Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rzęsy - przedłużanie rzęs Monika

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Mazowieckie, 05-825 Grodzisk Mazowiecki Wiklinowa
Telefon: Kom. 0 512 462 606
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Przedłużanie rzęs, stylizacja rzęs Słowa kluczowe: rzęsy, przedłużanie rzęs, metoda 1 do 1

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1804
Data utworzenia profilu: 2011-12-06 12:09:45
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-25 09:34:34 

Opinie o Rzęsy - przedłużanie rzęs Monika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pani Moniki przed Sylwestrem, w ostatniej chwili. Jestem bardzo zadowolona. Na pewno umówię się na uzupełnienie, zwłaszcza że cena jest adekwatna do jakości usług i materiałów. Rzęsy są delikatne i nie gną sie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-01-21 14:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi Pani Monika robi rzęsy 2 do 1 - są świetne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2013-11-05 13:54:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kolejną zachwyconą klientką. O wczoraj stałą klientką :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna K. dnia: 2013-10-25 10:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Do Moniki na przedłużanie rzęs chodzę już od dawna, jestem zachwycona - pełen profesjonalizm. Poleciłam już ją mamie i bratowej. Rzęski dobrane do każdej z nas nie jakaś masówka jak na grup..nach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-05-24 10:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ubiegłym tygodniu robiłam u Pani Moniki rzęski z futerka norek. Są bossskie, jestem w niebowzięta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2012-11-19 16:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-23 15:08:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to się stało że ja dopiero teraz znalazłam Panią Monikę? Przez dwa lata szukałam tej jedynej stylistki, która zna się na swoim fachu, zna się na produktach na których pracuje i która potrafi dobrać wszystko tak, żebym była zadowolona i wyglądała pięknie i naturalnie. To wszystko znalazłam u Pani Moniki. Wreszcie koniec z za długimi i za grubymi doczepianymi rzęsami, teraz widzę różnicę. Szczerze ją wszystkim polecam, bo zjeździłam stylistki od Żyrardowa do Warszawy a znalazłam ją tutaj :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Sz. dnia: 2012-10-15 11:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona rzęskami przedłużonymi u Pani Moniki. Z czystym sumieniem polecam ją swoim przyjaciółkom i wiem, że one polecają dalej. Jej wiedza z zakresu przedłużania rzęs jest przeogromna. Z czystym sercem polecam innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2012-10-05 12:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest osobą mega dokładną. Bywałam już w salonach i u osób prywatnych na przedłużeniu rzęs, ale dopiero u Pani Moniki zobaczyłam, jak wygląda przedłużenie metodą 1 do 1 i co to znaczy "stylizacja oka". Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaK dnia: 2011-12-06 12:24:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją