Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo Produkcji Drzewnej "JAWOR"

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-545 Łódź Borowiecko Kol. 47
Telefon: 44 6826554 Kom. 606 291 358
Adres e-mail: jawormeble(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.meblejawor.com
Opis działalności: MEBLE KUCHENNE, MEBLE POKOJOWE, MEBLE DZIECIĘCE, MEBLE ŁAZIENKOWE, MEBLE BIUROWE, SZAFY WNĘKOWE , STOŁY, ŁAWY, WSZELKIEGO RODZAJU SZAFKI I KOMODY. Słowa kluczowe: meble kuchenne, meble dziecięce , meble biurowe , meble łazienkowe, stoły , ławy

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3538
Data utworzenia profilu: 2013-09-16 15:41:46
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-16 15:41:46 

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcji Drzewnej "JAWOR"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kiedyś współpracowałem z Panem Januszem przy umeblowaniu nowych apartamentów gościnnych. Współpracę wspominam bardzo dobrze.
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2014-02-13 08:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę się zgodzić z poniższymi opiniami, dzięki Jaworowi umeblowałem całe mieszkanie. Meble bardzo eleganckie i starannie wykonane. Będą trwałe, na uwagę zasługiwała też niska cena i dotrzymany termin prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 09:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na chwilę obecną najlepsza stolarska firma z jaką miałem przyjemność współpracować. Wiosną zamierzam zlecić im kolejne zadanie, tym razem do domku letniskowego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Didi - Radomsko dnia: 2014-02-05 13:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! MEBLE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 08:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umeblowany na nowo apartament prezentuje się przepięknie. Meble doskonale zostały wykonane i wpasowane w całościowy projekt realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 09:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Pracownicy firmy Jawor wykonali kawał dobrej roboty. Szczególne podziękowania dla Pana Janusza.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-16 12:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 09:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność zamawiać tam meble kuchenne Stare się już rozlatywały ostro. Dlatego też postanowiłem zamówić nowe. Obejrzałem katalog i wybrałem te które najbardziej by mi pasowały do kuchni. Nie musiałem długo na nie czekać, a dostałem bardzo fajne meble, z których jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-23 15:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble w kuchni mam przepiękne ale to dzięki tej firmie. Strasznie się postarała jeśli chodzi o wykonanie. Jestem bardzo zadowolona,że tak fajnie trafiłam. Dzisiaj wiem,ze warto było skorzystać z ich usług. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 14:48:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją