Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi Remontowo–Budowlane Irzak Dariusz

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 80-288 Gdańsk Kruczkowskiego 15a/9
Telefon: Kom. 501146790
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
584-134-65-67
Opis działalności: remonty mieszkań, usługi wykończeniowe Słowa kluczowe: tynkowanie, cekolowanie, kafelkowanie, kładzenie paneli, malowanie

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1109
Data utworzenia profilu: 2013-08-13 14:52:30
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-13 14:52:30 

Opinie o Usługi Remontowo–Budowlane Irzak Dariusz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ~Krzysztof S. : 100% realizacji mojego projektu..mega zadowolenie i satysfakcja..Facet godny polecenia..Najwaźniejszy dla Pana Darka jestklient..POLECAM BARDZO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof. s dnia: 2016-12-21 19:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Darka. Bardzo dyspozycyjny i solidny. Firma godna zaufania. Firma przeprowadziła wszelkie prace budowlane od ogrodzenia dachu studni stolarki ogrodu.Dobre ceny porównując z innymi firmami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek redzimski dnia: 2016-04-27 22:03:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma godna zaufania.Życzliwość i podejście do klienta zadecydowały, że wybrałam ich do remontu mojej kawalerki. Po remoncie mieszkanie nie do poznania, sprawia wrażenie większego.Jestem bardzo zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka z Sopotu dnia: 2013-11-13 12:33:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: godni polecam .sprawnie szybko bez bulu wielki pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient pszymoze dnia: 2013-10-02 17:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, która szybko i sprawnie przeprowadziła remont w moim mieszkaniu. Łazienka super zrobiona w kaflach (dokładnie i równo).Wiele rzeczy w czasie remontu mi doradzono, z czego skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka z Gdyni dnia: 2013-09-20 11:05:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją