Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe VIENNA

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Śląskie, 42-530 Dąbrowa Górnicza Majewskiego 265
Telefon: Kom. 604 597 341 Fax: 32 261 01 80
Adres e-mail: vienna1000(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.vienna.strefa.pl
NIP:
6371148378
Opis działalności: Świadczymy kompleksowe usługi księgowe, usługi bhp, kadr i płac oraz szeroko pojętego doradztwa gospodarczego. Słowa kluczowe: księgowość, kadry i płace

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 17x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 999
Data utworzenia profilu: 2013-10-03 09:02:25
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-03 09:02:25 

Opinie o Biuro Rachunkowe VIENNA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję tu być już kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Wszystkie najważniejsze sprawy udało mi się tu opanować. Bardzo miła obsługa i widać,że zależy im na klientach. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 08:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybciutko i solidnie. Ceny przeciętne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-05-19 15:29:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Extra! Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-15 08:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc i skuteczne porady, biuro mi pomogło w wielu sprawach związanych z podatkami i księgowością. Dobrze mieć specjalistów w zasięgu ręki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-04 13:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z biurem bardzo długo i jestem zadowolona. Wszystkie sprawy miałam prowadzone na bieżąco. Obsługa zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego początku. Cieszę się,że mogłam liczyć na fachowe doradztwo bez żadnego problemu bo nie wiem co by dzisiaj było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-03 09:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę sporo pozytywów, nie dziwię się tej sytuacji bo biuro jest dobrze zarządzane i usługi wykonuje bez zarzutu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 08:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie powiem czy to najlepsze, czy jedno z lepszych, czy może też wyróżniające się, ale mogę je polecić. Spełnili moje oczekiwania, jeśli chodzi o roczną współpracę.
Opinia dodana przez: Konrad z Wojkowic dnia: 2014-03-06 15:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne biuro rachunkowe. Skorzystałam kilka razy z usług i jestem bardzo zadowolona. Sprawy mam już opanowane więc mogę już spokojnie spać. Świetna obsługa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 15:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rachunkowość tu jest świetnie opanowana. Jestem zadowolona,ze korzystam z usług. Wszystkie sprawy udaje nam się załatwić bez żadnego problemu. Z obsługą mam bardzo dobry kontakt. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-03 09:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne biuro. Jestem zadowolona,ze korzystam z usług. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-28 09:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jest najlepsze biuro w okolicy. Dawno nie byłam tak zadowolona z czyjejś pracy. Wszystko udało im się załatwić co było to miłe zaskoczenie. Cieszę się,że mają do tego takie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 12:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że mogę korzystać z ich usług. Wszystko jest wykonywane tak jak należy. Dzięki nich nie mam zadnych zaległości. Usługi księgowe tu są świetnie opanowane. Sam profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-24 11:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrą ofertę i szeroki zakres usług ma to biuro, wszedłem na stronkę i spojrzałem na to co oferują, widać, że biuro wszechstronne jest i że można na nie liczyć w każdej kwestii. Rozpocząłem z tym biurem współpracę i od jakiegoś czasu jestem zadowolonym z ich usług klientem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 09:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z nimi i bardzo milo wspominam. Nigdy nie miałam zadnych zastrzeżeń co do ich pracy ;) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-13 09:22:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tu zupełnie przypadkowo i jestem bardzo zadowolona. Cieszę się,że księgowość jest prowadzona na bieżąco, w końcu nie ma żadnych zaległości jakie miałam z poprzednim biurem. Obsługa bardzo miła. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 09:43:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 09:15:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Vienna prowadzi księgowość mojej działalności. Nie ma z tym żadnych problemów. Miałem ostatnio kontrolę i nie wykazała żadnych nieprawidłowości. Także polecam, bo biuro jest kompetentne i warto się zdać na usługi Vienny.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 09:32:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porzadku. Korzystam z biura i nie mam żadnych zastrzeżeń ;) Bardzo miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 09:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma, jestem bardzo zadowolona że korzystam z ich usług. Tu wszystkie sprawy sa prowadzone na bieżąco. Świetna wykonywania usług. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 10:52:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją