Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Agnieszka Bisko-Kowalska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: 22 657 16 65 Kom. 608-018-965
Adres e-mail: agnieszka.bisko(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.bkadwokaci.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka prowadzi obsługę bieżącą podmiotów gospodarczych, doradztwo prawne oraz reprezentację w sprawach z zakresu prawa cywilnych, pracowniczych,karnych i administacyjnych Słowa kluczowe: adwokat, prawo gospodarcze, cywilne, nieruchomości, rodzinne, karne

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6475
Data utworzenia profilu: 2011-03-09 17:57:42
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-03 12:42:42 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Agnieszka Bisko-Kowalska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę jako pełnomocnik z urzędu - super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta D. dnia: 2015-07-28 19:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc prawna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej T. dnia: 2014-12-15 19:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. przygotowana do sprawy, wyjasnia wszystko, uważnie słucha. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek P. dnia: 2014-09-30 12:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadzi moja sprawę spadkową i rodzinną- jestem bardzo zadowolona z usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria J. dnia: 2013-09-16 16:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polceam, dobry fachowiec. Przygotowana do spraw, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 2013-09-03 12:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Miller i kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 17:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i uprzejma, Wspólpracę oceniam jako bardzo dobrą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika J. dnia: 2012-12-07 15:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna, zawsze dobrze przygotowana, terminowa, a na sali sądowej walczy jak lew. Kodeks cywilny w "małym palcu", profesjonalistka w każdym calu!Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E i J. G dnia: 2012-09-21 14:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze przygotowana na spotkania .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim2 dnia: 2012-08-21 19:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca miła, rzetelnie przygotowanie i prowadzenie sprawy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna.B dnia: 2012-02-26 20:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alek_S dnia: 2011-05-14 23:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i skuteczna adwokat. Bardzo dobry kontakt i bieżace informowanie o stanie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-09 18:09:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją