Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alfa Serwis Strzymiński

Zawód: Mechanik 
Adres: Śląskie, Ruda Śląska Zabrzańska 9
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 40x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 39x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 1816
Data utworzenia profilu: 2013-08-19 12:48:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-19 12:48:01 

Opinie o Alfa Serwis Strzymiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Alfa Serwis zawsze mnie zaskakiwała swoją wiedzą, doświadczeniem. Panowie naprawdę rzetelnie podchodzą do klienta i do auta, które robią. Uważam, że warto im zaufać. Od lat u nich robię przegląd instalacji. W razie ewentualnych problemów zawsze podają pomocną dłoń. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-16 09:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna pomoc ze strony serwisu.Mają duże doświadczenie zarówno w mechanice pojazdowej, jak i instalacji gazowych. Jestem bardzo mile zaskoczony serwisem Alfa. Pracują tu ludzie z doświadczeniem i pasją. Motoryzacja, to ich konik. Jestem mile zaskoczony, a jako stały klient mogę szczerze polecić. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-10 10:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem zadowolony z usług serwisu Alfa. Co prawda gaz montował mi ktoś inny, bo jeszcze nie znałem Alfa, ale z każdym problemem dotyczącym gazu zwracam się do nich. Wiem doskonale jak wiele zaangażowania i doświadczenie wkładają w serwisowanie gazu. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-25 07:09:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mnie się ich podejście do klienta. Widać, że rozumieją potrzeby współczesnych kierowców. Gaz ,który montują spełnia moje oczekiwania. Jest to nowoczesna sekwencja, więc wręcz nie czuję, że jeżdżę na gazie. Oszczędność, do tego ta sama przyjemność z jazdy samochodem. Super. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-21 06:19:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa Nikt w naszym mieście tak dobrze nie zna się na samochodach i instalacji gazowej jak serwis Alfa, dzięki któremu w końcu oszczędzam na paliwie, a jednocześnie samochód jeździ dynamicznie. Na pewno będę miałam ten serwis na uwadze przy innych problemach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-31 07:21:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No trzeba przyznać, że znają się na samochodach! A w szczególności na instalacjach gazowych!Posługują się profesjonalnym i nowoczesnym sprzętem, do tego ich serwis jest jest członkiem sieci ekspert LPG, w ramach której udzielają gwarancji nawet do 5 lat. z nimi ma się pewność, że instalacja gazowa będzie służyła latami. Nic dodać, nic ując. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-08 02:10:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechałem do nich z problemem... Mianowicie wskazówka temperatury wchodziła na czerwone pole, a płyn chłodniczy gotował się. Okazało się, że w wyniku błędów montażowych zostało zaburzone krążenie płynu w układzie. Na szczęście w tym serwisie wiedzieli jak sie tym zająć. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-26 01:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie w dobrej cenie! Na montażu gazu znają się jak mało kto! Szczerze polecam! :) Nie wiedziałem, że tak profesjonalni w działaniu. Zaskoczyli mnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-05 00:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kwintesencja profesjonalizm jeśli chodzi o montaż instalacji gazowej. Pozytywne zaskoczenie, bo różne opinie o was słyszałem. Pokazaliście jednak , że rzetelność i prawidłowość w usługach, to wasza domena. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-15 01:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę powiedzieć? Jestem zadowolony, bo naprawa auta nie trwa u nich długo, tak jak w innych warsztatach samochodowych. Polecam i życzę dużo zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 01:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Tylko w tym serwisie potrafią zadbać tak o klienta i o jego samochód. Czy to wymiana sprzęgła, czy remont silnika, czy zwykłe bieżące naprawy. Dla nich nie ma żadnego problemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-18 11:39:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż instalacji gazowej przez ten serwis, to czysta przyjemność. Nie płaci się dużo, a ma się pewność, że usługa zostanie wykonana prawidłowo. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-21 08:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni i konkretni w działaniu. Takich mechaników, to ze świeca szukać. Bardzo dziękuję za wszystko. Życzę dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-01 10:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakładają bardzo dobry osprzęt, dzięki czemu samochód na gazie jeździ bezproblemowo. Dzięki wielkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-18 05:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi jeśli chodzi o montaż gazu w aucie! Naprawdę dawno nie spotkałem sie z taką fachowością i takim nastawieniem. Prace wykonali rzetelnie, w dobrej cenie. Polecam i życzę powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-28 05:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciągle trafiałem na partaczy jeśli chodzi o naprawę auta, a dziś jeżdżę wyłącznie do tego serwisu i jestem pewien, że zrobią wszystko by naprawić auto na poziomie. Dobre ceny, miła obsługa. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-14 21:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość robi wrażenie. Panowie znają się na samochodach, i nie tylko na instalacjach gazowych. Mają szerokie pojęcie o samochodach i widać to w każdej naprawie. Jestem zadowolony, że mam okazję korzystać z usług takich profesjonalistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 08:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim bardzo przekonuje mnie fakt, że nie naciągają na dodatkowe koszty, naprawy wykonywane są z należytą starannością. Jestem zadowolona z serwisu Alfa i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-18 09:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Alfa Serwis, to sprawdzony warsztat samochodowy, w którym doceniają klienta i szanują jego potrzeby. ceny nie są wysokie, a fachowe doradztwo sprawia, że chce się korzystać z usług tego warsztatu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-25 06:45:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa. Alfa Serwis, to coś więcej, niż zwykły serwis samochodowy. Tutaj można spotkać się z czystym profesjonalizmem. Panowie mają pojęcie na temat naprawianych samochodów. Słowność, uczciwość i odpowiedzialność. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-07 08:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie, rzetelnie i w dobrej cenie. Panowie znają się na rzeczy i nie przechodzą obojętnie wobec żadnych usterek. Po ich montażu w aucie się złego nie dzieje. Jeździ doskonale :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-30 13:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa profeska. Dzięki wielkie za pomoc w diagnozie problemu związanego z wyciekiem płynu chłodniczego. Dzięki czujności i doświadczeniu panów został wykryty poważny, ale błahy błąd. Jestem zadowolony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-03 07:47:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tutaj ostatnio na wymianie oleju i filtrów. Nie pamiętam jaki olej mi wlali, ale samochód po tej wizycie jeździ o wiele lepiej niż wcześniej... Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak się okazuje panowie w tym serwisie znają się naprawdę na rzeczy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-05 07:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity serwis! Ja bardzo serdecznie go polecam! Pan Zbyszek jest prawdziwym specem od instalacji gazowej. Wyregulowana profesjonalnie. Teraz wszystko funkcjonuje bez zarzutu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-17 08:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła, fachowa obsługa jestem stałym klientem, więc dokładnie wiem jak robią, za ile, z jakim efektem ja jestem zadowolony i to bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2015-01-23 09:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny serwis samochodowy w mieście, który nie rozczarował mnie ceną. Terminowo wykonano wymianę rozrządu. Zadbano o najnowocześniejszy osprzęt. Jestem zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur L. dnia: 2015-01-12 10:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za montaż instalacji LPG. Jest ona dobrej firmy a po wyregulowaniu znakomicie się spisuje. Już wiem, że bardzo szybko mi się zwróci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2014-12-08 11:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście nie miałem żadnych problemów z instalacją gazową. Pan poniżej, który napisał negatywną opinię miał chyba już jakiegoś grata, że spalił się silnik - masakra :) Ja - chwalę sobie instalację gazową zamontowaną przez serwis. Auto jeździ bez zastrzeżeń, widać że zadbali i profesjonalny osprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-16 10:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem blisko do tego serwisu. Teraz wiem, że będę t przyjeżdżał z każdym problemem z instalacją gazową. Doskonale wykonana regulacja. Pan Zbyszek jest naprawdę bardzo kompetentny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2014-10-28 17:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dominik doskonale zajął się montażem instalacji gazowej w moim samochodzie. Jestem pod wrażeniem jego wiedzy oraz umiejętności. Ostatnio odwiedziłem ten serwis aby pan Zbyszek odpowiednio wyregulował tę instalację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-10-07 17:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecam i to szczerze. Nie wiem, czy te negatywy wywodzą się z zazdrości konkurencji, czy też ze strony nieszczerych klientów, aczkolwiek ja jestem zadowolony i będę korzystał z usług tego serwisu, gdyż ani razu mnie nie zawiedli. Bardzo dobry serwis klimatyzacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2014-09-19 11:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten serwis to naprawdę uczciwa firma. Chcę ją gorąco polecić wszystkim, którzy mają problemy z samochodami. Ostatnio podjechałem tutaj na wymianę oleju oraz filtru. Jestem zachwycony, ponieważ usługę tę wykonano naprawdę bardzo szybko oraz sprawnie. Dodatkowo jej cena była bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan Izdebski dnia: 2014-08-19 17:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję skorzystać z usług tego serwisu samochodowego i nie żałuję, gdyż usługa wykonana w moim samochodzie została zgodnie z moimi oczekiwaniami , z należytą dbałością. Muszę przyznać, że serwis zrobił na mnie już od samego początku dobre wrażenie. Zwróciłem się o pomoc w kwestii rozrządu. NIe wiedziałem bowiem kiedy został wymieniony, a obawiałem się, że już niedługo trzeba będzie go wymienić. W całej sprawie pomógł mi oddelegowany Pan Adrian, który jak się okazało jest specjalistą ds. rozrządów. Cieszę się, że trafiłem właśnie na niego, ponieważ sam zdiagnozował stan techniczny części. Okazało się, że wymiana rozrządu jest konieczna. Martwiłem się jednak o koszta jakie poniosę i części, które muszę zakupić - jednak niepotrzebnie. Pan Adrian zapewnił mnie o kompleksowości i atrakcyjnej stawce pod koniec wymiany. Zostałem mniej więcej zorientowany w kosztach i tym sposobem kwota przy odbiorze samochodu nie była dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem. Porównując później wymiany rozrządów w innych warsztatach w okolicy, okazało się, że zapłaciłem stawkę optymalną. Niczym nie musiałem się martwić, części samochodowego załatwił Pan Adrian, a po odbiór samochodu miałem zgłosić się po dwóch dniach. Zgłosiłem - samochód był przygotowany do jazdy. Nie żałuję, że zdecydowałem się właśnie na wymianę rozrządu tutaj. W wielu innych przypadkach (mniej skomplikowanych naprawach) musiałem czekać nawet tydzień po odbiór samochodu. A tu... proszę bardzo. To wszystko dzięki doświadczeniu, wiedzy i kompetencjom całego wykwalifikowanego personelu tego serwisu samochodowego. Szczerze polecam i dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Rydler dnia: 2014-07-17 13:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkąd moja żona zdała na prawo jazdy zastanawiałem się nad zamontowaniem czujników parkowania, aby ułatwić jej życie. Kolega polecił mi ten serwis. Tutaj zamontowano doskonałe czujniki. Dzięki nim żona bez problemu parkuje nasz samochód i nie uszkodziła żadnej jego części.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-29 19:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE MAM ZASTRZEŻEŃ, CO DO TEGO SERWISU. ZA KAŻDYM RAZEM JESTEM PRZYJĘTY PROFESJONALNIE, A MOIM AUTEM ZAJMUJĄ SIĘ OSOBY ODPOWIEDZIALNE I W PEŁNI ŚWIADOME, CO ROBIĄ. ZARÓWNO MONTAŻ INSTALACJI GAZOWEJ, JAK I WYMIANA ROZRZĄDU NIE STANOWIŁA DLA NICH PROBLEMU. ZA KAŻDYM RAZEM SPEŁNIAJĄ MOJE OCZEKIWANIA POD WZGLĘDEM CENY I TERMINOWOŚCI. NIGDY NIE ZDARZYŁO SIĘ TAK, ŻEBY SPÓŹNILI SIĘ, CZY ODWOŁALI ODBIÓR SAMOCHODU. ZAWSZE WYKONUJĄ NAPRAWY I USŁUGI NA CZAS, ALE CO NAJWAŻNIEJSZE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI. JESTEM ZACHWYCONY TYM SERWISEM, W SZCZEGÓLNOŚCI, IŻ DOKŁADA WSZELKICH STARAŃ, BY SPEŁNIĆ OCZEKIWANIA BARDZO WYMAGAJĄCEGO KLIENTA. DZIĘKI WIELKIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PAWEŁ dnia: 2014-05-28 00:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z serwisu klimatyzacji, dzi eki nim w końcu działa bez zarzutu i ładnie pachnie. Świetna cena i znakomici fachowcy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 14:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warsztat godny polecenia, fachowa obsługa i doradztwo. Zakładałam u nich instalację gazową do swojego autka i jestem zadowolona z tej usługi, samochód dobrze się spisuje, a teraz jeszcze nie wydaje tyle na paliwo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-03 08:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat. Jestem, zadowolona z jego fachowości. Bardzo dobrze zamontowali w moim samochodzie instalację LPG.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-09-16 12:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry warsztat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felek dnia: 2013-09-02 13:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny mechanik. Szybko i sprawnie poradził sobie z naprawą zawieszenia. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-19 12:48:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją