Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polgreg Paweł Grzeszczyszyn

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Dolnośląskie, Ludów Śląski
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: remonty, wykończenia, aranżacje, budownictwo, Słowa kluczowe: wrocław, remonty, glazura, kafelki, wykonczenia wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 5861
Data utworzenia profilu: 18.03.2010 01:01:55
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2013 00:05:33 

Opinie o Polgreg Paweł Grzeszczyszyn

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W grudniu firma POLGREG robiła mi kompleksowy remont łazienki i przedpokoju dofinansowany przez PFRON. Zajeli się kompletnie wszystkim, łącznie z dokumentacją a praca przez nich wykonana została na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan dnia: 19.03.2013 13:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stuprocentowi fachowcy. Jestem zawsze zadowolona z ich pracy (zrobili u mnie poddasze, kuchnie i łazienkę). Z niecierpliwością czekam na ich powrót z zagranicy, bo czekam na nich z kolejnym zleceniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 22.07.2011 22:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko i sprawnie, firma solidna, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kukuczki dnia: 10.01.2011 10:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy powinien robić to co najlepiej potrafi. A firma Polgreg robi to w sposób profesjonalny. Oprócz bardzo dobrej jakości wykonanych robót potrafi doradzać i rozwiązywać problemy powstałe w trakcie realizacji prac. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz Teodorowski dnia: 28.03.2010 07:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma godna polecenia i zaufania!!!! -wszystko jest wykonane na czas, zgodnie z założeniami, w razie potrzeby służą radą, można zostawić kluczyki do mieszkania i wyjechać na wakacje:)polecam każdemu!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina N dnia: 23.03.2010 22:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie można narzekać, dotrzymują wszystkie terminy, można liczyć na dobre rady, jeżeli nie masz czasu lub nie masz pojęcia co i gdzie kupić, sami sobie o wszystko zadbają, a jeśli chodzi o jakość usług, to jest wręcz idealna. Do niczego nie można sie przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 22.03.2010 14:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydałem pieniądze za uczciwą robotę. Doradzili, zakończyli w umówionym terminie i kłopot z głowy. Kontakt bez problemu. Polecam bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Osobowicka dnia: 22.03.2010 08:44:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam za jakość usług i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piławska 21 dnia: 20.03.2010 12:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Polgreg to firma którą moge polecić każdemu kto chce robić remont. Oprócz tego że robią wszystko bardzo dobrze, mają wysoką kulturę osobistą i co ważne - nie piją w pracy (chyba ze kawe ;) ). Ceny nie są niskie, ale po doświadczeniach z moją poprzednią ekipą która w porównaniu do Polgreg była o sporo tańsza - wiem że nie warto brać partaczy bo ostatecznie i tak musiałem płacić drugi raz. Polecam firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Graniczna, Siechnice dnia: 19.03.2010 19:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy wprawdzie dostawcą dla firmy Polgreg ale tu tez nie mamy żadnych zastrzeżeń. Ogólna współpraca wporządku , płatność terminowa , wiec czego chcieć więcej :) Jeśli mielibyśmy skorzystać z ich usług jako klienci na pewno nie mielibyśmy żadnych wątpliwości .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Kicak dnia: 19.03.2010 10:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna ekipa, robili od podstaw całe mieszkanie, panele, kafelki w łazience, wewnątrz mieszkania i balkonie, montaż agd, malowanie strukturalne, pełna kanalizacja i elektryka. Mieszkanie było nowe deweloperskie. Czas wykonania około 2 miesięcy, pod klucz. Byłoby krócej, ale na moją prośbę zmieniali kilka rzeczy. Posiadają własny transport, rozlicznenia wg faktur, płacą z własnych środków i jak potrzeba przy większych zakupach z środków inwestora. Po jakimś czasie około 12 miesięcy mieszkanie zostało zalane z winny lokatora zamieszkującego powyżej. Odtworzyli wszystko idealnie, tworząc kosztoryz do ubezpieczalni "WARTA", która wypłaciła pełną kwotę taką jak na kosztorysie. Nie dało się nic z tego zarobić, ale nie o to tutaj chodzi. W pełni polecam i w razie pytań proszę o kontakt pod nr 501 47 96 97 lub mailem gemue@gemur.eu. Tomasz Urbaniak
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Tomasz Urbaniak dnia: 19.03.2010 10:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki nie dość, że odwalają kawał dobrej roboty, to jeszcze doradzą co i jak. Wiadomo- nie każdy się zna. Wiedza co robią i robią do dobrze. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek Teodorowski dnia: 19.03.2010 08:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kardas dnia: 18.03.2010 00:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam ekipę, młodzi, niepijący, kupili materiał i przywieźli go na budowę, przed robotą łazienki dostałem projekt do wglądu i mogłem sobie powymyślać. Było małe opóźnienie w rozpoczęciu ale jak już zaczeli to szybko i sprawnie (remont łaazienki z wodą, elektryką, drzwiami, itd w tydzień-chyba nieźle. troche się cenią ale pełna profeska. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: na razie nie było
Opinia dodana przez: Tomasz Urbaniak dnia: 21.05.2009 21:40:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją