Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FPHU MAG outletlazienkowy.pl

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Kujawsko-pomorskie, 63-000 Środa Wielkopolska Os. Młodych 5/3
Telefon: 48 609 508 202 Kom. 609508202
Adres e-mail: mag.outlet(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.outletlazienkowy.pl
Opis działalności: woją działalność na rynku wyposażenia łazienek rozpoczęliśmy kilku lat temu. Do czasu założenia sklepu internetowego outletlazienkowy.pl istnieliśmy jako firma zajmująca się sprzedażą towarów wyprzedażowych renomowanych firm. Słowa kluczowe: sprzedaż art. sanitarnych, wyprzedaż art. łazienkowych

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1981
Data utworzenia profilu: 21.10.2013 10:58:14
Data ostatniej aktualizacji: 21.10.2013 10:58:14 

Opinie o FPHU MAG outletlazienkowy.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłam u nich szafkę łazienkową z lustrem i umywalką, znakomita cena, dużo taniej niż w sklepie, jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam sklep.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 16.04.2014 09:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonalnie doradzili mi najlepszą kabinę prysznicową, mają bardzo dobre ceny. Towar nie jest uszkodzony, doskonale się sprawuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 11.03.2014 23:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zależało mi na drzwiach prysznicowych, w sklepie outletlazienkowy znalazłam bardzo ładne http://www.outletlazienkowy.pl/component/virtuemart/details/145/37/wyprzeda%C5%BC/wyprzeda%C5%BC-drzwi-wn%C4%99kowe-uchylne-90-chrom-szk%C5%82o-twist.html dużo, dużo taniej niż w sklepie. Jestem bardzo zadowolona, idealnie pasują do mojej łazienki, szybka dostawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 20.02.2014 12:01:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w tym sklepie bardzo fajny brodzik, jestem zadowolony bo był znacznie tańszy niż w sklepie, posiada niewielką wadę, ktora jest praktycznie niezauważalna. Szybka dostawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 10.02.2014 12:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobbry i tani sklep, w którym kupiłam prześliczną wannę. Jest duża wygodna i piękna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2014 09:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep z akcesoriami do łazienki, kupiłam tam rewelacyjny komplet kabinę i brodzik prysznicowy, sa wspaniale wykonane i spasowane, a do tego nie drogie, na przesyłkę z zakupionym przeze mnie towarem nie musiałam czekać nawet długo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 13.01.2014 09:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O połowe taniej znalazłem u nich wannę prostokatna o idealnych wymiarach do mojej łazienki, jestem zadowolony z zakupu jak i moja żona, małe pieniądze a nowa wanna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.12.2013 09:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za pół ceny kupiłem u nich kabine prysznicową, jestem z niej bardzo zadowolony idealnie pasuje i ładnie wyglada, polecam outlet!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.11.2013 10:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity sklep, mają w swojej ofercie najtańsze kabiny prysznicowe, znakomicie wykonane a w dodatku przesyłka i montaż są dostępne w atrakcyjnych cenach, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 18.11.2013 10:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam sklep. Mają szeroki wybór wyposażenia łazienek. Szybko otzrymałam zamówiony towar. Był odpowiednio zabezpieczony przed uszkodzeniem. BArdzo dobre ceny! Jestem zadowolona z zakupu
Opinia dodana przez: dnia: 04.11.2013 10:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, mają najlepszą ofertę w regionie, mają największy wybór i profesjonalnych doradców, polecam sklep.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 21.10.2013 10:59:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją