Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Konrad Wiwat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, Tomaszów Mazowiecki Mościckiego 50
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 1x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 4x 3x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 5x 3x
Ceny usług: 25% niskie 1x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 4643
Data utworzenia profilu: 2013-09-28 18:36:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-28 18:36:16 

Opinie o Adwokat Konrad Wiwat

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecuje wszystko, robi znacznie mniej. Pieniądze bierze na maksa, a pracuje jak może najmniej. Dodatkowo zapomina o terminach. Lubi tylko łatwe sprawy, jak coś skomplikowanego, to z góry u niego przegrana - ale o tym powie po wyroku (jak bierze kasę wcześniej to obiecuje cuda).
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ifad dnia: 2019-03-28 08:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik, konkretny, stanowczy...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2015-08-01 17:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, profesjonalna obsługa klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-19 18:53:18 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec i adwokat z właściwych nie PiS-owskich czasów. Kiedyś aplikacja adwokacka miała elitarny a nie "lipny" jak dzisiaj charakter i odbywały ją najszlachetniejsze jednostki.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-26 16:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z właściwych czasów i z kontaktami w tzw. "terenie".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-06 19:44:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niekompetencja, brak zaangażowania, nie pilnuje terminów,arogancki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-10 20:03:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prymitywny człowiek, który zachowuje się w Sądzie jak jeleń na rykowisku (skuteczność krzyków marna). polecam innych adwokatów z Tomaszowa pewnie będziecie bardziej zadowoleni a na pewno mniej zapłacicie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-21 13:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny prawnik.Bardzo konkretny człowiek i do tego bardzo przystojny, to prawda!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: N dnia: 2013-12-19 08:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja od 10 lat korzystam z usług Konrada Wiwata i inni (PiS-owscy) adwokaci mogą dla mnie nie istnieć.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: XERO dnia: 2013-10-23 12:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Tomaszowie od ponad 20 lat jest Wiwat i dłuuugo, długooo nic...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 18:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie najbardziej doświadczony adwokat w Tomaszowie Maz.Ponad 25 lat w zawodzie i nie zjadła go rutyna. Potrafi naprawdę pomóc i przy okazji jest bardzo przystojny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-28 18:37:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją