Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Antique & Art Renata Olszewska i Piotr Olszewski

Zawód: antyki i dzieła sztuki - kupno, sprzedaż, wycena Jubiler (złotnik) 
Adres: Mazowieckie, 00-029 Warszawa Nowy Świat 33
Telefon: 22 8284545 Fax: 22 8284545
Adres e-mail: antique(małpa)antique-art.com.pl
Strona internetowa: www.antique-art.com.pl
Opis działalności: Biżuteria antykwaryczna , współczesna, jubiler , naprawa, złotnik, renowacja, usługi w platynie, oprawa diamentów, przewlekanie pereł, zmniejszanie pierścionków, Słowa kluczowe: złotnik, jubiler, naprawa biżuterii, diamenty, brylanty, rozety diamentowe, platyna, palnik plazmowy, mikropalnik, oprawa , przecinanie na palcu , powiększanie, zmniejszanie

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 23x 4x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 7765
Data utworzenia profilu: 2013-05-15 22:41:03
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-23 14:55:05 

Opinie o Antique & Art Renata Olszewska i Piotr Olszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I highly recommend Antique-Art. Great expertise and very professional advice, fantastic pieces of antique jewellery at very reasonable prices. Also, unsurpassed quality of restoration & repair of antique items.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Never had reason to question their service.
Opinia dodana przez: Adam (UK) dnia: 2017-08-17 15:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr i Pani Renata przepięknie odrestaurowali bardzo stary pierścionek rodzinny, którego nikt nie odważył się naprawić - dziś noszę go z dumą. Z sercem podchodzą do biżuterii, kamieni szlachetnych, posiadają naprawdę unikatową kolekcję biżuterii. Aktualne czekamy na obrączki ślubne robione na zamówienie, nawet przez chwilę nie braliśmy pod uwagę innej opcji! Bardzo spodobało mi się to, że mogłam oddać w rozliczeniu porwane łańcuszki, które od lat zalegały w szufladach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mal dnia: 2017-08-04 18:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wystrój sklepu i życzliwie witający klientów Pan wzbudza zaufanie. W rozmowie fachowe rady pomagające w podjęciu decyzji. W trakcie reparacji wynikła konieczność wykonania dodatkowej usługi (wypadł kamień). Dodatkowa praca została wykonana bez dodatkowej opłaty i w terminie. Jakość wykonanej pracy zasługuje na uznanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Nie potrafię ocenić ceny, nie porównywałam z innymi pracowniami
Opinia dodana przez: WM dnia: 2016-11-04 17:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy! - firma 5P: przemili, pomocni, profesjonalni pasjonaci (swojej) pracy. Stary pierścionek ze zgubionym brylantem - Pani Renata znalazła właściwy kamień, a Pan Piotr dokonał małego cudu - szybko i profesjonalnie - cena warta towaru, a efekty wspaniałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ARK dnia: 2016-06-22 18:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam to miejsce. Przemili i pomocni ludzie. Korzystałam z usługi przecięcia pierscionka na palcu, gdyz nie mogłam go zdjąć. Problem był taki ze pierscionek był bardzo gruby i szeroki i jego zdjęcie nie było łatwe. dzieki pomocy Pana Piotra zostałam uratowana :) bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: martym dnia: 2015-12-22 15:33:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Z przyjemnością polecam Państwu jakość usług sklepu. Fachowość, wiedza i profesjonalizm, którym można zaufać i z przekonaniem polecić dalej. Dziękuję za zadbanie o cenną dla mnie biżuterię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-14 21:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilkakrotnie z naprawą dwóch pierścionków. W obu przypadkach pan Piotr wykazał dużo cierpliwości i zrozumienia. Pierścionki wyglądają jak nowe i posłużą wielu pokoleniom. Od razu widać, że mamy z fachowcem przez duże "F" do czynienia. Mogę wyłącznie chwalić i polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona M. dnia: 2015-09-01 12:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec. Zachwycił mnie swoimi pracami przed laty i od tamtej pory jestem pod wrażeniem jego osoby. Dokładny i solidny , czuje temat starej biżuterii . Wyróżnia sie poczuciem estetyki , której brak u innych z tej "branży". Gwarantowana satysfakcja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2015-08-06 17:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr pięknie wyczyscil biżuterię żony, szybko i gratis. Cos wyjatkowego w dzisiejszych czasach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Łuczak dnia: 2015-02-16 21:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fachowa i kompetentna obsługa, fachowe doradztwo, wysoka jakość usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lidia ch dnia: 2015-01-23 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od wielu lat korzystam z usług Antique & Art zarówno przy zakupie jak i naprawach starej biżuterii. Nigdy nie miałam jakichkolwiek zastrzeżeń co do jakości wykonywanych usług i mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim zainteresowanym ich działalność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jdiakonowicz. dnia: 2014-06-11 20:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sympatyczna, fachowa rozmowa, zaskakująca "odnowa" sfatygowanego "starego" pierścionka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-05-28 20:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od początku do końca zadowolona z poziomu obsługi w Antique&Art, począwszy od pierwszej rozmowy i uzgodnienia zakresu usługi, aż po odbiór wykonanej pracy (ubezpieczona przesyłka kurierska).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata Wasiewicz dnia: 2014-04-08 20:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z prawdziwą przyjemnoscią wybieram - pozytywnie i wysoka, odwiedzajac kilkakrotnie salon, nigdy się nie zawiodłem, piekna bizuteria na sprzedaż, miła obsługa, wysoki profesjonalizm doradztwa i wykonawstwa. A poza tym dobrzy ludzie. Skomponowanie tego w dziesjszych czasach jest ewenementem. I takim też pozostaje ten salon. Zapraszam. Będziecie Panstwo z pewnością zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacki Polskie dnia: 2014-03-09 09:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr naprawił dla mnie biżuterię, która według konkurencji była nie do naprawienia (sprawdzałam wcześniej w kilku miejscach). To prawdziwy profesjonalista. Widać, że kocha to, co robi i jest w tym świetny. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-02-25 20:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę prowadzą wybitni specjaliści, którzy kochają to, czym się zajmują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asik dnia: 2014-02-14 23:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr wykonał wyjątkowo trudną naprawę XX-wiecznego sekretnika, której nikt nie chciał się podjąć. Wyjątkowy człowiek i profesjonalista. Jedyna osoba, która jest w stanie naprawić starą biżuterię, której nikt nie chce dotknąć. Bez obawy można powierzyć mu swoją cenną biżuterię. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-02-11 18:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy spotkałam pana Piotra Olszewskiego, kiedy chciałam naprawić zabytkowy pierścionek zaręczynowy - jego usługi polecił nam znajomy antykwariusz. Kiedy poznaliśmy pana Piotra wiedzieliśmy już, że będzie naszym „Rodzinnym Jubilerem” - po naprawie pierścionka w Antiqe & Art zamówiliśmy obrączki ślubne. Podczas kilku spotkań pan Piotr bardzo cierpliwie doradzał nam ich wybór, zadbał o przepiękne wygrawerowanie naszych imion i daty ślubu. Najbardziej nas ujęło to, że zgodził się przyjąć zaproszenie na nasz ślub. Takich specjalistów – artystów, podchodzących do swojej pracy z pasją i z sercem, dziś już trudno spotkać. Dlatego wszystkim polecamy usługi pana Piotra i sami z pewnością będziemy z nich korzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna i Maciej dnia: 2014-01-22 21:17:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa oraz pełny profesjonalizm, miejsce z pewnością godne polecenia. Robiłem podobne zakupy w różnych miejscach na świecie i ten sklep zaliczyłbym do top listy światowego poziomu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-01-05 00:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i rzetelna wycena. Gdyby wszędzie była tak fachowa obsługa życie byłoby dużo łatwiejsze :) Zdecydowanie Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viroos dnia: 2013-12-28 17:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką od kilku lat,jestem bardzo zadowolona,niezwykle sumienny ,uczciwy i utalentowany złotnik.Niekiedy wyniki jego pracy przechodzą moje najśmielsze oczekiwania.Widać że bardzo lubi swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elżbieta Patino. dnia: 2013-11-16 21:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Pana Piotra od przynajmniej 10 lat. Mieszkam w Koszalinie i nie zawsze mam czas na przyjazd do Warszawy, tak więc przesyłam Panu Piotrowi swoją biżuterię do naprawy pocztą. Pan naprawia i odsyła mi z powrotem do Koszalina. Zawsze jest na czas i zawsze perfekcyjnie zrobione! Niestety w swoim mieście (ani w okolicy) nie znalazłam nikogo,kto spełniłby moje oczekiwania. A może na szczęście, ponieważ poznałam wspaniałego człowieka z którym zawsze mogę miło porozmawiać, nie tylko na tematy związane z businessem Pana Piotra. Wszystkim gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-11-15 12:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna wycena, bardzo obiektywna co dzis bardzo rzadko sie zdaza. Pani naprawde zna sie na rzeczy. Bylem, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Josef dnia: 2013-11-06 16:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne polecenia, szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Przemila i fachowa obsluga.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2013-11-06 16:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i uprzejma obsługa, fachowość, duży wybór ładnych i ponadczasowych rzeczy. Przypominają się czasy z dzieciństwa kiedy w Warszawie byli przedwojenni rzemieślnicy, z którymi człowiek identyfikował się niemalże rodzinnie. Ożył klimat starej Warszawy. Gustownie urządzony sklep. Cisza i spokój pośród zgiełku miasta. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Oksieńciuk dnia: 2013-11-06 11:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Antique&Art można uzyskać kompetentną, fachową usługę i informacje. Coraz mniej jest takich miejsc w kraju - uczciwych, godnych zaufania! Byłam, skorzystałam, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-10-25 23:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem czegoś fajnego dla mojej dziewczyny (pierścionek), po wizytach w tzw "sieciowkach", gdzie byłem jednym z wielu klientów firm na K.., albo na A...., udalem sie do zakładu Pana Piotra. Przemily człowiek, poświęcił mi dużo czasu (bo moja kobieta jest wymagająca), i wspólne zdecydowaliśmy sie na specjalny wzór. Troszkę miałem obawy czy w realu wyjdzie fajnie i po 2 tygodniach byłem bardzo zadowolony. Mina mojej dziewczyny? Bezcenna! Pierścionek wyszedł doskonały, oryginalny "styl", a przede wszystkim super cena. W tzw "sieciowce", za coś takiego zapłaciliśmy dużo wiecej. Szczerze polecam zakład Pana Piotra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-10-15 23:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Piotr,fenomenalny fachowiec, i wyjątkowy człowiek. Serdecznie polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-09-25 19:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bliska mi osoba znalazła się w szpitalu po udarze,efektem ubocznym była opuchnięta prawa ręka a na niej obrączka i problem jak ją zdjąć ,jak i czym przeciąć..? Poprzez wyszukiwarkę trafiam do zakładu Pana Piotra Olszewskiego ,tu spotykam się ze zrozumieniem,życzliwością i fachową pomocą.Po zamknięciu zakładu Pan Piotr zjawia się w szpitalu i przy łóżku przecina obrączkę na palcu chorego,szybko ,precyzyjnie,bezboleśnie...Wielkie dzięki Panie Piotrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Szary dnia: 2013-08-30 21:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr Olszewski jest fachowcem najwyższej próby. Zawsze na czas i bez zarzutu realizuje to, do czego się zobowiązuje. Jestem Jego Klientką od wielu lat. Ostatnio pięknie naprawił moją unikatową, dziewiętnastowieczną bransoletę. Polecam nad wyraz! Nie dość, że dobry fachowiec, to także sympatyczny! Mariola
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-26 17:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowa fachowość,moim zdaniem jeden z najlepszych jubilerów w Polsce,rzetelna wycena,usługi na najwyższym poziomie,a przy tym sama Pani Renatka zawsze uśmiechnięta i miła Gorąco polecam,wielokrotnie korzystałem z Jej pomocy i zawsze byłem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert J dnia: 2013-08-26 14:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry jubiler, potrafi czynić cuda, naprawiałam pierścionek z XIX w. Byłam miłe zaskoczona ! Zdecydowanie polecam wszystkim ! Jeszcze raz dziękuje !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-08-25 19:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr jubiler wykonywał dla mnie bardzo skomplikowane naprawy, prawdziwy geniusz. Dobrze, że są jeszcze tacy fachowcy. Polecam wszystkim !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2013-08-21 11:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znamy się od 20 lat :) najlepszy z najlepszych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2013-08-20 23:06:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją