Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Legbud Gargula Józef Gargula

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi  
Adres: Małopolskie, 32-830 Wojnicz Wolicka /8
Telefon: +48 14 67-90-900 Fax: +48 14 63-26-919
Adres e-mail: handlowy(małpa)legbudgargula.com
Strona internetowa: www.legbudgargula.com
NIP:
734-002-08-96
Opis działalności: Bramy, ogrodzenia, garaże: produkcja, handel Słowa kluczowe: Bramy, ogrodzenia, garaże

Ocena: 53% pozytywna 7x 6x

Jakość usług: 33% wysoka 3x 2x 6x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 2x 3x
Ceny usług: 80% niskie 4x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3317
Data utworzenia profilu: 2013-08-09 08:38:17
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-09 08:38:17 

Opinie o Legbud Gargula Józef Gargula

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione bramy od poczatku nie działałay prawidłowo, elementy nie są do siebie dopasowane, o czym firma wie, informując przez telefon, że np bramy należy zamontować pod lekkim kątem aby się dobrze zamykały, gdyż napęd jest raczej do bram segmentowych a nie uchylnych. Progi od bram były tak cienkie i puste w środku, że samochody je powgniatały. W ramach reklamacji zostały zamienione na mocniejsze. Kiedy po kilku miesiącach znów pojawił sie problem i prześwit pod bramą - dowiedziałam się że gwarancja wg Firmy minęła. Stanowczo nie polecam. Słaby kontakt, dodzwonić się nie można i potraktowanie klienta, który kupił bubel szokujące. Przykro mi, że dałam się nabrać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna, po reklamacji został wymieniony próg bramy, który po 3 miesiacach znów nie spełnia swojej roli, a firma zasłania sie zakończonym terminem gwarancji. Nie polecam
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2018-03-15 09:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem użytkownikiem bramy LEGBUD GARGULA GARSTA EKO kupionej na składzie budowlanym , zamontowałem i działa .
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: il dnia: 2016-11-30 13:34:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bramy bardzo niskiej jakosci nic do siebie nie pasuje zawsze jest problem przy montażu brakuje dosłownie wszystkiego srub nakretek samowiertów itp. Kazdemu kto chce kupic brame z legbud odradzam kategorycznie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałem okazji sprawdzic
Opinia dodana przez: lukasz dnia: 2016-11-28 14:06:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bramy dostarczone są nie w terminie poza tym przedstawiciele handlowi nie widzą kiedy przyjedzie dany towar. Chociaż potwierdzają zamówienie na 4-5 tygodni to towar nie przyjeżdża, a właściciel nie odbiera telefonu od swojego klienta, ani nie oddzwania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-03 12:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem kilka dni temu FUTURO . brama porównywalna z produktami zachodnimi .Jest oke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sd dnia: 2015-07-02 18:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam bramę FUTURO i towar wart swych pieniędzy . Hula bezawaryjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wzorowa
Opinia dodana przez: yfy dnia: 2015-06-16 16:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam bramę uchylną C-FUTURO i jestem zadowolony
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tom dnia: 2015-01-12 16:37:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam kupilem brame lakierowano. Lakier odchodzi wogole nie dali podkladu. Na jednym panelu mega zaciek. Brama lakeirowana w stodole, drobinki piasku na panelach. Tragedia. Brama przyszla za granice brak czesci brak kolkek, brak kontownikow MASKARA.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Alexander dnia: 2015-01-11 11:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mama bramę segmentową FUTURE i brak zastrzeżen.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: olek dnia: 2014-05-10 09:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam bramę E-Futuro i niemam żadnych zastrzeżen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-15 08:31:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak obsługi reklamacyjnej. 2 miesiące zwodzenia klienta na wymianę silnika w bramie rolowanej. Kupiłem napęd i sam wymieniłem bo nie mogłem dłużej czekać. Przestrzegam wszystkich przed współpracą z nimi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna.Odradzam wszystkim.
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2014-02-22 11:21:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna? Śmiechu warte!!! Ostrzegam przed tą firmą !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: TRAGEDIA
Opinia dodana przez: Bolek dnia: 2013-11-05 14:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadam bramę uchylną Garsta E-Futuro, jestem w pełni zadowolony wykonaniem produktu
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gol dnia: 2013-08-09 08:40:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją