moją sprawę wzorowo i za przystępną ceną. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nauczyciel dnia: 2013-10-29 14:08:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją