Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Psi Salonik Piękności Marta Fortuniak

Zawód: Groomer 
Adres: Wielkopolskie, 61-241 Poznań os Jagiellońskie 63
Telefon: 61 2237383 Kom. 508 132 952
Adres e-mail: martafortuniak(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.psi-salonik.pl
Opis działalności: strzyżenie psów, psi fryzjer Poznań, kurs groomerski Poznań Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 1x 9x

Jakość usług: 0% wysoka 8x
Terminowość: 11% bez zastrzeżeń 1x 8x
Ceny usług: 33% niskie 2x 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2544
Data utworzenia profilu: 2013-08-14 22:35:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-19 10:35:24 

Opinie o Psi Salonik Piękności Marta Fortuniak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia. Nie chodźcie tam ze swoimi psami. Babsztyle niesympatyczne i aroganckie, kiedy tylko się dowiedziały, że chciałabym zostać przy pierwszej wizycie. Zero podejścia do zwierząt, mój pies nigdy nie był tak zestresowany, jak u nich. Obcięty też na pół gwizdka. Właścicielka miała w salonie swojego pudla, który nudził się i szczekał na inne psy- to zagroziła mu, że założy mu obrożę elektryczną. Porażka na całej linii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Fejzi dnia: 2015-11-16 01:28:38 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem tego jak można fryzjera oskarżać o to ze jego pies dostał pchły.Na litość boską!przeciez to nie fryzjer roznosi pchły tylko pies!którego przyprowadzacie Wy ludzie.czy fryzjer ma powiedziec do pcheł stop!wy nie wchodzicie!jesli ta pani chwali się tutaj ile to jej pies miał pcheł wracając od fryzjera to świadczy o jej dbaniu o psa.zeby pies miał roje to musi upłynąć czas no i przede wszystkim dlaczego drogi właścicielu nie zabezpieczasz psa!przeciez to takie proste!
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-28 23:11:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia... może i potrafią ciąć ale tylko małe psy... nie przyznając się do tego ze nie potrafią podciąć nowofundlanda... co po odbiorze psa pies nie przycięty pióra no głowie jak były tak były a jajka wigolone do łysego (pies wystawowy) pogratulować rozumu. ... brak słów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-27 00:42:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kursy prowadzi a sama nie potrafi zdjecia mowia sama za siebie szok malo tego bije psy
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-06 15:23:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie jest brudno, psy wychodzą obszarpane, pozacinane, niestarannie zrobione (starają się chyba tylko w niektórych przypadkach fotografowanych i wrzucanych na facebooka), często z podrażnieniami, uczuleniem itp. Nie zdziwiłabym się, gdyby te psy były strzyżone przez kursantów. Pani właścicielka w przypadku zgłaszania jakichkolwiek uwag robi się niemiła. Dwoje znajomych robiło tam kurs - opinie? Wyrzucone pieniądze, tylko czesali psy, na strzyżenie brak czasu. Właścicielka podobno nawet nie ma żadnych certyfikatów, tylko uczyła się strzyżenia z internetu... Metody "pracy" z psami? Krzyk, szarpanie, czasem nawet podduszanie (!) na pętli. Radzę postać sobie czasem pod oknami i posłuchać, co tam się często dzieje. Widzę, że moja opinia pokrywa się z opiniami innych. Ceny nie są wygórowane, ale zastanówcie się, czy chcecie mieć po wizycie zestresowanego psa i leczyć potem paprzącą się skórę, jak w przypadku mojego shih??? Odradzam! Naprawdę warto dołożyć parę zł i udać się do profesjonalistów...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fochy właścicielki, wina wszystkich, tylko nie jej.
Opinia dodana przez: Lula dnia: 2014-09-24 13:06:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie dość że moja Bi wygolona na zero (łyse placki) to ma siniak na głowie.Ta baba to rzeźnik. Smród brud i pchły roznosi. Opinie potwierdzam adresem e-mail
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bolek dnia: 2014-08-03 18:14:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brud, smród i ubóstwo
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 23:22:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety po paru sesjach mojego psa u p. M. także muszę potwierdzić oponie, które tu są zamieszczone. Ceny niskie, jednakże pies ostanie dwie wizyty zakończył nabyciem pcheł w ilościach hurtowych. Zmieniam panią M. na inny salon.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-11-18 11:41:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widze ze negatywne opinie są usuwane,powiem że sympatycznie w tym salonie nie jest.Jak mój pies chodził do p.M na zabiegi to wracał z pchłami i uczuleniem na skórze z którym pózniej musiałam walczyć.Co do prowadzenia kursów to moja koleżanka skończyła u p.M taki kurs i uczyła się tylko rozczesywać na nic innego czasu nie było a jak przychodził właściciel to psa już nie miała szansy dokończyć.Co do cen to są niskie ale wysokie nie mogą być bo nie potrafi przygotować psa nawet do wystawy!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacje hahahahahaha dobre :))))))
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-10-14 11:35:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usunięto moją opinię, więc ponownie ją umieszczam aby ostrzeć potencjanych klientów !! Beznadziejny salon, brudno a podejście do zwierzaków tragiczne, Pani podobno szkoli fryzjerów !! Jak dobrze że ten z którego usług korzytam nie wyszedł pod jej ręki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: małkow dnia: 2013-09-29 18:47:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją