Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BIURO NIERUCHOMOŚCI ABRYS Krzysztof Krawiec

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem Zarządca nieruchomości 
Adres: Dolnośląskie, 53-421 Wrocław Gajowicka 95
Telefon: Kom. 501152490
Adres e-mail: abrys_nieruchomosci(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.abrys.otodom.pl
NIP:
8941699077
Opis działalności: Rodzinna firma z 15 letnim doświadczeniem i tradycją. Pan Krzysztof jako właściciel jest skrupulatny i profesjonalny. Słowa kluczowe: mieszkanie,nieruchomości,domy,lokale do wynajęcia,mieszkanie Wrocław,

Ocena: 100% pozytywna 62x

Jakość usług: 100% wysoka 62x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 62x
Ceny usług: 100% niskie 62x
Ilość opinii w serwisie: 62
Ilość odsłon profilu firmy: 3325
Data utworzenia profilu: 24.09.2013 13:55:38
Data ostatniej aktualizacji: 24.09.2013 13:55:38 

Opinie o BIURO NIERUCHOMOŚCI ABRYS Krzysztof Krawiec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zaufałam panu Krzysztofowi. Widać, ze to odpowiedzialny i doświadczony fachowiec. Jest na bieżąco z nowinkami. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pana krzysia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2020 17:05:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję panie Krzysztofie. Z pana pomocą udało nam się dobrze sprzedać dom po mamie. Nie spodziewałem się, że to wszystko będzie takie proste i bezproblemowe. A jednak!! sprzedaż bez komplikacji, gotówka do ręki. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.06.2020 14:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona!!! Pan Krzysztof okazał się byc bardzo pomocny i życzliwy. Bez niego nie udałoby nam się kupić mieszkania. Muszę przyznać, że biuro jest naprawdę przydatne i profesjonalne. Dużo doświadczenie w nieruchomościach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2020 13:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzę wszystkim takiego biura nieruchomości, jak Abrys. Moim zdaniem profesjonalizm, perfekcja, dyskrecja i bardzo dobre ceny. Warto zaufać panu Krzysztofowi. Zna branżę od podszewki. Jest konkretny i odpowiedzialny w swojej pracy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.02.2020 11:14:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona. A jednak! Wszystko dzięki panu Krzysztofowi, który ma zdrowe podejście do tematu, wie co może polecić,a czego nie polecać. Duże doświadczenie w temacie i obeznanie. Można mu zaufać. Wie, co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2019 15:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że będe tak zadowolona :) Pan Krzysztof jest konkretny i kompetentny. Widać, że zna się na nieruchomościach. Dzięki niemu wybrałam odpowiednie mieszkanie w atrakcyjnej cenie. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 21.08.2019 18:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu Krzysztofowi znaleźliśmy odpowiednie mieszkanie dla siebie. Oferty były naprawdę atrakcyjne , ale kiedy zobaczyliśmy jedno z nich na żywo to wiedzieliśmy, że to jest to. Pan Krzysztof zajął się wszelkimi formalnościami, a my tylko podpisaliśmy i zapłaciliśmy. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2019 10:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pozytywnie zaskoczona wiedzą i doświadczeniem pana Krzysztofa. Dzięki niemu udało się nam znaleźć działkę idealną. Pan Krzysztof zajął się formalnościami, a my mogliśmy cieszyć się kawałkiem ziemi :) Dziękujemy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2019 11:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez pana Krzysztofa nie dałabym rady. Doświadczony i precyzyjny fachowiec. Przygotował dla mnie ciekawą ofertę i wśród niej był własnie mój wymarzony dom. dalszy etap był tylko formalnością. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2019 10:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne zaskoczenie,c o do jakości. Widać, że znają się na rzeczy. Kupno mieszkania , to tak naprawdę czysta przyjemność, kiedy trafi się w ręce tak profesjonalnego fachowca. pan Krzysztof ma ogrom doświadczenia i wiedzy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.02.2019 10:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno mieszkania z pomocą Abrys wcale nie było takie trudne. A to wszystko dzięki przedstawionej ofercie. Dalej sprawa poszła naprawde szybko. Jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.01.2019 10:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko udało mi się znaleźć odpowiednie mieszkanie, no ale nie da się ukryć, że duża w tym zasługa Pana Krzysztofa ,który ma po prostu duże doświadczenie w branży Dziękuję serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.12.2018 10:45:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Krzysztofowi udalo nam się sprzedać mieszkanie szybko i bezpiecznie. Jesteśmy zadolweni z transakcji. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.11.2018 09:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że pan Krzysztof tak szybko znajdzie dla mnie coś sensownego . A jednak! Nie wierzyłam, ale zdecydowanie warto było zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2018 10:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupno mieszkania z takim biurem nieruchomości, to czysta przyjemnośc. O nic nie musiałam się martwić. Mieszkanie super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2018 08:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z biura Abrys. Tutaj mogłam liczyć na duże wsparcie w ramach poszukiwania mieszkania. Dużo ciekawych ofert i serdecznośc ze strony obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.08.2018 19:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Błyskawiczna pomoc i wsparcie ze strony Biura nieruchomości. Pan Krzysztof bardzo nam pomógł. Serdecznie dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.07.2018 00:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Współpraca z Panem Krzysztofem zakończyła się pomyslnie. Warto było kupić mieszkanie za pośrednictwem tego biura nieruchomości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.07.2018 10:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem jak poradziłabym sobie bez biura Abrys. Moim zdaniem nie dałabym rady. Sprzedaż domu wcale nie jest taka łatwa, ale z Biurem Abrys stała się :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2018 20:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta. Fantastyczna obsługa. Udało się szybko i bezstresowo znaleźć odpowiednie mieszkanie. jestem zadowolona, bo nigdy wcześniej nie miałam okazji korzystać z takiego profesjonalnego biura nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.05.2018 18:17:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze biuro nieruchomości we Wrocławiu. Z każdym innym miałam problemy, nie mogłam sie dogadać, a pan Krzysztof był po prostu dla mnie ogromnym wsparcie. Abrys, to sprawdzony i godny zaufania wybór.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.04.2018 04:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaangażowanie, doświadczenie i pasja Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego biura nieruchomości. Bezpiecznie, dyskretnie i z korzyścią dla nas. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2018 08:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się, że uda nam sie tak szybko sprzedać dom, ale to wszystko za sprawą pana Krzysia, który włożył dużo pracy i zaangażowania. Dom został sprzedany w ciągu 3 tygodni. Cena była z korzyścią dla nas, ale jak widać dla klientów i nowych właścicieli domu również. Mimimum formalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.02.2018 11:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona! Sprzedaż domu okazała się być dość szybką sprawą. A to wszystko za sprawą pana Krzysztofa, który naprawdę zna się na rzeczy i potrafi klienta mile zaskoczyć szybkością swojego działania. Uważam, że można zaufać. Dostaliśmy za dom tyle ile chcieliśmy. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2018 03:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Rodzinne biuro nieruchomości, które wspiera klienta i potrafi dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb. Na tej podstawie naprawdę szybko znalazłam mieszkanie. Cieszę się, że miałam takie oparcie w Panu Krzysztofie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2018 09:47:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu mieszkania. Warto było panu zaufać. Biuro nieruchomości działa bardzo nowocześnie i odpowiedzialnie. Zapewnia bezpieczeństwo transakcji i wsparcie na każdym etapie współpracy. Dziękujemy i życzymy wielu zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2018 10:29:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać temu biurowi nieruchomości. Poszukiwanie mieszkania czy domu na własną rękę nie jest prostym zadaniem, dlatego ja zdecydowałam się skorzystać z profesjonalnej pomocy. Poszło znacznie szybciej i łatwiej. Nie spodziewałam się,że uda mi się znaleźć tak ładne mieszkanie w niewielkiej kwocie, jaką miałam do dyspozycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.12.2017 06:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukanie mieszkania nie należy do najłatwiejszych rzeczy. Wiem to z własnego doświadczenia. Na szczęście wszystko sie udało dzięki biurowi Abrys. Pan Krzysztof ma odpowiednie doświadczenie i odpowiednią wiedzę, dzięki której potrafi fachowo doradzić i pomoc w bezpiecznym kupnie mieszkania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.10.2017 09:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w biurze Abrys. Pan Krzysztof potrafi mile zaskoczyć klienta i sprawić, że będzie on zadowolony z usług. Z Biurem Abrys znalazłam mieszkanie gotowe do urządzenia. Nowoczesne, z różnymi dogodnościami,ale co najważniejsze .. w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.07.2017 08:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Abrys daje możliwość znalezienia fajnego mieszkania w przyzwoitej cenie. I choć jest to z pomocą pośrednika, to naprawdę ceny są super. Udało mi się znaleźć odpowiednie mieszkanie niedaleko uczelni,więc wszystko mi pasuje. W pełni umeblowane. Minimum formalności i to z pomocą pana Krzysztofa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.06.2017 09:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w biurze Abrys. Pan Krzysztof, to specjalista z doświadczeniem,któremu warto zaufać. On potrafi dostosować ofertę do potrzeb klienta,tak,że klient naprawdę ma trudny wybór:) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego mieszkania. Spełniły się moje marzenia dzięki Abrys.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.05.2017 09:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że tak szybko udało mi się znaleźć coś sensownego. To właśnie z tym biurem nieruchomości miałem tak przyjemną przygodę Mieszkania jakie mi zaoferowali, wpisywały się w moje założenia i oczekiwania, a więc wybór nie był łatwy, ale jednocześnie na szczęście cieszyłem się, że tak szybko znalazłem coś fajnego w tak konkurencyjnej cenie. Formalności z pomocą Pana Krzysztofa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.04.2017 19:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukałem mieszkania na własną rękę i niestety bezskutecznie ludzie są o szustami,nie dotrzymują terminów spotkań, poza tym miałem duże wymagania i niewielki budżet i chciałem to połączyć, dopiero biuro abrys pomogło znaleźć mi coś sensownego z panem Krzysztofem wszystko zostało przygotowane zgodnie z prawem bezpiecznie i na poziomie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2017 22:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałam się, że będę aż tak zadowolona z usług świadczonych przez Biuro Nieruchomości Abrys. Pan Krzysztof wie jak zająć sie swoim klientem i jak zaproponować mieszkania na poziomie klienta. Wytyczne, wymagania i budżet domowy wzięty pod uwagę. Cieszę się, że się zrozumieliśmy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2017 10:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że to rodzinna firma. Każdy klient traktowany jest z szacunkiem i kulturą. Nie traci się tutaj czasu, bo każde spotkanie to coraz bliższy krok do sukcesu, kupna mieszkania, czy domu. Minimum formalności i duży wybor nieruchomości. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.02.2017 17:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rodzinna firma i od razu czuć tą uprzejmość, to doświadczenie. Nie ukrywam, że bardzo się cieszę , że to właśnie z waszych usług skorzystałem. Zostałem tutaj obsłużony naprawdę godnie. Bardzo dziękuję za pomoc i życzę dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.01.2017 23:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kto korzystał ten wie, że warto! W biurze Abrys traktują klienta poważnie, zwracając uwagę na jego potrzeby. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy, choć na moje szczęście była chwilowa, gdyż znalazłem wymarzone mieszkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.12.2016 22:25:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Szybka, profesjonalna obsługa, w miłym towarzystwie. Dziękuję za kawę, za fachowe rady i za przedstawienie wnikliwej oferty. Z pewnością się niedługo na coś zdecyduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2016 09:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę dodać. Konkretnie i odpowiedzialnie. Podchodzą do klienta indywidualnie, potrafią sprostać oczekiwaniom tym najbardziej wymagającym. Warto skorzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.10.2016 20:14:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie, potrafią dostosować ofertę do potrzeb klienta i co najważniejsze... ta oferta jest atrakcyjna pod względem cenowym. Biuro Nieruchomości Abrys wie jak spełnić oczekiwania klienta, nawet tego bardzo wymagającego. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2016 13:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze biuro nieruchomości we Wrocławiu, wiem to z własnego doświadczenia. Polecam każdemu kto chce kupić dom lub mieszkanie. Warto. Mają podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.06.2016 21:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam. Biuro Abrys ma duży wybór jeśli chodzi o mieszkania w szczególności. Z nimi kupowanie mieszkania nie jest trudne, a sprawia dużo przyjemności. Minimum formalności
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.05.2016 09:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z biura Abrys. Jak najbardziej spełniło ono moje oczekiwania. Nie myślałam, że kupno domu może okazać się tak proste i przyjemne. Dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.04.2016 10:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co jak co, ale pomóc w wyborze mieszkania to oni potrafią. Cieszę się, że udało mi się kupić coś odpowiedniego za niewielkie pieniądze. Panie Krzysztofie - jest pan naprawdę fachowy w tym, co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.03.2016 16:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne biuro nieruchomości, w którym szanują klienta i dbają o to , by był zadowolony z zakupionego nieruchomości. Poza tym... spory wybór. Cieszę się, że moje oczekiwania zostały spełnione. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.02.2016 10:44:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają podejście do klienta, potrafią zaproponować naprawdę ciekawe rozwiązania w atrakcyjnych cenach. Osobiście z zakupu jestem bardzo zadowolona. Profesjonalnie, bezstresowo i minimum formalności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.02.2016 11:53:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę wam powiedzieć, że nie spodziewałem się, że uda mnie się z nimi tak szybko sprzedać dom. Zero komplikacji, jakichś formalności. Czysto, sprawnie i profesjonalnie. I o to chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.01.2016 09:51:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Biuro Abrys jest godne zaufania. Można tutaj liczyć na fachową pomoc w zakresie sprzedaży lub kupna domu/mieszkania Przekonałam się o tym na własnej skórze. Dziękuję i pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.08.2015 08:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem mieszkanie dzięki firmie Abrys. Spotkałem się tutaj z naprawdę przyjazną obsługą. Dziękuję bardzo serdecznie za pomoc. Sam nie znalazłbym tak dobrej oferty. Jestem pod wrażeniem i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olaf dnia: 25.06.2015 10:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z biurem Abrys układała nam się bardzo pomyślnie. Z bogatej oferty szybko wybraliśmy mieszkania, które chcemy zobaczyć. Profesjonalna obsługa no i dobre ceny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 03.06.2015 05:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, bardzo profesjonalna firma. Poszukiwanie mieszkania z jej pomocą okazało się naprawdę łatwe. O każdym oglądanym lokum otrzymywaliśmy solidną porcję informacji. Wybór nie był trudny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 24.04.2015 08:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof, to solidny doradca, który kwestie nieruchomości ma w jednym paluszku. Z jego pomocą wszystko się udało. Kupiłem dom , który okazał się byc świetną inwestycją. Oferta biura była spora względem moich wymagań, ale z pomocą Pana Krzysztofa udało mi się dokonać odpowiednie wyboru. Dziękuję za wszelaką pomoc i wsparcie, jak również bezpiecznie dokonane transakcje kupna - sprzedaży. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient - zadowolony dnia: 13.02.2015 09:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem działki niedaleko centrum jednej z dzielnic Wrocławia i w końcu poszukałem dzięki pomocy Pana Krzysztofa. Wszystkie formalności załatwił samodzielnie, do nas należała tylko przeprowadzka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 06.05.2014 20:22:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwe, odpowiedzialne i nowoczesne biuro nieruchomości. Zgłosiłam się do niego w celu szybkiej sprzedaży mieszkania. Pan Krzysztof miło mnie przywitał i od razu wziął się do pracy. Już po tygodniu zostałam powiadomiona o poważnym zainteresowaniu mieszkania przez pewne małżeństwo. Kolejne etapy były związane z formalnościami, którymi również zajął się pan Krzysztof. Jako fachowiec- bezbłędny. Profesjonalista, który angażuje się w swoją pracę i wykonuje ją rzetelnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.04.2014 19:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Nieruchomości ABRYS cieszy się stałą pozycją na rynku, jest firmą która działa szybko i oczywiście skutecznie. Placówka jest godna polecenia chociażby ze względu na obsługę. Agenci którzy tam pracują mają kilkuletnie doświadczenie i mogą się pochwalić niejednym udanym zleceniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. dnia: 06.03.2014 21:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja kupna domu przebiegła pomyślnie, ale to wszystko dzięki fachowemu podejściu Pana Krzysztofa, który wykazał się swoim doświadczeniem i wielki zaangażowaniem. To dzięki niemu mieszkamy w tak komfortowym domu, który w gruncie rzeczy był w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Olszański dnia: 24.01.2014 07:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jako właściciel, którego miałem okazję poznać przedstawił mi bardzo ciekawą ofertę, przede wszystkim konkretną, dzięki której dokonałem odpowiedniego wyboru. Bardzo atrakcyjna cena wynegocjowana przez Pana Krzysztofa i dokonanie wszelkich formalności - wszystko na wysokim poziomie. Biuro Abrys jest godne polecenia. Jedyni we Wrocławiu którzy tak indywidualnie podchodzą do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 28.12.2013 21:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług biura nieruchomości Abrys. Przyznam, że profesjonalne i indywidualne podejście do klienta sprawiło, że bardzo szybko i skutecznie poszukaliśmy tego, na czym mi głównie zależało. Atrakcyjna cena domu i wysoki standard - to, to czego szukałem. Biuro Abrys, to świetny pośrednik, dzięki któremu wszystkie formalności załatwiliśmy szybko, a do nowego domu mogliśmy się przeprowadzić natychmiastowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof O. dnia: 06.12.2013 13:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PROFESJONALISTA, który pragnie i chce pomóc swojemu klientowi. Zarówno od strony wyboru mieszkania, jak i od strony dokumentów. Bez pomocy Pana Krzysztofa, nie wiem jakby sobie poradziła....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julitka Kamińska dnia: 18.11.2013 17:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny przykład? Na gwałt potrzebowałam małego domku w spokojnej okolicy. W internecie widziałam już taki, który by mi odpowiadał. Zadzwoniłam, umówiłam się na spotkanie, a na drugi dzień już finalizowliśmy umowę. Nareszcie jestem na swoim. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Kunce dnia: 24.10.2013 12:36:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof, to fachowiec z najwyższej półki. Niezwykłe i rzadko spotykane podejście do klienta. Jestem zadowolony i z ręką na sercu mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 07.10.2013 19:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług. Mieszkam już w domu, który razem z Panem Krzysztofem oglądaliśmy. Trafny wybór. Niska cena usług, profesjonalna obsługa. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 24.09.2013 13:58:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją