Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Płytkarz M.Bednarek FENIKS

Zawód: hydrauliczne usługi Płytkarz 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa al. Pokoju 15/17a lok. 7
Telefon: 343231765 Kom. 507 979 702
Adres e-mail: wiget9(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.feniks.czest.pl
Opis działalności: Kompleksowe remonty ,Awarie hydrauliczne , Profesionalne hydroizolacje oraz płytkarstwo Słowa kluczowe: Awarie , hydraulika ,płytkarstow ,hydroizolacje,kompleksowo,remonty ,remont

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 10x
Ceny usług: 100% niskie 13x 19x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 5243
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-13 13:54:59 

Opinie o Płytkarz M.Bednarek FENIKS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super usługi! Pan Marcin zna się na rzeczy i działa w pełni profesjonalnie! Wszystko wykonał bardzo porządnie. Naprawdę godny polecenia fachowiec.Warto było czekać. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-03-04 12:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec, łączący umiejętności z wielu dziedzin. Potwierdzam wysoką jakość remontu mieszkania, w tym łazienki i ubikacji. Elektryka, hydraulika, prace remontowo-budowlane - nic dla Pana Marcina nie jest obce.Do tego komunikatywność, pomysłowość i rzetelność w rozliczeniach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł Z dnia: 2015-08-12 08:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły człowiek z poczuciem humoru , naprawiał pękniętą rurę w łazience oraz załagodził spór z sąsiadem u którego wystąpiło zalanie . Wykonane szybko oraz czysto zostawione po pracach . Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna z O. Lange dnia: 2015-04-19 13:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny wykonawca , dokładny i kulturalny . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Oskarrrr dnia: 2015-03-01 17:16:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Bednarek z firmy FENIKS jest profesjonalnym fachowcem godnym polecenia. Wszelkie roboty wykonywał po uprzednim uzgodnieniu z nami, jak również chętnie służył radą. Nie pobierał od nas żadnych zadatków przed wykonaniem zlecenia, jedynie zapłatę, po wykonaniu części pracy, było to z Jego strony rozsądne i uczciwe. Pan Marcin Bednarek jest fachowcem wszechstronnym i godnym polecenia w 100% !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zelgadris dnia: 2014-10-22 09:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny fachowiec, mocno zaangażowany w to co robi ( witać takie rzeczy) pomysłowy umie doradzić. Polecam Sylwia Śródmieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Śródmieście dnia: 2014-09-22 07:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidne, profesjonalne i dokładne wykonanie.Sprawnie i szybko.Ciekawe pomysły!. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-07-26 12:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Po fachowcach których miałem wcześniej i stanem przedzawałowym spowodowanym ich metodami pracy i ''myślenia'' miałem dość remontów. Feniksa znalazłem na tej stronie i po opiniach postanowiłem zaryzykować... tego fachowca mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marcin dnia: 2014-02-27 15:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła współpraca , łazienka wypolerowana do sesji zdjęciowej na końcu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna H. dnia: 2014-01-07 22:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez telefon zdiagnozował problem z hydrauliką - wystarczy porozmawiać i już po problemie :) i jeszcze za darmoszke to zrobił ..... polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pan bez cieplej wody dnia: 2013-12-09 14:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowe podejście do tematu; wspaniałe doradztwo w materii wykonywanych prac (łazienka i kuchnia); rozsądna kalkulacja kosztów jak i ceny za usługi. Ważne, że wiedziałem w każdym momencie o cenie usługi oraz przyglądałem się perfekcyjnie wykonywanym pracom. Jako jeden z niewielu mi znanych fachowców liczy się także z kosztami ponoszonymi przez zlecającego. To co zasługuje na podziw z mojej strony to terminowość i zasada "jak umowa to umowa". Bardzo polecam bo uważam, że warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej z Błeszna dnia: 2013-11-21 21:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin w pełni sprostał naszym oczekiwaniom.Bardzo rzetelny fachowiec o wysokiej kulturze osobistej,godny polecenia.Rozliczenia przejrzyste.Wszystko uzgadnia na bieżąco bez niespodzianek. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona W dnia: 2013-10-29 23:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny fachowiec , komunikatywny , miły i dokładny . Gorąco polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita z Rakowa dnia: 2013-10-16 22:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki jak i przedpokoju wykonany na wysokim poziomie. W trakcie prac bardzo dobry kontakt i przejrzyste warunki. W przypadku, gdy w remoncie muszą zostać wprowadzone zmiany w stosunku do wstępnych ustaleń, klient jest o nich natychmiast informowany. Bez jego akceptacji żadne z nich nie zostaną wprowadzone. Warto zaznaczyć, że nie jest to fachowiec, któremu trzeba patrzeć na ręce. Jeśli chcesz być spokojny o swoje rzeczy w domu, a także o to, że prace będą wykonywane sumienne nawet pod Twoją nieobecność to M.Bednarek z firmy FENIKS jest najwłaściwszą osobą, z którą powinieneś rozpocząć współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Okulickiego dnia: 2013-09-13 15:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec. On i jego firma robili mi w domu 2 łazienki (całośc - płytki, hydraulika, podwieszane sufity, armatura itp), kafelki i podłoga w kuchni, płytki na balkonach i na tarasie (wraz z izolacją) - 7 lat temu - nic nie odpadło! Aktualnie kładzie na zewnątrz kamień elewacyjny - mam nadzieję, że równie dobrze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-08-09 10:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna obsługa ze strony P.Marcina , łazienka wykonana z bardzo dużym zaangażowaniem . Przez cały czas remontu dobry kontakt ,ciekawe pomysły i perfekcyjne wykonanie . Wszystko tak jak sobie wcześniej wymyśliłam . Polecam firmę Feniks .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza Błeszno dnia: 2013-07-18 19:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont kuchni wykonany perfekcyjnie :hydraulika , elektryka i płytki.Bardzo dobra współpraca z firmą która projektowała nam meble . Polecam Pana Marcina bo warto .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina z Rakowa dnia: 2013-06-26 20:18:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłem się , praca wykonana z dużą precyzją . Kawał cholernie dobrej roboty , polecam P.Bednarka bez jakiegokolwiek zająknięcia .Pozdrawiam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek Wierzchowisko dnia: 2013-06-05 21:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie buduje i remontuje swój dom , mam kilka firm na budowie i puki co (odpukać) z tą jedną nie ma żadnych problemów. Zobaczymy czy do końca tak to będzie wyglądać .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek Wierzchowisko dnia: 2013-05-13 18:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyliśmy remont łazienki z P.Marcinem , łazienka wysprzątana śmieci wyniesione . Gorąco polecam tą firmę , bez żadnych problemów wszystko ładnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2013-04-26 21:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale się nie dziwie ze P.Marcin ma tyle pozytywów .Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymon Wyrazów dnia: 2013-04-06 11:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec - P. Marcin rzetelny i dokładny. Bardzo dobrze potrafi uzasadnić i doradzić co i jak zrobić. Praca wykonana, dobrze bez zastrzeżeń, łącznie ze sprzątaniem. Miły, komunikatywny i uprzejmy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miranda dnia: 2013-01-05 15:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług pana Marcina dwa lata temu , do tej pory bez zastrzeżeń .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Olsztyn dnia: 2012-12-02 18:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam. Remont przeprowadzony szybko i sprawnie, nie ma się do czego przyczepić, efekty przekroczyły oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna Zawisza dnia: 2012-11-15 20:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie tą Firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-08-06 11:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mała ta firma ale zwinna.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Stradom dnia: 2012-06-28 20:11:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wyremontować pokój .......zrobiłem jeszcze poddasze i łazienkę. Zdjęcia na stronie firmowej, nie są lipą ściągniętą z internetu ( moje też już się tam znajdują ) .Odczucia jak najbardziej pozytywne , materiał w dobrych cenach , czytelne rozliczenia . Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam z Grabówki dnia: 2012-06-13 17:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko ,sprawnie ,czysto .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2012-05-08 19:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i pierwszy raz bez kłopotów ( jakie zawsze są z wykonawcami ).Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr J. dnia: 2012-04-19 17:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma FENIKS wymieniła rury kanalizacyjne na mojej posesji.Gorąco polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Mielczarski dnia: 2012-04-02 16:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem fachowca do remontu mieszkania na tym portalu sprawdzając opinie . Natrafiłem na Pana Marcina który od razu po pierwszej wizycie przypadł mi do gustu fachową wyceną . Mieszkanie wyremontowane zgodnie z projektem ( drobne własnoręczne szkice ) może troszkę długo bo półtora miesiąca 52 m2 w bloku ale czysto oddane.Rozliczenia i faktury przejrzyste . Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grafik dnia: 2012-03-07 21:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam trzy dni temu zamarzła i rura wodna .Wodociągi odmówiły pomocy ,dwóch innych fachowców przyjechało i umieli tylko wyciągnąć kasę za "fatygę" , w lokalnej gazecie znalazłam numer firmy tej firmy. Przez siedem godzin odmrażali na mrozie rurę (jak powiedział właściciel firmy ...do skutku ...).Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-08 07:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin naprawiał instalacje hydrauliczną w moim mieszkaniu(pęknięta stara rura w łazience zalewała sąsiada).Prace hydrauliczne jak i płytkarskie były wykonane dość szybko , dodatkowo firma zostawiła po sobie porządek. Poleciłam firmę FENIKS swoim znajomym i gorąco polecam też państwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pan Marcin po dwóch dniach dzwonił by sprawdzić czy wszystko w pożądku .
Opinia dodana przez: Pani Maria. dnia: 2012-02-06 07:49:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny, rzetelny i niezwykle słowny wykonawca. Po prostu pełen profesjonalizm. Do tej pory gdy przychodzą do nas znajomi zachwycają się kunsztem i jakością prac wykończeniowych. Jeden z niewielu fachowców, któremu można całkowicie powierzyć nawet najbardziej skomplikowane projekty i nie trzeba przy tym patrzeć na ręce. Brak takich ludzi na rynku. Polecam z pełną świadomością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolony z usługi dnia: 2012-01-22 18:05:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją