Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ Gumiś Grzegorz Darowski

Zawód: Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Podkarpackie, Stara Wieś
Telefon: Kom. 694 577 101
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.djgumis.ubf.pl
Opis działalności: Prowadzenie imprez okolicznościowych. Słowa kluczowe: dj, disc-jockey, oprawa muzyczna

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1519
Data utworzenia profilu: 23.08.2013 14:31:54
Data ostatniej aktualizacji: 23.08.2013 14:54:20 

Opinie o DJ Gumiś Grzegorz Darowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było super !!! Chciałabym jeszcze raz podziękować za świetną imprezkę. Nie wiedziałam,że to aż tak się rozkręci ;) Na początku nie chciałam iść na studniówkę ale kolega mnie namówił i całe szczęście. Rewelacja! Mamy z klasą piękne wspomnienia. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2014 14:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2014 09:27:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poznałam pana Grzesia na weselu u mojego brata i musze przyznać,że zrobił na mnie dobre wrażenie. Nie spodziewałam się że aż tak dobrze mu pójdzie. Jak będzie okazja to sama się zdecyduje go wziąć na moją imprezę. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2013 12:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny fachowiec. Do dzisiaj miło wspominam imprezkę. Panowała miła atmosfera. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.12.2013 12:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wspaniałą zabawę, niezapomnianą noc. Pan Grzesiu spisał się na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa i Karol M. dnia: 02.12.2013 15:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że miałam tak świetnego DJ na weselu ;) Bawiłam się bardzo fajnie. Doskonale wiedział jak poprowadzić imprezkę i za to mu dziękuje. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2013 15:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super ! Dzięki !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.09.2013 11:46:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy podziękować z całego serca za świetną oprawę dźwiękową wesela. Zarówno my jak i goście byliśmy zachwyceni i świetnie się bawiliśmy. Jeszcze raz dzięki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2013 14:43:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją