Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

INO-DACH

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 88-100 inowrocław Inowrocław Sikorskiego 33/6
Telefon: Kom. 695998593
Adres e-mail: ino-dach(małpa)wp.pl
Strona internetowa: ino-dach.pl
NIP:
5562684408
Opis działalności: Budowa domów pod klucz, usługi ciesielsko-dekarskie, wykończenia Słowa kluczowe: Budowa Domów ,c iesielstwo,dekarstwo

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2727
Data utworzenia profilu: 2012-04-17 17:52:33
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-21 16:18:47 

Opinie o INO-DACH

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie „INO-DACH” Mateusz Domżalski zleciłem budowę domu jednorodzinnego, a z efektów pracy firmy jestem bardzo zadowolony dlatego wystawiam jej bardzo pozytywną opinię. Właściciel firmy nie tylko wykonuje wszystkie prace związane z budową ale również pomaga w doborze najlepszych materiałów i uzyskaniu najlepszej ceny na nie. Prace przy budowie mojego domu przebiegały bardzo szybko, sami byliśmy zdziwieni, że w tak krótkim czasie można wybudować dom. Wszystko zostało wykonane zgodnie z projektem i z uwzględnieniem naszych wymagań. Ponadto właściciel podpowiadał nam bardzo korzystne rozwiązania techniczne tak aby budowany przez nas dom był jak najbardziej funkcjonalny. Co do pracowników firmy też nie mam zastrzeżeń (najważniejsze – nie piją podczas pracy) ?. Podsumowywując polecam tego wykonawcę ze względu na kompleksowość wykonywanych przez niego usług oraz pełen profesjonalizm i wysoką jakość świadczonych usług. Pozdrowienia dla Pana Mateusza oraz dla całej ekipy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-10-06 19:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Ino-Dach zleciłem budowę domu do stanu surowego wraz z pracami fundamentowymi i dekarskimi. Choć prace jeszcze trwają i kilka detali jest jeszcze do wykonania, to już mogę powiedzieć, że jakość realizacji jest na zadowalającym poziomie. Na firmę Ino-Dach natknąłem się w sieci i postanowiłem z nimi porozmawiać. Spodobało mi się ich podejście do Klienta, bardzo indywidualne i skupione na moich oczekiwaniach. Nie ukrywam, że także cena przekonała mnie do wybrania właśnie ich oferty. Współpraca z pracownikami układa się dobrze, ekipa jest kompetentna i zna się na swojej pracy. Zawsze reagują na sugestie, ale także mają własne pomysły i podpowiadają inne rozwiązania. Czasem nie wszystko się doskonale zgrywa, ale nie wpływa to na ogólną jakość usługi – na budowach to się zdarza. Wszystkie prace są wykonywane zgodnie z harmonogramem, który dostosowano do moich potrzeb. Jeżeli będę miał jeszcze coś do wykonania, to na pewno wezmę pod uwagę właśnie tę firmę. Rzetelny wykonawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Zawadzki dnia: 2013-09-07 21:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Ino-Dach zleciłem kompleksową realizację dachu na domu jednorodzinnym. W zakres prac wchodziło położenie krokwi, obłożenie konstrukcji folią, pokrycie dachu dachówką oraz wykonanie obróbek. Usługa została zrealizowana bez uchybień i jestem zadowolony z jej jakości. Ekipa, z którą dane mi było współpracować, była bardzo rzetelna. Nie tylko szybko reagowali na wszelkie sugestie, ale także mieli własne pomysły. Byli bardzo komunikatywni i co ważne, zostawili po sobie porządek. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie ze sztuką oraz w terminie. Innymi słowy, warunki wcześniej sporządzonej umowy zostały spełnione. Współpraca układała się na tyle solidnie, że już powierzyłem im kolejne prace do realizacji. Z czystym sumieniem polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misz bartek dnia: 2013-07-30 11:55:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Ino-Dach zrealizowała dla mnie prace związane z położeniem konstrukcji dachowej oraz pokryciem dachu. Usługa została wykonana bardzo sprawnie i nie mam żadnych zastrzeżeń do jej jakości. Po prostu dobra robota. Złego słowa nie mogę też powiedzieć o ekipie. Współpraca z majstrami przebiegała bez żadnych spięć, widać że są to ludzie, którzy wiedzą „co i jak” należy zrobić – ot, kompetentni fachowcy. Gdy zaś pojawiła się usterka, nie zwlekali i już następnego dnia zjawili się, aby zdiagnozować problem. Bardzo cenię takie podejście. Polecam współpracę z firmą Ino-Dach, bo na dachach znają się bardzo dobrze, a nie jest łatwo o konkretnego i rzetelnego fachowca. Sam bez wahania skorzystałbym z ich usług ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Hermann dnia: 2013-07-24 19:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna, rzetelna i uczciwa firma .Takich więcej .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-14 16:47:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy razem z mężem bardzo zadowoleni z firmy. Bardzo gorąco polecamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-10 05:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2012-04-17 17:53:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją