Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AYO Meble

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wielkopolskie Gorzów Wielkopolski Walczaka 15F
Telefon: 95 7157169 Kom. 609713539
Adres e-mail: ayo-kuchnie(małpa)home.pl
Strona internetowa: www.ayo-meble.pl
Opis działalności: Wykonują meble na wymiar Słowa kluczowe: meble kuhenne na wymiar Gorzów

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4486
Data utworzenia profilu: 2012-01-24 18:36:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-01 15:55:13 

Opinie o AYO Meble

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam do firmy AYO po meble po opiniach na tej stronie. Potwierdzam wysoką jakość obsługi. Jedna z niewielu firm na budowie, która zgłosiła gotowość montażu w terminie z umowy. Meble wykonane bardzo ładnie. Wszystkie nasze indywidualne życzenia wykonane bezbłędnie. Na pewno będę polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga i Paweł dnia: 2017-03-20 22:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia wykonana przepięknie. Fronty Szkło 3D. Wszystkie szafki wykonane z okuciami firmy blum. Meble z takim samym wyposażeniem w innej firmie zaproponowane przez naszą Panią projektant wnętrz były dwa razy droższe!!! Jesteśmy mega zadowoleni i będziemy wszystkim polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2016-08-18 21:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne wykonane bardzo ładnie. Bardzo duża oferta materiałów, kompleksowa obsługa oraz świetna praca Pani projektant. Polecam firmę i na pewno jeszcze wrócę zamówić resztę mebli do domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MSokołowska dnia: 2016-05-21 18:22:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne wykonane zgodnie z umową bez uwag. Montaż zrobiony dwa tygodnie przed terminem. Duży plus za indywidualne podejście do zlecenia, bardzo grzeczni i kulturalni monterzy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-05-21 16:40:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem szafy na wymiar w firmie ayo. Potwierdzam poniższe opinie. Meble zrobione bardzo ładnie. Na uwagę zasługuje wysoka punktualność na każdym etapie realizacji zamówienia co w dzisiejszych czasach staje się już rzadkością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-02-11 21:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Ayo meble wykonała nam meble kuchenne na wymiar. Szczerze podpisuję się pod poniższymi opiniami. Meble wykonane przepięknie. Bardzo duża kreatywność panów projektantów, gotowość wykonania każdego nawet nietypowego pomysłu i chyba największy wybór materiałów w Gorzowie. Dziękuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-12-06 21:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie kuchnie. Kuchnia wygląda bardzo ładnie, obsługa bez zastrzeżeń, fachowcy pracowici, grzeczni, zostawiali po sobie porządek po pracy, wszystkie moje prośby spełniono w 100%. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Cena jak na jakość wykonanej obsługi bardzo dobra. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-09-11 15:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem, otrzymałem i zapłaciłem. Sprawnie i terminowo. Szafa gra i nie mam żadnych uwag. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-08-25 15:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w styczniu wykonała nam prześliczną kuchnię. Bardzo kompetentna obsługa oraz duża kreatywność projektantki. Dla tej firmy nie ma rzeczy niemożliwych do wykonania. Bardzo terminowo. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Po miesiącu przestała działac lampka led. Została wymieniona po 2 dniach od zgłoszenia.
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-04-03 19:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowo,kompetentnie,terminowo za bardzo rozsądną cenę.Zamawiałam meble kuchenne i jestem b. zadowolona.To na pewno nie ostatnie moje zamówienie.Wszystkim wahającym się polecam bo będziecie mieli Państwo do czynienia z fachowcami na poziomie,a to rzadkość!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta F-K dnia: 2013-08-23 21:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi i przede wszystkim ceny (wiem, bo robiłam wcześniejszej rozeznanie na gorzowskim rynku), mają duży wybór materiałów i mnóstwo pomysłów i rozwiązań. Meble wykonane bez zastrzeżeń, co mnie zaskoczyło fachowcy zostawili po sobie porządeczek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-06-21 09:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna. Szafa zrobiona estetycznie i terminowo. Mam porównanie przy robionej szafie u rodziców przez znajomego stolarza. Jakość niebo a ziemia. A szafa robiona przez firmę wcale nie wyszła jakoś dużo drożej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-04-28 21:51:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretnie i terminowo. Obsługa I klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-03-28 16:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Firma wykonała mi meble kuchenne na wymiar. Maja bodajże największy wybór materiałów w całym Gorzowie. Duży plus za pomysłowość, obsługę oraz terminowość. Mały minus za lokalizację, ledwie ich znalazłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Odpukać nie miałam jeszcze powodów do reklamacji :)
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2012-01-24 18:39:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją