Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dom Meblowy Burzyńscy

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Lubuskie, 65-785 Zielona Góra ul. Osadnicza 31
Telefon: 68 320 23 85 Kom. 691 771 564 Fax: 68 326 42 99
Adres e-mail: burzynscymeble(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.burzynscymeble.pl
NIP:
929-144-65-08
Opis działalności: BurzynscyMeble.pl stanowi internetowy oddział firmy Dom Meblowy Burzyńscy, w którym zajmujemy się sprzedażą mebli w wyjątkowo konkurencyjnych cenach. Sklep internetowy pozwala nam dotrzeć do Klientów z całej Polski. Zapraszamy. Słowa kluczowe: meble, sklep z meblami, sprzedaż mebli, meble tapicerowane, łóżka, krzesła, szafy, meble pokojowe, meble biurowe, meblościanki, meble do sypialni, meble kuchenne

Ocena: 98% pozytywna 67x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 67x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 66x
Ceny usług: 100% niskie 65x 1x
Ilość opinii w serwisie: 68
Ilość odsłon profilu firmy: 2426
Data utworzenia profilu: 2013-10-24 09:31:06
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-24 09:31:06 

Opinie o Dom Meblowy Burzyńscy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble kuchenne tiffany - bardzo fajne, modne i praktyczne. Idealnie pasują do naszej kuchni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paśka dnia: 2019-12-02 19:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Póki co jesteśmy w posiadaniu dwóch regałów na książki z salonu meblowego. Cała transakcja odbyła się bardzo sprawnie. Meble to chyba mieliśmy u siebie coś po jakimś tygodniu, może chwile dłużej czekaliśmy. Niemniej jednak - błyskawicznie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2019-11-24 15:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybraliśmy szafę do garderoby: dużą z drzwami przesuwanymi oraz z lustrem. Wyszła nas około tysiąca złotych i powiem szczerze, że myślałem że za taką cenę to nie będzie cudów. A tymczasem szafa jest naprawdę porządnie wykonania. Zarówno materiał, jak i wszystkie łączenia są naprawdę okej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: myszol dnia: 2019-10-29 20:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mamy w biurze meble biurowe Vegas z tego salonu meblowego. Wyglądają bardzo stylowo, dodają takiego prestiżu i profesjonalizmu - wiadomo że to jest ważne. Jeśli chodzi o materiał to tez jesteśmy zadowoleni - jak na taką cene to po prostu super. Realizacja naszego zamówienia trwała niecałe trzy tygodnie a ze złożeniem nie mieliśmy problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: John dnia: 2019-10-20 19:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kolekcja mebli do sypialni Royal jest przepiękna :) Meble prezentują się z taką klasą i elegancją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2019-09-29 00:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukaliśmy stołu i krzeseł do jadalni i akurat tutaj tarfiliśmy na promocję.Meble były u nas w ciągu 2 tygodni. Złozyliśmy je raz-dwa. Są bardzo wygodne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sebek dnia: 2019-09-01 13:01:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie pozostaje mi nic innego jak wystawić pozytywną opinie. Za całokształt :) to jest uczciwy sprzedawca, który oferuje dobre jakościowo meble. Jest duży wybór, a ceny są rozsądne. My mamy akurat od nich dużą szafę z drzwami przesuwanymi i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2019-08-27 17:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep godny polecenia. Mają sprawną obsługę klienta i bezproblemowy kontakt z nimi jest. Jesli chodzi o asortyment to też jest dobrze. Duży wybór mebli do domu oraz do biura, a ceny są przystępne. Plusem jest też szybka realizacja zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-08-08 23:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli ktos planuje zakup mebli biurowych to polecam zapoznać się z ich ofertą. My jestesmy w biurze zadowoleni. meble wyglądają stylowo, są funkcjonalne oraz nie wyszły drogo. Do tego szybko zrealizowali nasze całkiem spore zamówienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2019-07-22 23:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakupy w tym domu meblowym oceniam bardzo pozytywnie. Przebiegły one bardzo sprawnie, bo na stronie wszystko jest jasno opisane. Do tego muszę pochwalić sklep za szybką realizację zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2019-07-04 20:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłem tutaj komplet mebli do gabinetu. Nie wykosztowałem się za bardzo, a meble wyglądają solidnie i profesjonalnie. Dobrze się prezentują i są funkcjonalne oraz wygodne w uzytkowaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gaglieusz dnia: 2019-06-26 21:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na pewno jeszcze tutaj wrócę :) Spotkałem się tutaj z miłą i profesjonalną obsługą oraz szybką realizacją zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z zestawu mebli do jadalni oraz salonu. Bardzo ładnie się prezentują i były za przystępne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldo dnia: 2019-06-06 22:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep jest godny polecenia. Znajomi mi polecili zrobić u nich zakupy i jestem pod wrażeniem obsługi klienta i samych mebli. Szybko zrealizowali moje zamówienie, dostawa w określonym wcześniej terminie więc mogłem się przygotować. Do tego duży wybór mebli. Jak dla mnie same plusy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Spojler dnia: 2019-06-02 20:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne, porządne i niedrogie meble. Polecamy wraz z małżonką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymon Z dnia: 2019-05-06 19:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: należę do grona zadowolony klientów. Znalazłem tutaj nowocześnie wyglądające meble do gabinetu za przystępną cenę. Meble są bardzo przyzwoitej jakości, dobrze się prezentują w pomieszczeniu i są łatwe do złożenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-18 20:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: takie zakupy to czysta przyjemność :) salon ma bardzo dobre podejście do klienta i uczciwe warunki zakupu. Moje zamówienie (komoda, szafa i stół) było zrealizowane w 14 dni. Do tego na stronie mają naprawdę duży wybór mebli i wszystko takie ładne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2019-03-31 12:38:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pozytywna opinia - za szybką realizację zamówienia i designerskie meble
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2019-03-19 20:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne meble i można tez tutaj liczyć na profesjonalną obsługę. Kiedy miałem problem z doborem materiału do kanapy to bardzo mi pomogli. Zakupy się udało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2019-03-02 18:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super :):):) jestem MEGA zadowolona z mebli. Złożenie zamówienia i dogadanie się w sprawie terminu dostawy to żaden problem :) doceniam takie podejście do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sassy dnia: 2019-02-17 13:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega sklep :) szybko zrealizowali moje zamówienie, a meble wyglądają bardzo solidnie i fajnie. Ceny całkiem rozsądne, no i taniej jest u nich niż w sklepach stacjonarnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-03 17:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne meble, niskie ceny, szybka wysyłka. wszystko super!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 2019-01-20 15:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy salon meblowy z jakim miałam do czynienia :) robiłam u nich zakupy przez internet i na jednym zamówieniu na pewno się nie skończy. Wysyłka mebli była błyskawiczna, a każda część dokładnie zabezpieczona podczas transportu. Po złożeniu wszystko się fajnie prezentuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2018-12-22 16:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupy w tym domu meblowym oceniamy na 5+. Wszystko poszło bardzo sprawnie, a wysyłka zamówienia nastąpiła bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-16 13:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w jak najlepszym porządku. Bezproblemowo, szybko i tanio. Ode mnie pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2018-11-29 19:46:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja mam bardzo pozytywne wrażenie po zakupach w salonie meblowych Burzyńscy i dlatego wystawiam pozytywną opinię. Od samych mebli po czas realizacji zamówienia, aż po obsługę klienta - wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-19 09:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sklep, fajna obsługa i dobry asortyment :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lilka dnia: 2018-10-20 18:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakupiliśmy tutaj meble biurowe do naszego niewielkiego biura. Zdecydowalismy się właśnie na zakup tutaj bo meble wygladają elegancko a ich cena nie zwala z nóg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2018-10-16 23:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon Burzyńskich to wiarygodny sklep z dobrym asortymentem. Zamawiając u nich meble można spodziewać się szybkiej dostawy oraz kompletnego zamówienia. A to wszystko za niewielką cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-09-26 19:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ekstra meble :) jestem bardzo zadowolona z przebiegu zakupów oraz samych mebli. Nie mam żadnych zastrzeżeń do realizacji mojego zamówienia. Same meble jak i obsługa klienta - ok :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-17 14:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble - po prostu rewelacja :) Meblościanka wygląda bardzo nowocześnie, jest wykonana z dobrych materiałów i była tania ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-08-18 12:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zasłużony pozytyw! Zachęcony pozytywnymi opiniami sam postanowiłem zamówić w sklepie sofę i jestem z niej bardzo zadowolony, bo jest funkcjonalna i estetycznie wykonana. A przy tym tania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-15 17:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem na tak :) wrażenia z zakupów na stronie salonu mam bardzo pozytywne. Meble dobrze i wiarygodnie opisane. I ich opis dokładnie zgadza się z rzeczywistością. Plus ode mnie także ze normalne ceny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2018-07-24 20:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spoko sklep meblowy. Właściwie to nie mogę napisać złego słowa. Sklep ma miłą i profesjonalną obsługę, duży wybór mebli i atrakcyjne ceny. Mam w salonie meble od Burzyńskich i jestem zadowolona z wyboru
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-22 13:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam w sypialni większość mebli własnie z tego salonu i jestem z nich zadowolona :) jakość dobra, prezencja super, a do tego funkcjonalne. Wszystko ze sobą ładnie się komponuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-07-10 20:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny sklep! Meble w kuchni i w korytarzu mamy właśnie z mebli Burzyńskich. Doskonała jakość, przystępna cena i możliwość dobrania fajnych kompletów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kociołek dnia: 2018-06-25 23:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sklepie jest duży wybór materaców i stelaży. Kupiliśmy w sklepie dwa materace i sprawdzają się doskonale. Wygodne, człowiek sie na nich wysypia. A przy tym cena jest rozsądna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-10 18:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne te meble macie :) jestem zadowolony z dostarczonej sofy i foteli. Kolor i materiał - idealne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-28 22:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zasłużony pozytyw!!! Meble pierwsza klasa, a realizacja mojego zamówienia przebiegła bardzo szybko!! SZOK :):):) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Z dnia: 2018-05-06 21:59:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie mamy kilka mebli z tego salonu i wszystko jest z nimi ok :) fajnie wyglądają i są praktyczne, czyli spełniają swoją rolę. Sam zakup był robiony przez internet, obsługa super i bezproblemowy kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-22 22:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam pozytywnie zaskoczona bardzo szybką realizacją zamówienia. Dosłownie w ciągu półtora tygodnia zamówione meble miałam już w domu. Ja wybrałam szafę i fotele z salonu Burzyński. Były na promocji - jak masa innych rzeczy - dlatego skorzystałam. I meble są fajnej jakości:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-27 21:35:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajne miejsce na zakup mebli do domu :) kupowalam w sklepie stacjonarnym i jestem przekonana że jeszcze do was wrócę. Personel pomocny, meble fajne a do tego szybko je przywieźliście :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2018-03-23 10:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sklep godny polecenia. Korzystałem z ich oferty online,nie wiem jak jest w sklepie stacjonarnym, ale jeśli chodzi o sklep online to wszystko na wysokim poziomie: od obsługi przez realizację zamówienia az po same meble
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-25 20:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w jadalni mam meble od Burzynskich: stół, krzesła i dwie komody. Wyglądają bardzo fajnie, a przy tym były tanie. Bardzo szybko do nas przyszły i po wprowadzeniu się do mieszkania już po tygodniu mogliśmy przyjmować gości :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baron dnia: 2018-02-15 21:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duża oferta mebli do domu i do biura - kupowałem już kilka mebli i jestem z nich zadowolony. Bardzo dobrze służą, ładnie wyglądają i są porządnie wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-13 22:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przede wszystkim pochwalić obsługę oraz kontakt w sklepie. Traktują poważnie klienta, a zamówienie jest szybko realizowana i powiadamiają na każdym etapie co się dzieje z meblami. Co do samych mebli to jak można sobie zobaczyć na ich stronie: mają ogromny asortyment. A meble są wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-11 22:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przekazywana na bieżąco informacja o kolejnych etepach zamówienia, dotrzymany termin dostawy, towar bardzo dobrze opakowany dostarczony bez uszkodzeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2018-02-06 08:38:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duży wybór szaf do domu. Są dostępne różne kolory, rozmiary, różna ilość drzwi, z lustrem czy też bez... :) generalnie jest w czym wybierać. Ceny także są różne, ale jak porównywałam w innych sklepach to jest taniej. Dlatego tez zamówiłam u nich dwie szafy: jedną narożną a drugą tradycyjną. Jestem zadowolona z zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-12 14:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon urządzony w meblach zakupionych w salonie wygląda rewelacyjnie :) wszystko świetnie do siebie prasuje. Z jakości mebli także jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-08 10:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon meblowy godny polecenia. Nie tylko dobry asortyment, ale także obsługa na najwyższym poziomie. Meble które otrzymałeś były zgodne z opisem i zdjęciami na stronie. Do tego realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-10 19:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dotarły do mnie stół z krzesłami (zestaw) oraz komoda z salonu burzyńscy. Czekałem na realizację jakieś 10 dni także bardzo krótko :) do tego meble były w fajnej promocji i udało mi się sporo zaoszczędzić. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-30 21:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z salonu mam świetny materac, który kupiłem wraz ze stelażem. Była akurat promocja na te rzeczy i zapłaciłem za nie naprawdę niewiele bo akurat była promocja :) świetna sprawa to też darmowy transport do domu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-12 19:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny, jakość oraz obsługa - za wszystko pięć gwiazdek. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Ja nie miałem zupełnie problemu z kontaktem z salonem, byłem informowany na jakim etapie jest moje zamówienie. No i warto wspomnieć, że mają bardzo duży i fajny asortyment.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-08 23:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim duży plus za bardzo dużo promocji! Naprawdę to zachęca klientów do zakupów :) ja już zakupiłem w tym salonie meblowym krzesła i stół do jadalni i na tym na pewno nie poprzestanę. Ceny fajne, jest w czym wybierać, szybka dostawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-12 11:05:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z zakupów jakie zrobiłem w tym salonie meblowym. Duży asortyment mają więc za jednym razem mogłem kupić większość rzeczy, które potrzebowałem. Ceny rozsądne, jakość super a do tego całkiem szybka realizacja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-10 10:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zamówiłam meble do gabinetu z Salonu Burzyńskich i wczoraj meble do mnie dotarły. Skończyliśmy je rozpakowywać i wszystko jest ok. Meble zgodne z opisem na stronie oraz ze zdjęciami. Wykonanie bardzo dobre, materiały także są fajne, porządne. Jestem zdowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 12:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep oferuje bardzo duzy wybór mebli. Można je zamówić online do domu co jest wygodnym rozwiazaniem. Nam meble przyszły bardzo szybko, były dobrze zapakowane, nic się z nimi nie stało podczas podróży. Dobrze wykonane, dobry materiał. Wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2017-09-04 09:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajny salon meblowy, jest w czym wybierać jeśli chodzi o meble do salonu czy gabinetu. Jestem zadowolonu z przebiegu transakcji oraz z samych mebli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-08 22:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: meble pierwsza klasa! I do salonu, sypialni, gabinetu czy biura - po prostu znajdzie się u nich wszystko! Jestem bardzo zadowolony z jakości mebli oraz kontaktu ze sklepem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-24 11:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon meblony Burzyńscy mają w swoim asotymencie duży wybór mebli w różnych stylach. Ja slugo szukałam odpowiednich mebli do salonu i sypialni i dopiero u nich udało mi się znaleźc te odpowiednie, wymarzone i po prostu idealne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-11 23:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko w jak najlepszym porządku! Zamawiałem meble przez internet pierwszy raz i jestem zadowolony z obsługi sklepu. Bardzo duży wybór mebli do całego domu, jakość pierwsza klasa, wygląda super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabek dnia: 2017-07-10 22:12:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zakupiliśmy z żoną niedawno nowe meble do pokoju córki nastolatki. Jak na młodą damę przystało miała spore wymagania, ale w salonie Burzyńskich bez problemu znalazła odpowiednie meble które od razu jej się spodobały
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-06-12 23:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupowałem w domu meblowym Burzyńscy meble do biura. Zdecydowaliśmy się na linie vegas i świetnie nam służy. Meble nie tylko dobrze wyglądają i wpływają na to, że nasza firma jest postrzega bardzo dobrze, ale są też po prostu funkcjonalne i świetnie się sprawdzają w biurze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: filip dnia: 2017-05-25 22:08:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z zakupów w domu meblowym burzyńscy. Szybki czas realizacji zamówienia, do tego naprawdę jest w czym wybierać i można zakupić u nich meble do całego domu. Jakość mebli także jest wysoka. Dlatego też mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-05-21 22:58:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z zakupów w salonie meblowym Burzyńscy. Mają duży wybór mebli, mają konkurencyjne ceny. Jeśli ktoś nie do końca wie co będzie pasowało do czego to też doradzają
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-05-15 07:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam zestaw Modern, bardzo solidne meble, do tego piękne, aż nie chce się wychodzić z sypialni. Firma ma duży plus, tym bardziej, że ceny nie są zbytnio wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Sarnowska dnia: 2016-11-07 08:50:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zamówiłam komodę z internetu i spotkała mnie bardzo niemiła sytuacja z dostarczeniem tego towaru. Też pierwszy raz w życiu spotkałam się z sytuacją, że kurier nawet nie chciał wyładować mebla z samochodu.!! mówił, że ma bóle kręgosłupa i że tego nawet nie tknie palcem! Zostawił to pod blokiem 65 letniej kobiecie! i nawet nie chciał poczekać, by rozładować towar z samochodu, na mężczyznę, po którego zostało zadzwonione do pomocy. Powiedział ,że nie ma czasu i odjechał.... Taka sytuacja pozostawia niesmak ogólniej usługi...nie zamówię nigdy więcej z tej Firmy a i znajomym i rodzinie odradzę!!!!!!
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: looo dnia: 2016-09-21 13:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałam meble z serii IKS, i sa super! I sam zakup - terminowo było, pani mi doradziła co powinnam, no wzorcowa wspolpraca, ale same meble są super! to wzornictwo w uzytkowaniu ma duzo plusów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milira dnia: 2016-08-30 09:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, produkty dobrej jakości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ula dnia: 2013-10-24 09:31:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją