Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PHU MANDREX Andrzej Abiński

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Pomorskie, 80-210 Gdańsk Tuwima
Telefon: (58) 520 18 65 Kom. 601 06 02 02
Adres e-mail: serwis(małpa)mandrex.pl
Strona internetowa: www.mandrex.pl
NIP:
5841273650
Opis działalności: Serwis turbosprężarek i turbin. Diagnostyka, regeneracja, konserwacja, naprawa i sprzedaż. Naprawa samochodów i usługi blacharskie. Słowa kluczowe: serwis, warsztat, turbosprężarki, naprawa, blacharstwo, diagnostyka

Ocena: 100% pozytywna 43x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 40x 1x
Ilość opinii w serwisie: 43
Ilość odsłon profilu firmy: 2908
Data utworzenia profilu: 17.10.2013 09:13:06
Data ostatniej aktualizacji: 17.10.2013 09:13:06 

Opinie o PHU MANDREX Andrzej Abiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najlepsi od regeneracji turbosprężarek. Po takiej regeneracji auto ma świetny ciąg i do tgej pory nie musiałam nic reklamować. Przy okazji można też naprawić drobne pierdółki. Kompleksowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 15.09.2020 16:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Mają duże doświadczenie w naprawach i stawiają przede wszystkim na zadowolenie klienta oraz oszczędność jego czasu. Byłem tutaj dopiero pierwszy raz z polecenia kolegi ale jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 24.08.2020 00:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie ta firma ma najlepsze ceny jeśli chodzi o naprawę turbosprężarek. Sama obsługa miła i sympatyczna, a czas realizacji przeważnie jest krótki i tu nic dodać i nic ująć. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aRTUR dnia: 08.07.2020 17:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas naprawy wtrysków okazało się, że też można poprawić wgniecioną blacharkę i chodzi mi o błotnik mozna powiedzieć, że zrobili obie rzeczy a błotnik też wygląda świetnie. W sumie to polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 09.06.2020 19:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był mały problem z drzwiami, bo uszkodziłam blachę przy manewrach i szukałam dobrego blacharza, który będzie umiał doprowadzić drzwi do pierwotnego wygladu nie uszkadzając lakieru. Całe szczęście tutaj potrafili to zrobić. Z efektu jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 13.05.2020 13:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo odpowiada mi sposób podejścia mechaników do swojej pracy i pełne zaangażowanie. Jeszcze się nie zdarzyło żeby z jakąś usterką nie potrafiło sobie poradzić. Części też mają w miare tanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 13.04.2020 16:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowcy robili mi regenerację wtrysków, która była zdecydowanie tańsza niż kupno nowych i z zadowoleniam muszę stwierdzić, że zaoszczędziłem sporo pieniędzy, a wtrysk działa jak nowy. Dla laika to jest rzecz do niezauważenia a jak to wyglada w kwestii znawców tematu, to nie mam zielonego pojęcia. Ogólnie bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 18.03.2020 16:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że pracownicy tego warsztatu mają świetne podejście do swoich klientów, a także dobrze naprawiają. Przy odbiorze samochodu dostaje niezbędne kwity i nie jest na bałaganione. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tymon dnia: 23.02.2020 17:39:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na stanie mają nie złych blacharzy, którzy potrafili doprowadzić błotnik i tylny bok samochodu do pierwotnego wyglądu. Nie widać nawet w któryym miejscu były ślady uderzenia , a przy okazji uniknąłem kosztownego malowania. Dlatego śmiało mogę ich polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bolesław dnia: 09.02.2020 21:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedna z przyczyn że korzystam z ich usług to lokalizacja, konkretnie mówiac mieszkam dwie przecznice dalej. Co do jakości napraw to nigdy nie miałem powodów do narzekania bo robią szybko, ale dokładnie. Tyle w tym temacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 12.12.2019 19:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zawiodłam się na tym warsztacie. Były do zrobienia pewne rzeczy dotyczące blacharki i zrobili to znakomicie. Nawet nie musiałam malowac samochodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 12.11.2019 16:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po zakupie używanego auta trzeba było trochę w niego włożyć żeby doprowadzić do pełnej sprawności. Drobnymi naprawami i blacharką zajęła się ta firma. Zrobili to w tydzień, a efekt tego wypadł znakomity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 09.10.2019 14:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat jeżdżę dieslami i często bywa, że wysiada turbo. Wtedy do regeneracji daję do Mandrexu. Mają dobre terminy i przede wszystkim znają się na turbosprężarkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 15.09.2019 18:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu kierowcy. Po wypadku samochodowym doprowadzili moje auto do stanu używalności. Profesjonalnie wykonano blacharkę i wszelkie potrzebne naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 29.08.2019 14:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie zadowolony jestem z diesla, ale czasami problemem jest turbosprężarka. Jak się znajdzie dobry serwis, co się zna na regeneracji, to i o tym problemie można zapomnieć. W moim przypadku firma Mandrex bardzo dobrze wykon ała taką naprawę i od kilku miesięcy praca silnika jest bezawaryjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 22.07.2019 13:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie zajmowali się naprawą mojej skorodowanej blacharki w samochodzie i muszę si e przyznać, że nie spodziewałam się tak dobrych efektów. Tak wyśmienicie to wszystko zrobili, że mam mało co do malowania, a sam czas realizacji i cenę oceniam pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 28.03.2019 12:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym serwisie byłam bardzo dobre obsłużona i obiektywnie oceniam, że nie przepłaciłam za dobrze wykonaną naprawę i części zamienne. Samochodzik chodzi teraz bezawaryjnie.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 26.02.2019 18:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie godny polecenia warsztat, gdzie doskonale naprawiają turbosprężarki. Nie posiadają tylko niskie ceny, ale po ich interwencji turbo chodzi stabilnie i nie było powodów do reklamacji jak to wcześniej bywało w innej firmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 28.01.2019 22:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wyklepali mi zderzak i bagażnik, które były nadwyrężona na skutek małej stłuczki. Na tyle dobrze zrobili, że nie trzeba szukać teraz lakiernika. Dzięki i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boguś dnia: 21.12.2018 21:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie zajmowali się naprawą turbo do mojego Movano, bo jak wiadomo czasami turbosprężarki się zużywają podczas eksploatacji dostawczaka. Tu się dobrze popisali i wszystko działa jak powinno. Dobry stosunek wykonania usługi do ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 17.11.2018 19:45:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat z dużą ofertą i z bardzo dobrą załogą. Potrafią pogrzebać przy dieslu, a nawet zrobić blacharkę po drobnych wgniecieniach. Taka dobra kompleksowość usług bardzo mi odpowia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys dnia: 28.10.2018 17:30:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed sprzedażą auta żeby nie stracić na cenie zainwestowałam w naprawę blachy, która nie była w najlepszym stanie. Tym wszystkim zajęli się solidnie w tym warsztacie i oprowadzili samochód do zadowalającego stanu. Dosyć krótki termin oczekiwania i w miarę niska cena. Opłaciło się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 26.09.2018 20:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mandrex posiada sprawnych i chętnych do roboty blacharzy, którzy faktycznie dużo potrafią. Rozbite autko szybko doprowadzili do stanu idealnego i mogło potem iść do lakiernika. Koszt przedsięwzięcia również też był atrakcyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaromir dnia: 16.08.2018 12:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po gradobiciu miałem ślady na dachu i karoserii w postaci wgniecień. Postanowiłem oddać auto do Mandrexu i tu blacharze stanęli na wysokości zadania, bo znanymi sobie metodzie przywrócili pierwotny kształt blachy. Wbrew ppzorom nie był to jakiś wielki koszt. Wszystko gra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 24.07.2018 17:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo jest blacarzy w Gdańsku i w okolicy i zdecydowanie preferuję tych z Mandrexu, bo t prace wykonują porządnie a nie opieszale jak inne firmy, a do tego zaśpiewany koszt przez nich jest uczciwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław R. dnia: 27.06.2018 19:57:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze się zajęli naprawą mojej turbosprężarki i nawet nie wiedziałem, że można zrobić to w tak krótkim terminie i dość przystępnej cenie. Konkurencja ze swoimi usługami to nawet nie sięga im do pięt. W związku z tym polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirek dnia: 27.05.2018 13:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy warsztat, który swiadczy usługi na dobrym poziomie, a ceny są na tyle atrakcyjne, że dojeżdżam do nich z Sopotu. Głównie się zajmują drobnymi naprawami dotyczących silnika i czasami coś wyklepią w blacharce. Ogólnie są spoko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 26.04.2018 18:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat zajmował się zrobieniem blacharki w moim Ducato, bo w wielu miejscach miało blache skorodowaną. Usługe wykonali w moim przekonaniu w krótkim terminie a nowa blacha wygląda bardzo dobrze. Ogólnie z tej usługi jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 22.03.2018 17:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały serwis. Zajmowali się naprawą turbosprężarki za którą nie zapłaciłam wiele, a teraz dieselek chodzi przepięknie. Do tego miły kontakt i pełen profesjonalizm. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryla dnia: 25.02.2018 19:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczyłem córkę jeździć i żeby przygotować ją lepiej do egzaminu, ale niestety zdażyło jej się zawadzić samochodem o pewne przeszkody. Usunięciem zgniecień na blacharce zajęła się ta firma. Bardzo dobrze się balcharze zajęli wszystkim i z ogólnych wyników ich pracy jestem bardzo zadowolony. W tych sprawach warto im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 17.01.2018 18:25:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: widzą co i jak, potrafią dokładnie zdiagnozować i ocenić problem, nawet dobrze ukryty ;) autko chodzi jak nigdy wcześniej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 19.10.2015 11:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Warsztat ! Bardzo profesjonalne podejście do klienta i problemu, ponadto szybko naprawili auto w rozsądnej cenie. Czego chcieć więcej ? Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2015 12:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po stłuczce samochód się nie prezentował najlepiej w dodatku mechanik obejrzał swoim fachowym okiem czy auto nie ma innych uszkodzeń i wszystko było ok. Nie kryję swojego zadowolenia z usług tego warsztatu bo po interwencji blacharza i lakiernika samochód odzyskał dawny wygląd. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2014 08:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No to bardzo dobrzy fachowcy. Samochód chodzi tak jak chciałem aby chodził przed usterką. Poza tym w warsztacie zajęli się też blachą teraz nie ma ani śladu rdzy i wygląda bardzo ładnie. Świetna robota :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2014 15:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie dokonali naprawy nie tylko turbo, ale też innych podzespołów i przyznam, że zrobili to w bardzo fachowy sposób. Szybko i koszty nie przekroczyły założeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2014 13:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprężarka turbo została zregenerowana, samochód jeździ jak powinien i ma odpowiednią moc. Myślałem, że naprawa będzie długotrwała, ale tak nie było i dobrze, bo samochód był mi bardzo potrzebny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2014 09:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści od turbosprężarek. Terminowi, skuteczni.
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2014 14:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony. Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałem. Pan Andrzej jest świetnym fachowcem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2014 11:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zawsze służą pomocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gdańszczanin dnia: 04.12.2013 13:55:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa bieżąca turbosprężarki bez zastrzeżeń. Myślę, że od tej pory już będę wiedział, gdzie podjechać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2013 09:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, precyzja, uczciwość. Na Aniołkach to jedyny serwis, który śmiało mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.12.2013 13:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kumpel mi polecił warsztat i jestem bardzo zadowolony. Wszystko zawsze zostało wykonane lepiej niż oczekiwałem. Z fachowcem mam dobry kontakt. Ostatnio się zgłosiłem żeby naprawiono turbosprężarki i wszystko poszło okej. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2013 09:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z warsztatu i jestem bardzo zadowolony. Ciesze się ze mam takiego fachowca pod ręką. Wszystko idzie tak jak oczekuje. Samochód chodzi jak pszczółka. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2013 14:34:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją