Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alno Mix Meble Kuchenne Irena Bocian

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Opolskie, 45-205 Opole Budowlanych 6
Telefon: 77 453 07 41, Kom. 603 767 271 Fax: 77 453 07 41,
Adres e-mail: info(małpa)alno-kuchnie.pl
Strona internetowa: www.alno-kuchnie.pl/
NIP:
7541008525
Opis działalności: Nasze doświadczenie i ukierunkowanie na potrzeby klienta procentuje ich zaufaniem i zadowoleniem. Rozwiązania, które oferujemy ułatwiają codzienną egzystencję oraz wprowadzają w nasze życie dozę luksusu. Słowa kluczowe: meble kuchenne, sprzęt agd, armatura kuchenna

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2370
Data utworzenia profilu: 2013-10-23 10:38:20
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-23 10:38:20 

Opinie o Alno Mix Meble Kuchenne Irena Bocian

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona i ich usług. Zawsze pomocni I pełen profesjonalizm. Nareszcie mam wymarzona kuchnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-30 10:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ich usługi, spisali się znakomicie projektując moją kuchnię, czuję się w niej świetnie i wszystko mogę teraz znaleźć, realizacja nie trwała długo a użyte materiały są bardzo dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-03-16 22:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy, rewelacyjnie wykonali meble do mojej kuchni, jestem bardzo zadowolona z ich usług, zaprojektowali i wykonali takie meble na jakich mi zależało, współpraca z nimi to czysta przyjemność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 15:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma w swojej sprzedaży ma bardzo piękne i stylowe meble nie tylko kuchenne. JA akurat zamówiłam meble do kuchni. Pracownicy wykkonali swoją racę szybko i bardzo profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 10:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ALNO MIX BOCIAN posiadają w sprzedaży bardzo stylowe meble,ja zrobiłam sobie na zamówienie,jestem bardzo zadowolona POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brygida dnia: 2014-01-29 11:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia którą dla mnie wykonali jest na prawdę cudowna, sam projekt bardzo mnie zachwycił, a gdy wszystko jest gotowe podoba mi się jeszcze bardziej, bardzo funkcjonalnie zagospodarowana przestrzeń. Dotrzymali obiecanego terminu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-22 13:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam zaprojektowanie kuchni, wykonali bardzo fajny, funkcjonalny projekt, dodatkowo zaproponowali sprzęt do zabudowy znanych marek, wszystko na najwyższym poziomie, sprawny montaż. Fachowcy w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena dnia: 2014-01-14 12:34:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu mam kuchnię moich marzeń, a zaprojektowała ja i wykonała firma Alno, wspólprca z nia przebiagła poprawnie, dostalismy projekt zamieścilismy w nim własne obiekcje i poprawki po czym komplekosowo firma zajęła się montażem. Sprawni i fachowi pracownicy, sami na pewno byśmy sobie nie poradzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 14:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy, ykonali piękne meble do moejej kuchi, bardzo funkcjinalne i praktyczne, jestem bardzo zadowolona z ich wykonania, rewelacyjna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2013-11-29 11:40:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo się ciesze, że skorzytałem z żoną z usług tej firmy. Zaprojektowanie i wykonanie dla nas kuchni było tak jak sobie tego życzyliśmy, spodobały mi się poprawki zaproponowane, bo bardzo ułatwiły poruszanie się po kuchni. Polecam super fachowcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 14:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy wykonanej przez Alno Mix Bocian, ich meble są wspaniałe, bardzo praktyczne i funkcjonalne, jestem bardzo zadowolona że dałam się namówić i skorzystałam z ich usług, znakomici fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-11-04 08:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, to świetny zespół fachowców, zaprojektowali kuchnię moich marzeń, szybko i bez problemów. Po zatwierdzeniu projektu po 8 tyg przyjechali zamontować meble, spisali się znakomicie, jestem zadowolona z efektów ich pracy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2013-10-23 10:40:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją