Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Esencja Urody - Mobilny salon kosmetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, opole
Telefon: Kom. 602 828 283
Adres e-mail: kontakt(małpa)esencjaurody.pl
Strona internetowa: www.esencjaurody.pl
Opis działalności: Mobilny salon kosmetyczny Słowa kluczowe: makijaż, przedłużanie rzęs, zabiegi na twarz i ciało, pedicue , manicure, masaż

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2232
Data utworzenia profilu: 25.08.2013 15:00:44
Data ostatniej aktualizacji: 25.08.2013 15:00:44 

Opinie o Esencja Urody - Mobilny salon kosmetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usługi makijażu próbnego i ślubnego. Bardzo profesjonalna kosmetyczka, którą wkłada serce w to co robi i robi to z wielką pasją . Makijaż przy temperaturze 34 C przetrwał całe wesele :) Polecam Panią Justynę !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 08.10.2015 12:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny mobilny salon i miła obsługa. Zabiegi wykonywane na wysokim poziomie i na dobrych kosmetykach. Pani Justyna u której byłam to rewelacyjny kosmetolog , doradziła i wykonała zabiegi , ktore dały swietny rezultat!!! Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 20.03.2014 12:45:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg przedłużania rzęs u Pani Justyny. Wcześniej korzystałam z innego salonu i płaciłam ponad 200 zł, a teraz zapłaciłam 150 zł a efekt ten sam, a nawet lepszy. Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać :) Salon jest naprawdę godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 21.12.2013 16:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza, doświadczenie, szeroki zakres usług na najwyższym poziomie, cenne rady i zapewnienie miłej atmosfery, a także konkurencyjne ceny i zniżki dla stałych klientów. SZCZERZE POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 04.11.2013 18:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim poszukującym bardzo dobrego, w dobrej cenie i zaufanego salonu polecam usługi mobilnego salonu kosmetycznego Esencja Urody. Korzystałam z różnych zabiegów: na ciało, twarz, makijaż ślubny i jestem bardzo zadowolona. Pani Justyna jest osobą bardzo zaangażowaną w swoja pracę. Doskonale i bardzo dokładnie wykonuje wszystkie zabiegi, a dodatkowo potrafi dostosować się do oczekiwań klientki, wysłucha, doradzi. Z przyjemnością będę korzystać z usług profesjonalistki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewik dnia: 01.10.2013 20:22:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona Panią Justyną - jej wiedza i podejście do klienta są na wysokim poziomie , tak jak usługi przez nią wykonywane. Szczerze polecam esencje urody !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 25.08.2013 19:54:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją