Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AMK Meble Adam Kędziora

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Pomorskie, 82-500 Mareza Kwidzyn Długa 35
Telefon: 88 684 04 34 Kom. 694 470 042
Adres e-mail: biuro(małpa)kedziorameble.pl
Strona internetowa: www.kedziorameble.pl
NIP:
5811725449
Opis działalności: Wykorzystując naszą wiedzę i doświadczenie staramy się o jak najkorzystniejsze zagospodarowanie przestrzeni i komfort użytkowania naszych mebli, w których produkcji wykorzystujemy materiały wysokiej jakości. Słowa kluczowe: produkcja mebli pod wymiar

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 5154
Data utworzenia profilu: 29.10.2013 08:29:15
Data ostatniej aktualizacji: 29.10.2013 08:29:15 

Opinie o AMK Meble Adam Kędziora

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczony fachowością Pani Biurze Obsługi Klienta super doradztwo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 28.04.2016 13:33:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oszukuje klientów zamienia materiały na tańsze i liczy na naiwność klienta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma takiej naciągacz
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2014 11:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i profesjonalnie wykonali pię?ne meble kuchenne na zamówienie dla mnie, jestem bardzo zadowolona z ich pracy, wykonali solidne i funkcjonalne meble, a w dodatku dopracowane w kazdym szczegółem, to profesjonaliści w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 16.04.2014 08:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tej firmy, to profesjonalna i rzetelna firma, rewelacyjnie wykonali moje nowe meble kuchenne polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jasia dnia: 12.03.2014 09:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa firma, wykonali dla mnie wspaniałe meble do kuchni, pomiar. kosztorys był gratis, a całość też nie kosztowała dużo. Śliczne wykonanie, solidne i funkcjonalne szafki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 20.02.2014 13:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam firmę! Zamówiłam u nic wykonanie mebli kuchennych. Po zobaczeniu projektu już wiedziałam, że trafiłam do idealnej firmy! Rewelacyjne połączenie nowoczesności i klasycyzmu. Świetna produkcja i znakomity montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 10.02.2014 12:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z żona poszukiwaliśmy fachowej firmy, która wykona dla nas meble kuchenne, zdecydowaliśmy się na AMK i to był nasz najlepszy możliwy wybór, bo firma spełniła nasze wszystkie oczekiwania, meble pod wymiar, idealnie dopasowane do naszej przestrzeni, praktyczne, funkcjonalne ale i eleganckie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2014 10:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny zakład, jestem bardzo zadowolona z moich nowych mebli kuchennych, które wykonali dla mnie na zamówienie, sa solidne i pię?nie wykończone, z ogromna dbałością o szczegół, to wspaniali fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 13.01.2014 11:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze marzyła mi się łazienka z prawdziwego zdarzenia i w końcu udało mi się namówic męża na jej remot do stworzenia projektu i mebli zatrudnilismy firme AMK - poradzili sonie rewelacyjnie, łazienka wyglada jak na amerykańskich filmach, jest przestronna, elegancka, a meble są przepiekne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2013 08:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge serdecznie polecic firmę, najlepsza na pomorskim rynku, tylko oni zdecydowali się na wykonanie mebli w moim projekcie i jestem zachwycona efektami naszej wspólpracy. Moja kuchnia wygląda oryginalnie i tak jak chciałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 12:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, wykonane przez nich meble kuchenne są bardzo funkcjonalne i praktyczne, a do tego pięknie wyglądają, poelcam to profesjonalna i solidna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 19.11.2013 13:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona szafa wnekową, jaka storzyli dla mnie! To teraz nie tylko mebel ale i dekoracja w sypialni. Wybrałam u nich deseń drzwi z kwiatami - przepieknie komponuja się z resztą pokoju. Bardzo dobre wykonanie i montaz. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.11.2013 13:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę firmę, spisali się znakomicie wykonując kuchnie moich marzeń, jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy, meble są solidnie wykonane i bardzo funkcjonalne, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 29.10.2013 08:30:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją