Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Marcwood Marcin Szafran

Zawód: Stolarz 
Adres: Opolskie, Opole Składowa 13B
Telefon: Kom. 695609191
Adres e-mail: szmarcin(małpa)poczta.fm
Strona internetowa: marcwood.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: meble, meble na zamówienie, meble kuchenne, garderoby, szafy, meble łazienkowe, meble biurowe, meble pokojowe

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2845
Data utworzenia profilu: 2013-09-04 11:43:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-04 11:43:01 

Opinie o Marcwood Marcin Szafran

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, myślący, z wyobraźnią, wykształcony, potrafi doradzić klientowi co jest istotne a co mniej. Bardzo ważne: stosuje wyłącznie płyty stolarskie, zawiasy i blaty najlepszych europejskich firm (tych tańszych odradza - i b. słusznie). Solidna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: kris dnia: 2017-03-14 17:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo, miło poleca się dobrego fachowca. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-27 12:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. meble wykonane solidnie w zaplanowanym terminie. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-09-22 09:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękne i pojemne meble do kuchni, dzięki nim to pomieszczenie zyskało na swojej funkconalności. Szybki czas realizacji projektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2013-12-12 12:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, rewelacyjnie się spisali wykonując meble do mojej łazienki, na prawdę postarali się, znakomicie wykonali mebelki, pięknie wyglądają i są bardzo pojemne, kawał dobrej roboty, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-12 12:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, świetnie się spisali wykonując komodę do mojego salonu, pięknie wygląda, jest bardzo solidna i wykonana z ogromnym zaangażowaniem i precyzją, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2013-11-05 13:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym zakładzie pracują sami profesjonaliści, wykonali na moją prośbę komodę do salonu i jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy, widać mocno się natrudzili z jej wykonaniem, ale było warto efekt jest piorunujący, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2013-10-25 13:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich meble biurowe. Szybko wykonali zadanie. Meble wykonane ze starannością. Są funkcjonalne i jednocześnie stanowią ozdobę mojego gabinetu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 13:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchnne wykonane przez ta firmę zostały stworzone na moje specjalne zamówienie. Okazało sie jednak, że pomyliłam jeden wymiar, jednak nie sprawiło to trudności fachowcom, którzy szybko poradzili sobie z naprawą mojego błędu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 10:45:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! Moim marzeniem była zawsze przestronna i dobrze zorganizowana kuchnia. O ile remont mieszkania przebiegał pomyślnie, o tyle bardzo trudno było mi znaleźć meble odpowiadające mojemu gustowi i wyobrażeniom. To marzenie pozwoliła mi zrealizować firma Marcwood, która wykonała meble, o którzy już od dawna śniłam. Mebelki zostały bardzo solidnie i profesjonalnie wykonane. Nie mam do czego się doczepić. Polecam wszystkim, którym oferowane w sklepach meble nie są na miarę ich gustu. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-23 09:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostosowują sie do życzeń klienta. Meble wykonują ze starannością. Zamówiłam u nich meble kuchenne i jestem nimi zachwycona. Ładnie wyglądają, są pojemne i za atrakcyjną cenę. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 11:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich szafę i nie dość, że wygląda wspaniale to jest także pojemna. Świetne wykonanie.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-04 11:44:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją