Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Doradztwa Podatkowego - GJS Grzegorz Sikora

Zawód: rachunkowość - usługi  
Adres: Śląskie, 41-710 Ruda Śląska 1-go Maja 202
Telefon: +48 32 340 74 23 Kom. +48 601 217 040 Fax: +48 601 217 040
Adres e-mail: gjs(małpa)gjs.pl
Strona internetowa: www.gjs.pl
NIP:
6411000111
Opis działalności: Obsługa rachunkowo-księgowa. Słowa kluczowe: rachunkowość, księgowość

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1150
Data utworzenia profilu: 31.07.2013 11:37:37
Data ostatniej aktualizacji: 31.07.2013 11:37:37 

Opinie o Kancelaria Doradztwa Podatkowego - GJS Grzegorz Sikora

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie gjs byłoby ciężko, sam jestem mało doinformowany w sprawach podatkowych i księgowych i muszę korzystać z doradztwa. Nie ma innej opcji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.01.2014 10:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania za współpracę. Szczególne podziękowania dla Pani Haliny za cenne porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.11.2013 11:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.11.2013 13:41:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy mam juz opanowane dzięki Panu Grzesiowi, szybko sie tym zajął. Mam do niego pełne zaufanie. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.10.2013 10:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona że trafiłam tu do pana Grzegorza. Wszystko się udało fajnie załatwić. Świetna jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2013 09:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Wszystko mam juz super opanowane. Fachowość i terminowość. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.09.2013 12:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, iż księgowość w firmie jest prowadzona bez zastrzeżeń. Mam pewność, iż moje dokumenty znajdują się we właściwych rękach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W. dnia: 06.09.2013 14:45:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją