Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szafy na wymiar Zbigniew Lenart

Zawód: Stolarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 601 50 40 01
Adres e-mail: zbigniewlenart(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.szafynawymiar.com
Opis działalności: Meble na zamówienie, szafy na wymiar, meble kuchenne, łazienkowe, zabudowa wnętrz, skosy. Słowa kluczowe: Meble na zamówienie, szafa na wymiar, zabudowa wnętrz, garderoba, szafa, meble kuchenne, biurko, regał, meble łazienkowe, projektowanie wnętrz

Ocena: 55% pozytywna 5x 4x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 1x 3x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 1x 2x
Ceny usług: 100% niskie 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2107
Data utworzenia profilu: 2013-09-24 20:21:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-24 20:21:53 

Opinie o Szafy na wymiar Zbigniew Lenart

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew - profesjonalizm w doradzeniu klientowi. Pan Arek - w wykonaniu. Poznać doświadczenie. Dwie szafy i meble lakierowane w łazience, bez zastrzeżeń. Istotna terminowość i stosunkowo niskie ceny. Długa gwarancja /7 lat/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Gołębiewski dnia: 2018-04-14 19:01:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew jest arogancki i bardzo nieprofesjonalny. Meble przywiezione po terminie, jakość fatalna, płyciny porysowane, brzegi postrzępione.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał z Pragi dnia: 2018-02-07 11:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, ładnie, terminowo i bez zastrzeżeń. Polecam tę Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-30 12:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM wszystkim, którzy szukają dobrej jakości mebli i dobrej ceny. Wszystko wykonane zgodnie z terminem i ustaleniami. Na pewno zachowamy kontakt na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-22 09:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam! Przed panem Zbyszkiem nikt nie chcial podjac sie realizacji zabudowy przy moich krzywiznach. Pan doradzil mi jak najlepiej je ukryc, i jestem z tego bardzo zadowolona. Mam juz szafy, teraz czekam na kuchnie, jestem pewna ze bedzie rownie piekna :) polecam ta firme. Agnieszka z Bemowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie bylo reklamacji :)
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-06 20:58:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem kilka szafeczek wszystko fajnie do momentu montażu, i tu tak zwany klops. wykonanie samych mebli okleiny to totalna fuszerka bąble, niedoklejone ranty, dziury rysy - tak dostali od swojego podwykonawcy ??? a co mnie jako klienta obchodzi??? Czy ja kupuję używane meble? Jeszce jedno o ile ktoś się da jeszcze skusi na usługi to niech robi zdjęcie projektu kreślonego przez Pana Zbigniewa bo lubi ciąć SWOJE koszty i zapomina co było ustalone, Montaż również odbiega od standardu, dolne dykty szuflad na gwoździe były przybijane w 44 roku ale wtedy było to drewno, a nie paździerz pod obciążeniem gwoździe się wysuwają to tak na przyszłość a i uwaga na fronty nie umieją ich spasować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Na chwilę obecną cisza, w przypadku braku odzewu US łagodnie.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-05 20:19:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cwaniaczek jakich mało. Wszystko wie najlepiej, neguje wszelkie pomysły klienta. Cały czas zachwala swojego syna i mówi, że jemu się juz nie chce pracować bo idzie na emeryture. Ceny wcale nie są niskie, a deklarowane terminy realizacji to fikcja.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-03-16 10:07:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam tej firmy a szczególnie Pana Zbigniewa. to człowiek z kompleksami, z którym bardzo ciężko się porozumieć. Krytykował wszystkie pomysły a do tego był niegrzeczny, arogancki. Wzięłam od niego szafy bo były tanie i szybko miał zrobić. Uważajcie żeby nie naciągnął Was na pieniądze bo ja niestety miałam z nim najgorsze doświadczenia. Szafy wyszły okropne: nierówne linie brzegów, lakier z zaciekami, głośne szuflady.etc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia z Warszawy dnia: 2015-03-06 13:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam firmy, która łączy dobrą cenę z bardzo dobrym wykonaniem i udało się! Szczerze polecam firmę szafynawymiar.com i współpracę z Panem Zbigniewem Lenart, ponieważ są kompetentni, terminowi, a efekty ich pracy naprawdę bardzo satysfakcjonują! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszawianka dnia: 2013-09-24 20:25:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją