Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEBLOMAR

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, 32-600 OŚWIĘCIM Dąbrowskiego 139a
Telefon: Kom. 512119107
Adres e-mail: info(małpa)meblomar-oswiecim.pl
Strona internetowa: www.meblomar-oświęcim.pl
NIP:
549-159-76-35
Opis działalności: meble kuchenne według indywidualnych projektów Słowa kluczowe: meble kuchenne Oświęcim, kuchnie na wymiar Oświecim,studio kuchenne Oświęcim

Ocena: 90% pozytywna 19x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 19x 2x
Terminowość: 95% bez zastrzeżeń 19x 1x 1x
Ceny usług: 77% niskie 7x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 5135
Data utworzenia profilu: 2012-01-04 14:47:30
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-08 12:14:43 

Opinie o MEBLOMAR

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ofertę Meblomaru znaleźliśmy w internecie. Do wyboru tej firmy zachęciły nas pozytywne opinie oraz zdjęcia ekspozycji na ich stronie. Współpraca z panem Pawłem od projektu do efektu końcowego to czysta przyjemność. Życzymy każdej firmie tak profesjonalnego, zaangażowanego i sympatycznego pracownika. Zamówiliśmy kuchnię na wymiar. Projekt, materiał oraz jakość wykonania - doskonała. Cena adekwatna do jakości.Mamy teraz kuchnię swoich marzeń. Każdemu polecamy z całego serca wybór tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Katarzyna i Robert z Wadowic dnia: 2017-04-30 17:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilismy u Pana Marka szafe i kuchnie . Pan Marek z ekipa przyjechal az do Wiednia gdzie mieszkamy . Firma bardzo profesjonalna . Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z kuchni, którą wykonała dla nas Firma Meblomar. Meble są bardzo starannie wykonane, z dobrych materiałów, projekt wykonany przez Pana Marka od razu trafił w nasz gust, przy czym zachowując mega funkcjonalność każdej szafki. Po kilku miesiącach użytkowania mogę stwierdzić, że z meblami nie dzieje się nic złego. Polecam każdemu kto poszukuje solidnych mebli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza i Sebastian dnia: 2016-11-10 21:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna, indywidualne podejście do potrzeb klienta polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-10-17 18:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem meble kuchenne i biurko.Wykonanie w terminie,solidnie i bardzo czysto.Polecam tę firmę"MEBLOMAR" bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: edek dnia: 2014-10-06 21:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony w usług Firmy Meblomar w Oświęcimiu. Zamówiłem kuchnię od podstaw. Współpraca na początku opierała się na konsultacjach z Panem Pawłem. Znakomity kontakt, zaangażowanie znacznie skróciło czas jaki musielibyśmy z żoną spędzić na odkrywaniu nowości w świecie kuchni. Rady Pana Pawła okazały się bezcenne. Wybraliśmy kuchnię z materiałów, które należą do „trudnych”, mowa o kamieniu na blaty, wykończenie wokół blatów i szafek również z kamienia. Wszystko pasuje, pięknie współgra z całością. Z żoną podjęliśmy słusznie decyzję, że wraz z meblami zakupimy w Firmie Meblomar AGD. Warto, monterzy mają możliwość wpasowania AGD do projektu, montaż w cenie. Przy lodówce warto, zlewie jeszcze bardziej, niestandardowa płyta indukcyjna wymagała szczególnych zabiegów. Pięknie wszystko wykończone. Należy bezwzględnie pamiętać, że na wykonanie mebli i ich zamontowanie pracował zespół ludzi, stolarze, monterzy, projektanci. Wszyscy zasługują na podziękowanie i moje uznanie. Najważniejsze jest to, że w sytuacji gdzie jest potrzeba poprawienia niewielkich niedociągnięć reakcja jest natychmiastowa. Szczególne podziękowania dla Pana Marka Krzywdy, pomoc, wsparcie bezcenne. Polecam bardzo dr hab. inż. Robert Drobina.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Profesjonalna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-02 17:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy. Z usług firmy MEBLOMAR korzystaliśmy nieraz, robili nam kuchnie 10 lat temu i kilka innych mebli, do dzisiaj wyglądają jak nowe. Teraz remontowaliśmy nowe mieszkanie i ponownie skorzystaliśmy z usług MEBLOMAR'u, zamówiliśmy szafę zabudowaną, sypialnie i oczywiście kuchnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania mebli i współpracy na każdym etapie od projektu, przez dobór materiałów i oczywiście montaż. Efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Tym którzy nie widzieli naszych mebli, szczególnie kuchni, gorąco polecamy Meblomar, znajomym nie musimy polecać bo widzieli. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Asia i Tomek dnia: 2014-09-01 17:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam opisywaną firmę. Jest to już kolejna kuchnia wykonana przez Pana Marka. Jestem jak zwykle bardzo zadowolona. Fachowe doradztwo, montaż i wykonanie. Polecam wszystkim zainteresowanym modernizacją własnych kuchni :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie bylo :)
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2014-08-17 12:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Meblomar jest naprawdę rzetelna. Kuchnia wygląda lepiej niż sie tego spodziewałem ;) SUPER! POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Henryk T. dnia: 2014-08-12 13:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawdziwi fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-08-12 09:29:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne brałam w tej firmie i napiszę tak: terminowość jest ok. We wcześniejszych opiniach osoby napisały że ceny niskie. Chyba sobie żartujecie, ja wysłałam zapytania o meble do kilku i ta firma wyceniła najdrożej. Ja jednak meble zamówiłam tu, myśląc że cena=jakość. I to był błąd. Moja znajoma również nie jest zadowolona. Napiszę tak: dzięki szybkości terminowość jest dobra, ale przez tą szybkość wykonczenie brzydkie buble mam w kuchni bo liczył się termin!!? Albo zarobek na mojej osobie?!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: przeciez nie kaze im zrywac porysowanych szyb ze ścian i drzwiczek :(
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2014-03-19 07:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER!!!Polecam firmę "MEBLOMAR".Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania zabudowy kuchni i przedpokoju.Pan Marek oraz montażyści to fachowość,rzetelność oraz terminowe wykonanie zlecenia-dziękujemy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena-Zbigniew P. dnia: 2014-01-05 18:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm, realizacja terminowa, POLECAM:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-12-13 22:30:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!U Pana Marka zamawiałam dwie szafy do zabudowy i kuchnię też w zabudowie. W kuchni jestem zakochana, wyszła jeszcze lepiej niż mogłam to sobie wyobrazić, dzięki radom Pana Marka kuchnia w białym szkle, no cudo.Szafy też super, no i ta ekipa!!! miodzio, czyściutko, kocyki na podłogę, inne ekipy mogą się od nich uczyć a wiem co mówię bo jestem bo gruntownym remoncie całego 77 m mieszkania. Jeśli szukacie rzetelności, niskich cen, dotrzymania terminu to POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-11-21 19:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wniebowzięta wykonaną kuchnią! Pan Marek jest osobą rzetelną słowną i profesjonalną! Dotrzymany termin wykonania mebli! Czysta i solidna kuchnia, pomieszczenie kuchenne posprzątane po montażu, pozostało tylko szafki uzupełnić talerzami i szklankami! Podjęli się trudnego projektu, przy którym pracowała moja przyjaciółka projektantka, projekt został przekazany innym firmą które kręciły głową że: " to nie tak" , " tego się nie da". A Pan Marek podjął się wykonania i naprawdę jego współpraca z moją projektantką była na wysokim poziomie! Ekipa montażowa mimo młodego wieku wykazała się wysokim profesjonalizmem! Naprawdę polecam, warto poczekać te 3 miesiące! Efekt jest niesamowity!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było lecz obsługa na sklepie bardzo miła i profesjonalna
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-11-20 21:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejmuje się trudnych zleceń, których inni się boją, nie tylko mebli kuchennych. Zamawiałam gabloty muzealne o bardzo dużych rozmiarach - łączenie stolarki z ogromnymi płaszczyznami hartowanego szkła. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo, bardzo dokładnie i z ogromną precyzją, choć projekty były wymagające. Poprawki czy uwagi pojawiające się w trakcie realizacji wykonywane były natychmiastowo. Równocześnie zawsze można było liczyć na fachową i życzliwą radę. Świetny fachowiec i profesjonalista. Bardzo miła obsługa. GORĄCO POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: serafitki dnia: 2013-10-11 11:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia wyszła bardzo fajnie, przeszła nasze oczekiwania. Rzetelna firma, gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-10-10 21:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam meble około 3 lata temu. Kuchnia drewniana wyszła idealnie. Bardzo dokładny i solidny fachowiec. Meble wykonane z najwyższą starannością. W 100% godny polecenia. Ponieważ mieszkam w nowym domu, który jeszcze pracuje po kilku latach powstała milimetrowa szczelina na łączeniu bardzo dużego blatu. Zadzwoniłam Pan właściciel umówił się ze mną na konkretny dzień i godzinę przyjechał w ustalonym terminie bez żadnych problemów. Blecik mam jak nowy:) Oby więcej takich fachowców
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Obsługa pogwarancyjna rewelacyjna bez najmniejszych zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa z Bestwiny dnia: 2013-10-10 14:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane terminowo, z pomysłem przy którym inni wykonawcy rozkładali ręce i kręcili głowami, że się nie da. Szybki i sprawny montaż. Jedyny mankament to termin realizacji trochę długi (3 miesiące),ale maja dużo zleceń. Warto poczekać !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pełen serwis gwarancyjny .Pan Marek nie zostawia bez pomocy nawet po upływie lat.
Opinia dodana przez: magda dnia: 2013-10-08 09:12:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja robilam w tej firmie meble s sierpniu tego roku i dla mni wsxystko w porządku. Solidna i fachows i srodkow uspokajajacych nie trzeba nylo stosowac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: buzka dnia: 2013-10-07 21:46:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Każdy może sam zdecydować o zakupie w tym sklepie !! Ja osobiście NIE POLECAM! Ceny fakt konkurencyjne!! Ale doliczyć do tego ilość środków uspakajających to wychodzi na zero!! Szczególnie niekompetentni jeśli chodzi o MEBLE NA WYMIAR!! - z tym tematem sobie nie radzą zupełnie!!! DECYZJA NALEŻY DO WAS - MOŻECIE ZARYZYKOWAĆ !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-14 16:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, pełny profesjonalizm !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: popsuty zawias został wymieniony do 2 dni
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2012-09-21 21:52:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją