Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum zdrowia zwierząt SILVET Przychodnia weterynaryjna

Zawód: weterynaria  
Adres: Śląskie, 41-400 Mysłowice Krakowska 4
Telefon: Kom. 603 15 85 57
Adres e-mail: czzsilvet(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.czzsilvet.pl/
NIP:
629-237-13-43
Opis działalności: W naszym Centrum znajduje się przestronny gabinet przyjęć, dobrze wyposażone laboratorium diagnostyczne, sala operacyjna oraz sklep z artykułami zoologicznymi renomowanych firm . Słowa kluczowe: zoologia, weterynaria, centrum zdrowia zwierząt

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 1560
Data utworzenia profilu: 2013-08-13 11:56:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-13 11:56:07 

Opinie o Centrum zdrowia zwierząt SILVET Przychodnia weterynaryjna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę u Pana doktora mojego kota. Już na pierwszej wizycie zauważyłam ogromne zaangażowanie lekarza, chęć zgłębienia problemu i niesienia pomocy. Bardzo podoba mi się spokój Pana doktora, umiejętność słuchania i empatyczne podejście do mojego pupila. Polecam z czystym sumieniem tę klinikę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-08-12 10:43:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarze podchodzą z wielką troską i zaangażowaniem do zwierząt, fachowo diagnozują, sprawnie i bez dostarczania zbędnego stresu wykonują wszelkie procedury medyczne. Leczę moje koty w Silvecie i mam pewność, że moje zwierzaczki są w dobrych rękach. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-11-10 17:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę serdecznie polecić tę przychodnię weterynaryjną. Mój psiak miał tutaj usuwany kamień nazębny. Bardzo cieszę się, że zabieg odbył się w spokojnej i przyjaznej atmosferze dzięki czemu moja sunia nie musiała się denerwować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-04-30 16:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodnia weterynaryjna naprawdę znakomita. Polecam tę przychodnię. Królik nie ma już problemów z zębami. Cieszę się bo mój pupil może teraz swobodnie jeść. Polecam bardzo gorąco tę przychodnię weterynaryjną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-04-16 07:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepsza przychodnia w okolicy. Kastracja fretki naprawdę szybko przeprowadzona i moje zwierzątko obudziło się. Rana zagoiła się naprawdę bardzo szybko. Polecam. Podejście do zwierzaków rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-03-20 16:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie! Zabiegi stomatologiczne wykonywane naprawdę profesjonalnie. Mój piesek miał tu usuwane przetrwałe zęby mleczne oraz kamień. Opieka nad zwierzakiem naprawdę bardzo troskliwa a do tego przystępne ceny zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-03-02 06:27:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Anię Halembę - świetna specjalistka. Sprawy gryzoni nie są dla niej obcą tematyką. Uważam, że profesjonalnie podchodzi do królików, świetnie je zna i doskonale radzi sobie z poważnymi chorobami. W moim przypadku choroba została zakończona sukcesem. Cieszę się, że skorzystałam z usług przychodni Silvet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-02-11 08:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usunięcie guza nowotworowego u mojej suczki było wykonane rewelacyjnie. To miejsce przyczyniło się do polepszenia jakości mojego psiaka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wanda dnia: 2015-01-15 13:07:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to wg mnie bardzo dobra przychodnia. Zawsze przyjmują punktualnie, mają nowoczesny sprzęt i narzędzia, ale nade wszystko personel jest wykwalifikowany i w pełni przygotowany do zabiegów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2014-12-17 10:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc mojemu gryzoniowi. Dziękuję za życzliwość, za natychmiastową interwencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-11-24 14:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podoba mi się organizacja w przychodni. Zawsze jestem przyjmowana z moim pupilem na umówiony czas. Dziękuję za każdą wizytę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Cz. dnia: 2014-10-27 10:48:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: : Ostatnio skorzystałam z usług tej właśnie placówki, ponieważ mój weterynarz wyjechał na urlop. Znajoma poleciła mi właśnie centrum SILVET, i to tam właśnie zajęli się moim yorkiem, ,usuwając zęby mleczne przetrwałe. Zabieg był wykonany delikatnie i w pełni bezpiecznie, a co najważniejsze pomyślnie. Jestem zadowolona z zabiegu, ale najbardziej zadowoliło mnie to pozytywne podejście do człowieka i do zwierzaka. Lekarze doskonale znają się na rzeczy, są pomocni i uśmiechnięci - a to naprawdę dużo. Mój zgorzkniały i nieuprzejmy weterynarz może się chować i nie ma prawa nawet konkurować z takim profesjonalizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-10-02 09:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robię tutaj regularnie badania mojemu pupilkowi. Nie miałam nigdy uwag odnośnie pracy tego Centrum. Pracują tutaj osoby naprawdę wykwalifikowane i chętne do pomocy, o czym przekonałam się na własnym piesku. Dziękuję za życzliwość i ciepłe podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika P. dnia: 2014-09-13 10:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesna placówka, w której zwierzęta traktuje się na poziomie. Bardzo fachowa obsługa. Weterynarze wykwalifikowani, zaangażowanie, sympatyczni i niezwykle delikatnie. Nie ważne, czy idę z królikiem, czy z psiakiem, zawsze pomogą. Skomplikowane zabiegi nie są dla nich problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 18:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAŃSTWO KARCZ, TO ŚWIETNI FACHOWCY. ZAWSZE Z TROSKĄ WYKONUJĄ BADANIA I EWENTUALNE ZABIEGI. NIESAMOWITA PLACÓWKA, W KTÓREJ DO ZWIERZĄT PODCHODZI SIĘ Z MIŁOŚCIĄ. JUŻ NIE RAZ POMOGLI MOJEMU ŁATKOWI. OSTATNIO PROFESJONALNIE USUNĘLI WILCZE PAZURKI. DZIĘKI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-23 17:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg chirurgiczny wykonany przez Pana Jacka został na tyle profesjonalnie, że skutecznie. Nie ukrywam, że bardzo cieszy mnie to indywidualne, życzliwe podejście zarówno do królika, jak i właściciela. Centrum spełnia moje oczekiwania, ponieważ stawia na jakość wykonywanych zabiegów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-25 19:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z Centrum SILVET już dwa lata i ani mój pies na tym nie ucierpiał, ani kotka mojej dziewczyny. Zarówno badana kontrole jak i bieżące zabiegi są wykonywane przez specjalistów bardzo profesjonalnie. W centrum SILVET nigdy nie zawiodłem się ani na jakości usługi, ani na skuteczności. Ostatnio fachowo usunięty zostałwypadnięty gruczoł trzeciej powieki. Dr Jacek wykonał ten zabieg bardzo skrupulatnie i szybko, a co najważniejsze bezpiecznie i delikatnie. Jestem zadowolony, że Centrum SILVET tak indywidualnie i delikatnie podchodzi do każdego zwierzaka. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz K. dnia: 2014-02-03 06:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek Karcz, to świetny specjalista. Profesjonalnie skorygował wadę wrodzoną u mojego psiaka. Jestem mu bardzo wdzięczna za pomoc. A Pani Annie Halemba za bezpieczne i fachowe usunięcie kamienia z pęcherza moczowego u mojego królika. Centrum jest godne polecenia, ze względu na tak wykwalifikowaną kadrę, która zawsze spieszy na ratunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-01-10 17:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy, którzy znają sie na rzeczy. Bardzo ładnie zajęli się moim pieskiem, któremu należało zszyć powieki - rany. Zrobili, to bardzo profesjonalnie i delikatnie. Byłam pod wrażeniem. To się nazywa kompetencja i umiejętność wykorzystania posiadanej wiedzy w praktyce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2013-12-02 23:29:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet godny polecenia. Mój pupil jest zawsze w dobrych rękach. Nigdy się na nich nie zawiodłam, nawet kiedy mój psiak potrzebował pilnie pomocy. Zapłaciłam niewiele. Najlepsi na śląsku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Toś dnia: 2013-11-09 17:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenia po wizycie? Bardzo pozytywne. Jestem szczęśliwa, że nie wydaję pieniędzy w błoto, a mój pies jest zdrowy i zawsze pod stałą kontrolą lekarza. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Klimat w przychodni przyjemny, lekarze mili i uprzejmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna Malicka dnia: 2013-10-22 09:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwe centrum pomocy zwierzętom. Byłam tam raz i jestem zadowolona. Podobnie jak moja kotka :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 2013-10-04 16:22:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsłuaga. Widać, że robią to co lubią, i w dodatku bardzo kochają zwierzęta. Obchodzą się z nimi jak ze skarbami. Mówią, że pies przyjaciel człowieka, a gdy wejdziesz do gabinetu Silvet możesz dostrzec , że jest też odwrotnie. Człowiek - najlepszy przyjaciel psa, a na pewno w przypadku Pana Jacka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam.
Opinia dodana przez: Werka dnia: 2013-09-21 10:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny gabinet i bardzo profesjonalna obsługa. Trafiłam do SILVET-u z moim maltańczykiem, został pogryziony przez innego psa. W centrum opieka była bardzo szybka i fachowa. Mój Rocky jest już zdrowy. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 12:04:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją