Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

angel dog salon

Zawód: Groomer 
Adres: Wielkopolskie, 60-458 Poznań Słupska 123
Telefon: Kom. 726 242 493
Adres e-mail: angeldogsalon(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.angeldogsalon,pl
Opis działalności: kompeksowa pielęgnacja psów, domowy hotel dla psów, petsitter, artykuły dla zwierząt Słowa kluczowe: groomer, psi fryzjer, hotel dla psów

Ocena: 99% pozytywna 100x 14x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 92x 4x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 92x 2x 1x
Ceny usług: 95% niskie 66x 27x 3x
Ilość opinii w serwisie: 115
Ilość odsłon profilu firmy: 5865
Data utworzenia profilu: 2013-08-27 19:02:21
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-21 01:13:14 

Opinie o angel dog salon

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pies zdechł...
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-03 00:21:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działalność salonu została zawieszona z dniem 31 października o czym informowałam na stronie internetowej i żadnego wpływu na to nie miała ilość klientów, których tylko mogę przeprosić za niedogodności spowodowane koniecznością poszukiwania nowego groomera. Mając do wyboru komfortowe warunki dla hodowli lub (niestety) nerwowość moich psów spowodowaną wizytami innych czworonogów wybrałam to pierwsze. Poza tym jako jeden z największych importerów posłań typu dry bed mamy się całkiem dobrze. I zapraszamy do zakupów. A w przyszłości także po szczenięta rasy Shiba.
Opinia dodana przez: ads, obecnie hodowla somei yoshino dnia: 2014-11-22 21:49:40 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pocałowałam dzisiaj klamkę. Informacja ze stronki Salonu: SALON ZAMKNIĘTY - likwidacja. Ot i bohaterski koniec "najlepszego salonu w Poznaniu", a tyle się naczytałam pozytywów, sądziłam że jeśli klienci wala drzwiami i oknami to salon prosperuje...
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-11-19 23:21:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ANGEL-DOG na Prezydenta!
Opinia dodana przez: Grobel dnia: 2014-11-18 22:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kolejny raz kąpiel i stzenie profesjoalne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: pazurki w cenie usługi
Opinia dodana przez: Nina dnia: 2014-10-23 23:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wystawie i postanowiłem umówić sie ze swoim psem. Jestem zadowolony i na pewno będę wracał, a to dlaczego: dobre podejście do psa, nie ma nadganiania czasu...a bo kolejny pies, mój pies zadowolony i pięknie wygląda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-10-22 23:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne i co najważniejsze z sercem podejście do mojego psa. Wróciliśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Braian23 dnia: 2014-10-16 20:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy salon w którym zaję;i się profesjonalnie długim włosem u mojego yorkusia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola56 dnia: 2014-09-24 16:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładny i fachowy, młody personel :) Poza tym - zbyt male fotki na www z wystaw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Muuuaahhhh...!
Opinia dodana przez: Kolega2 dnia: 2014-09-18 18:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pewnie, że pozytywnie Pies zadowolony, pieknie zrobiony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: pazurki gratis
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-09-15 21:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon. Beztresowo, strzyżenie też bez jakiegoś ale. będę wracała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2014-09-06 20:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A i tak pani Michalina jest "the best" !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K dnia: 2014-09-03 21:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, piesek ślicznie zrobiony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renata dnia: 2014-08-27 11:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A są tacy co im wbijają szpilki. To nie ludzie są - to wilki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pies dnia: 2014-08-25 17:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na poziomie!!! Maxiu zadowolony nie na zero potraktowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: pazurki w cenie!!!
Opinia dodana przez: Dora44 dnia: 2014-08-23 16:51:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, miło, schludnie. Fajni groomerzy, a moje szczęście nie ma zamiaru wracać do domu. Dlaczemu tak ???
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 17:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A Pani Michasia jest najlepszą "psianką" w okolicy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K dnia: 2014-08-20 23:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatycznie i profesjonalnie, niestety poprawki po gruponie. Nauczyłam się że chytry traci. Minus to dojazd - daleko ze śródomieścia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elka dnia: 2014-08-03 18:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, najbardziej za super podejście do psiaków:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-07-30 15:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowlony, pies zadowolony, ja dostałem parę rad. Bedę na pewno wracał do salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-07-28 17:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mnie się podobało podejście pani do mojego pieska, radosny chciał zostać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: pazurki w cenie -zawsze musiałam w innych salonach dopłacać
Opinia dodana przez: Magda21 dnia: 2014-07-28 12:38:04 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie normalne bez szału ogólna ocena neutralna. Pies się chyba wyrywał bo miał dwa "gniazdka". Nie spodziewałam się lepszych efektów - jest jak u innych grumerów - tak sobie. Po stronie internetowej salonu zaczęłam się zastanawiać czy fryzjerki reklamują hodowcę czy jest na odwrót?
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ok dnia: 2014-07-27 22:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: co mogę napisać ? Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 22:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja Pixi od zawsze bała sie fryzjera, takie wizyty byly dla mnie katorgą, a dla niej jeszcze większą. A tu niespodzianka odebrałam ja zadowolona, pachnąca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola44 dnia: 2014-07-18 19:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojechałem z ciekawości do tego salonu i nie mogę go szczerze polecić. mam psa dośc trudnego w pielęgnacji i odebrałem go idealnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cek55 dnia: 2014-07-14 18:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. dobre podejście do piesków z serduchem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: no i pazurki i uszki zawsze za darmo super
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2014-07-10 15:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i zobaczyłam i polecam. Super podejście do pieska z cierpliwością odebrałam go wesołego i ślicznego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joasia21 dnia: 2014-07-09 22:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja lubię ten salon i tyle
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-05 15:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, bezstresowo. Poszłam z polecenia koleżanki, która była ze swoim pieskiem i jestem zadowolona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-06-30 22:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona, że pieniądz nie jest najważniejszy. Nic na siłę, mój pupil jest stary i schorowany, przez to agresywny(nie lubi groomerów ale to skutek wcześniejszych zdarzeń z innymi fryzjerami)i Pani doradziła mi co zrobić.Poleciła też weta i przestrzegła przed groomerami dającymi środki uspokajające bez konsultacji z lekarzem. Mój pies przy obecnych schorzeniach zabawy "uspokajaczem" przypłaciłby życiem. Dziękuję i gratuluję uzyskanego przez ich psa championatu Polski. Kochają zwierzaki to nie podlega dyskusji!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zorkay dnia: 2014-06-08 17:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jest tanio ale warto było, wreszcie mój shih-tzu wygląda jak powinien
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ania dnia: 2014-06-01 16:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamila dnia: 2014-05-29 19:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojechałam z żoną z ciekawości ponieważ szukamy nowego salonu dla naszego skarbu. I się pozytywnie rozczarowaliśmy;) Nasz skarb wesoły, podobny do siebie co się wcześniej nie zdarzało..wrócimy jak odrośnie skarb
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: od Tadka dnia: 2014-05-17 21:07:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, bezstresowo, mój piesek pięknie wypielęgnowany. Będę polecała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2014-05-17 13:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super, dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2014-05-16 22:07:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ujęło mnie podejście do Zuzki, fryz super, dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2014-05-15 18:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój piesek z ładną fryzurką zadowolony:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2014-05-10 16:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiałam po nie udanej wizycie w innym salonie i czuję się bardzo zadowolona i zrozumiana. Piesek nie dość, że pięknie wygląda, nie boi się to podobało mnie się podejście do pieska; wrócę na pewno: wesołych świat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-04-20 21:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem stałą klientką (od ponad roku) i za nic nie zmienię groomera !!! Profesjonalnie i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zyta dnia: 2014-04-17 17:23:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon owszem, fajny obsługa miła i sporo miejsca. Mogę dojechać MPK i wysiąść pod Salonem. Ceny za to zawyżone (subiektywna opinia). Mój fryzjer strzyże mnie za 18 złotych przez 10-15 minut, a tu Yorka za ponad trzykrotną kwotę (w promocji).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-04-17 12:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę polecał, choćby z paru powodów: dobre i bezstresowe podejście do psa nie gola na zero jak to mialem przyjemnośc w innych super salonach piesek wypielęgnowany...no i sporo rad do pielęgnacji i wystawiania jakbym kiedyś miał ochotę, pozdrawiam i do zobaczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-04-08 09:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ...i jeszcze dłużej i jeszcze raz! Super-salon prawie jak "U Laurenta" w Stolicy (ale 10 lat temu) ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ehhh, kłaki odrosną, a sabaka to nie Linda Evangelista, więc luzik...
Opinia dodana przez: Mudziudziulanin Roku dnia: 2014-04-07 21:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia. Chodzę z swoim yorkiem i nie mam zasterzeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-04-07 16:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon w dogodnej lokalizacji - przy drodze. Parking, uśmiechnięta Właścicielka i jej Córka (chyba). Porządna kąpiel i bezstresowe strzyżonko zwierzaka. :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: poprawka do gołej sierści nie wchodziłaby w grę....ale nie było konieczności
Opinia dodana przez: Mudziudziulanin Roku dnia: 2014-04-05 14:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porządne strzyżenie, miła obsługa, terminowo i tanio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2014-04-03 21:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za wiosenną fryzurę u mojego pieska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-03-27 14:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie, wysokiej klasy sprzęt i kosmetyki, usługa wykonana bardzo starannie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 22:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i dokładny groomer. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: poprawka w ciągu tygodnia gratis
Opinia dodana przez: EwaN dnia: 2014-03-26 17:27:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sobie wpisuje Pani same pozytywne, czyżby megalomania?
Opinia dodana przez: :) dnia: 2014-03-26 16:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gratulacje za znakomitą wiosenną fryzurkę mojego wescika, zero stresu przy tym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2014-03-26 15:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak, KLAPKO-GRAŻYNKO zawsze rabacik za pozytyw (to oczywiście ironia - sprawdż w google bo zapewne wyraz obco brzmi), a Tobie ktoś rabat daje za szkalowanie czy z braku pracy w necie siedzisz
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-24 17:16:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pytanie: czy salon daje rabat po napisaniu POZYTYWNEJ OPINII?
Opinia dodana przez: GRAZYNKA dnia: 2014-03-23 23:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z usługi, niedrogo i fachowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 09:58:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Seleno - wystarczy poczytać kilka strof niżej, aby Twoja wypowiedź zeszła....na psy.
Opinia dodana przez: Klapka dnia: 2014-03-19 09:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety zapuściłam mojego psiaka, pojechałam z nim...okazało się, że nie będzie golony, a rozczesany, ucieszyłam się, bo zawsze tylko golenie i golenie..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-03-13 09:05:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a ja będę bronić tej firmy (bo istnieją zadowoleni klienci - pewnie Klapka takich nie ma, a propos żenujący wpis konkurencji bo raczej klient przy zdrowych zmysłach takich bzdur nie wypisuje)bo są to super groomerzy, zero stresu dla zwierzaka, nie zawsze fryz jest najważniejszy, negatywy ?? nie zauważyłam a znam profil tej frimy od lat. Tylko tak dalej, dla zwierzaka trzeba być ludzkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Selena dnia: 2014-03-12 18:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mam zastrzeżeń, piesek ładnie zrobiony, pachnący, wesoły. przy okazji kupilam mu zabawkę i dry bed. na pewno wrocę, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: \lilka dnia: 2014-03-08 13:52:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogłam poradzić sobie z czesaniem mojego Lakiego, skorzystałam z oferty salonu i się udało. Piesek piękny ja zadowolona cena do przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda23 dnia: 2014-03-06 13:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak wyjeżdżamy zostawiam psy w hotelu, robiłem tak kilka razy i jestem zadowolony, psy też co widać po ich zachowaniu. Pożegnania z opiekunką trwają wieki. Plusem jest też to, że w jednym czasie przebywają tam max. 3 psy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-03-06 11:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie; nie mam zastrzeżeń choć piesek mógłby być krócej obciety. A jaki wesoły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2014-03-05 19:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zrobić psa przed wystawą, piękny, pachnący...zdobył I miejsce..wróce znow przed kolejnymi naszymi wojażami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-03-05 15:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię ten salon, bo fryzjerzy są konkretni i można z nimi pogadać o wielu rzeczach, mój "synuś" to potulny nie jest a radzą sobie z nim. Godziny u nich nie są stracone, Dzięki Paniom, które podejrzewały chorobę skóry wet przyjechał w kilka chwil i pies jest leczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aXse dnia: 2014-03-05 00:47:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś po raz pierwszy Funia była u fryzjera. Wygląda ładnie,wybawiła się z psami właścicielki. Jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-03-04 15:44:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów NEGATYWNE OPINIE USUWANE , A POZYTYWNE SĄ !!!!!!!!!!!!! Ostrzegam właścicieli czworonogów , by nie korzystali z USŁUG TEGO SALONU . Odebrałam pieska przed czasem i zobaczyłam w oknie jak Pan fryzjer szarpie i krzyczy na mojego psa !!!!! Po czym jak usłyszał , że jestem juz w środku BARDZO BYŁ MIŁY I SYMPATYCZNY DLA PIESKA !!!! ZAZNACZAM , ŻE TO JEST YORK , który jest naprawdę grzeczny , a Pan miał zły dzień i wyrzywał się na moim psie !!!!! Odebrałam pieska wystraszonego przerażonego , teraz gdy unoszę ręke to się kuli ! Brak słów śmierdziała moczem podejrzewam , że ze strachu . Łzy napływają mi do oczu jak wspominam jak była wystraszona . Jak ją odebrałam to z nerwów się dusiła MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wspomne o jakości usług FATALNE pies krzywo obstrzyżony . Uprzedziłam , ze mój drugi york jest po przejsciach i bardzo boi się być sam . A gdy je odebrałam to wyprowadzili ją z osobnego ciemnego pomieszczenia !!!!!!!!! Gdy Pani odbierała była bardzo sympatyczna , a jak je oddawała to zorjentowała się , ze słyszałam te krzyki !!!!!!! Masakra naprawdę NIGDY W ŻYCIU NIE SKORZYSTAM Z USŁUG TEGO SALONU
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-03-04 07:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z pieskami już kolejny raz, naprawdę polecam:) Pieski pięknie wystrzyzone:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-03-02 21:50:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam pierwszy raz, mogłam zostać i poczekać, nikt mnie nie wyrzucał, okazało się też że można wyczesać, a nie golić do skóry
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-28 22:04:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, sympatycznie. Piesek ładnie obciety.Na pewno wroce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2014-02-28 18:18:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z efektu pracy Państwa groomerów. Spokojnie, miło bez stresu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MajaZ. dnia: 2014-02-28 17:33:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie wszyscy zachwyceni a negatywy usuwane? Konia z rzędem temu, kto widział firmę, której klienci bronią na forach internetowych, a w ciągu paru dni jest tyle opinii zadowolonych klientów. Reputacji nie buduje się na środkach, lecz na efektach. Darmowa reklama ale czy do końca uczciwa i rzetelna? Oczywiście nie oznacza to, że Firma źle pracuje ale ma prawdopodobnie zbyt mało zleceń - BRAK OCENY, moją wypowiedź ocenią Państwo sami. Pozdrawiam.
Obsługa reklamacji: BRAK OCENY
Opinia dodana przez: Klapka dnia: 2014-02-25 10:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze ostrzyżony, wypachniały; takiego odebrałam pieska i przy tym jeszcze bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-02-24 12:31:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odebrałam pięknie wypielęgnowanego mojego yorka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-02-22 21:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytywne miejsce, super ludzie, bez stresu i nerwów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-02-18 17:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kto ma tyle wdzięku co ja, wdzięku co ja - no kto ma???
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-29 14:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czasem trudno dobrać termin, no bo wystawy (psy mają cudne) ale opłaca się poczekać !! To po prostu fanatycy (w dobrym znaczeniu tego słowa), kasa nie jest najważniejsza. Jak pies nie powinien być strzyżowny to wyaśniają dlaczego i nie biorą za to ani złotówki.Oby więcej takich groomerów z sercem !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-27 17:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z usługi,Majka też( bo rozbrykana i radosna), polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zojkas dnia: 2014-01-23 23:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za przygotowanie mojego psiaka do wystawy. Ocena doskonała a włos zachwycił sędziego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-01-15 19:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój pies wygląda świetnie, fryz jak na zdjęciu. A nie jest łatwy w obyciu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: poprawki za free
Opinia dodana przez: kaśka dnia: 2014-01-15 18:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super !!!!!!!!!!! i chyba nic więcej nie trazeba dodawać. No może to , że przez wyjazd na wystawę musiałam czekać 3 dni. No ale angelowe psiaki zaliczyły pierwsze lokaty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dotychczas nic nie reklamowałam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 20:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, piesek również. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2014-01-13 13:59:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm, po poprzednich doświadczeniach z psimi fryzjerami to po prostu eden
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2014-01-10 22:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, piesek wypielęgnowany i zadowolony. Na pewno będę wracała!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-01-09 20:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "W czerwcu 2012 po 5 latach prowadzenia własnej działalności pomyślałam o połączeniu pasji z pracą i nastąpiły ... ZMIANY !" Ten opis na Pani stronie podoba mi się znacznie bardziej i jest bliższy prawdzie. Z mojej strony kończę więc moją działalność i życzę więcej sukcesów na polu zawodowym, Pani Pasjonatko. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ...oby do przodu...
Opinia dodana przez: FranceGall dnia: 2014-01-09 16:23:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia powinna „odpalić” część zysków osobie która krytykuje jej salon na tej stronie. Dzięki temu ja tam trafiłam bo byłam ciekawa dlaczego on/ona krytykuje ten salon a nie inne. I nadal nie wiem ale dziękuję bo zostałam tzw. stałą klientką. Nie dość że groomerzy są wręcz doskonali to kobieta objechała prawie cały świat i jej wiedza np. na temat Azji południowej jest niesamowita. Dzięki niej zobaczyłam kawałek świata. Kaśka - wielkie dzięki !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: a co reklamować ??
Opinia dodana przez: żaneta dnia: 2014-01-08 00:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług salonu i nie rozumiem tych złych słów. Najpierw trzeba skorzystać, aby oceniać...ja byłam już po raz kolejny raz i jestem tak samo zadowolona jak za pierwszym razem. I co ważne, piesek wraca pachnący!!! Co wcześniej mnie się nie zdarzyło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-01-08 00:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam wizytę w tym salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GrażynaS dnia: 2014-01-07 23:56:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ręce i nogi opadają...od nadmiaru wazeliny.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: czopek dnia: 2014-01-07 18:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i kompleksowo, miła obsługa pomocna w każdej kwestii nie tylko pielęgnacji pieska. Na pewno wrócę z Baflo, pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2014-01-07 00:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się ten salon, pies też się tam dobrze czuje. Obsługa fachowa i pies dobrze przystrzyżony. Bezstresowym otoczenie. Warto tam zaprowadzić pupila
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pucek dnia: 2014-01-06 13:00:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon, odpowiednie nastawienie do pieska (bez szarpania,krzyków, podwieszania), bez wypraszania z salonu. Od dziś jestem stałą klientką!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KatarzynaZ. dnia: 2014-01-06 12:36:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawiść jak i desperacja są mi całkiem obce. Może Pani to o Sobie napisać? Bo pisze tu Pani sporo...
Opinia dodana przez: FranceGall dnia: 2014-01-05 18:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GallFrance - daj sobie na wstrzymanie, bo żenujące są twoje wpisy. Zbitek desperacji i zawiści.
Obsługa reklamacji: ads
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-05 17:05:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Silny Gracz" - twardo wpisuje sobie pozytywne, zaświergolone komentarze. No potęga normalnie, a dwa lata temu o nich słychać w tym lesie nie było... :-D
Opinia dodana przez: FranceGall dnia: 2014-01-05 16:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, podejście do psa z sercem!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-01-02 18:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i dokładny groomer.polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2014-01-01 15:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam po raz pierwszy z moim maleństwem, jakie radosne i wypielegnowane, bardzo polecam i szczęśliwego nowego roku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-12-31 17:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykupiłam pobyt w hotelu, rewelacja !! Najlepszym testerem jest pies który bardzo zżył się z właścicielką. Skorzystam ponownie w lecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aldona dnia: 2013-12-29 17:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna obsługa, trzy sympatyczne osoby z podejściem do zwierzaków . Możliwość oczekiwania na psa w salonie, u poprzedniego fryzjera wystawiano mnie za drzwi. Można kupić karmę i drybedy w korzystnej cenie. Same plusy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: do tygodnia po usłudze poprawki gratis o czym zostałam poinformowana
Opinia dodana przez: Aniag. dnia: 2013-12-28 16:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonywana bardzo profesjonalnie, wysokiej klasy sprzęt i kosmetyki, wszystko bez pośpiechu i bardzo starannie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Antkowiak dnia: 2013-12-24 20:10:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem z pieskiem do rozczesywania, ponieważ go można rzec zaniedbaliśmy... z troską, spokojem podeszli Państwo do mojego psa, który nawet po tak długim czasie w salonie był zadowolony. Na pewno wrócimy z Beatrice:) Wesołych Świąt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-12-24 16:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem nową klientką, salon poleciła mi koleżanka i był to strzał w dziesiątkę. Głowa do góry Pani Kasiu, musicie być silnym graczem skoro konkurencja tak próbuje utrudnić Wam życie. Wesołych Świąt i do zobaczenia w Nowym Roku. Podpisuję się imieniem i nazwiskiem bo nie mam się czego wstydzić.Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za profesjonalną obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agatakończal dnia: 2013-12-24 14:17:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zwykle pełno zachwyconych fanów czworonogów wypowiada się własnie na tej stronie...lub Pańcia Właścicielka opisuje swoje reklamowe przeżycia - bezcenne! (oby błędów ortograficznych nie powtarzała) Wesołych Świąt!
Opinia dodana przez: Gamza Hurdia dnia: 2013-12-24 01:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja !! Mój pies był nie do poznania, po prostu "nówka nie śmigana",
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-21 20:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny hotel dla psów, najlepsza opieka z jaką się dotychczas spotkałem , duży obszar do wybiegania, pies wręcz nie chciał wracać do mnie. A opinie negujące ? Ledwo dysząca konkurencja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-12-18 19:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy spotkałam się z sytuacją, że do tygodnia po strzyżeniu bezpłatnie można wykonać poprawki. Konkretnie i sympatycznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-12-18 16:10:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No - Salon pracuje za darmo i udziela instruktaRZu - po polskiemu?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 00:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem ze szczeniakiem - pierwsza wizyta , zapoznanie się z salonem, wyczesanie, pazurki, uszka, doopka, instruktarz obsługi i ... nic nie zapłaciłem. Dodatkowo pakiecik startowy dla Gutka dostałem. Kolejna wizyta w styczniu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PawełS. dnia: 2013-12-17 03:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A moja kota tesz zadowolona i nawet za suka nie lata po ciemna noc polska
Opinia dodana przez: Makumba dnia: 2013-12-12 23:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystał z hotelu, opieka odpowiednia. Czika jest w dobra forma. Pani ma fajne psy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerry dnia: 2013-12-11 18:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do psa. Konkretna fryzjerka, możliwość pozostania z pupilem, bardzo dobry szampon. Możliwość zakupu dobrej karmy. A ostatnio pojechałam po dry bed.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: GośkaM. dnia: 2013-12-11 13:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre uczynki - podobnie jak patriotyzm - stały się w wielu przypadkach ulubionym fortelem osób, które mają coś do sprzedania. Henry Louis Mencken
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :)
Opinia dodana przez: Śmiechodajka dnia: 2013-12-04 22:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już myślałam, że Gall, GallFrance, Lulek (czy jak mu tam) umarł bo go żółć zalała. Jak tam cwaniaczku ? Masz wreszcie odwagę skontaktować się nie przez bramki tylko z WŁASNEGO adresu e-mail czy też telefonu ? Bo jakoś poza netem odważny nie jesteś. Żal mi takich ludzi jak Ty no ale miernota w życiu musi się dowartościowywać w sieci. Cały swój czas siedzisz w lesie przy moim domu? Zajmij się swoim psim fryzjerstwem to może jakiś klient do Ciebie zabłądzi. ps. jak spotkanie z dzielnicowym ?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 20:57:46 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wątpię, ze Panie są zapalonymi groomerkami i nie krzywdzą zwierząt. Za każdym razem tłumaczenia Pani piszącej poniższe teksty są mętne i co rusz mniej wiarygodne, jak kolejka pod "Salonem Anielskiego Psa" na Słupskiej 123 w Poznaniu. Ciemno, ślisko i las blisko...wilka tylko brakuje w tej bajce, ale za to Pinokio rozpisuje peany na własny temat.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-03 23:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer pierwsza klasa !! Co prawda właścicielka dziś zdenerwowana bo jakiś nowy salon plagiatuje jej stronę, ale przy Gagi ostoja spokoju bo sunia i tak nerwowa. Dzięki za super fryz !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 21:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po raz trzeci dodaję opinię (pewnie znów usuną profil po kolejnym hejterskim zagraniu cieńko przędzącej konkurencji). Usługi na wysokim poziomie, Panie sympatyczne z super podejściem do zwierzaków. Ja jestem po raz kolejny a w salonie są 4 psy. Trzy w "obróbce", jeden śpi i czeka na spóźniającego się właściciela, którego nikt nie poganiał telefonami ( w końcu dopiero po 20-tej). Przez cały czas zabiegu jestem z psem, nikt mnie nie wyrzuca. Moja opinia pewnie zda się "psu na budę" bo wklepuję ją w salonie. Z netu można korzystać za darmo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie reklamowałam ale przyjechałam tylko obciąć pazurki i nie zapłaciłam za to ani złotówki
Opinia dodana przez: MonikG dnia: 2013-11-19 20:27:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła panna zajmuje się psiakami i koteckami :)Będę wracał...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: kłaki odrastają
Opinia dodana przez: OlaLa dnia: 2013-10-22 00:24:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją