Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny - Concret

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Świętokrzyskie, Jędrzejów
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Oprawa muzyczna na uroczystości okazjonalne. Słowa kluczowe: wesela, imprezy

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 12x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1351
Data utworzenia profilu: 31.07.2013 09:01:23
Data ostatniej aktualizacji: 31.07.2013 09:01:23 

Opinie o Zespół Muzyczny - Concret

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Super Fajny, najlepszy Zespół Concret z Jędrzejowa, grali u nas i jesteśmy bardzo bardzo zadooleni. Dziękujemy za wspaniała zabawę na naszym weselu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila i Daniel dnia: 26.09.2016 10:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fajny Zespół Muzyczny Concret. Rewelacyjna grupa z Jędrzejowa, Kielc - Jesteście Fantastyczni! [url=http://zespolconcret.pl/]Zespół muzyczny Concret-Wesela-Studniówki-prymicje.[/url]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej i Monika dnia: 31.10.2015 20:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Zespół. Cocnret to concretna zabawa, przekonaliśmy się sami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan i Ewa dnia: 02.09.2015 10:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Zespół Concret z Kielc Jędrzejowa innym Grają i śpiewają na najwyższym poziomie. Grali u nas,08.08.2015r jesteśmy bardzo zadowoleni, dlatego taka opinia a nie inna. Tu można ich zresztą posłuchać http://zespolnawesele-kielce.pl/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Niema co reklamować są Najlepsi
Opinia dodana przez: Kasia & Mariusz dnia: 23.08.2015 15:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy jaki znam. Podejście z sercem do ludzi. Reperuar starannie dobrany do bawiących się gości. Takich ludzi jest dziś bardzo mało - Dlatego WIELKI POZYTYW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 08.11.2013 23:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast żałuję, że nie zatrudniliśmy z mężem ich na swoje wesele :(
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.10.2013 15:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Było super ! Jestem bardzo zadowolona ze miałam okazję ich poznać. Fajnie by było jeszcze raz potańczyć w ich towarzystwie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.10.2013 13:00:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepszego zespołu nie znam. Dziękujemy za świetną zabawę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.10.2013 09:02:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mała grupka a jak wymiata. Wszystko się odbyło tak jak chciałam. Fajna atmosfera. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.09.2013 13:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bombaaa !! Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2013 13:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół muzyczny. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Jestem zadowolona że byli na moim weselu. Grali super, wszystko fajne rytmiczne. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2013 15:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezapomniana noc. Zespół nie dość, że utalentowany, to jeszcze z kulturką, żadnego picia. Dawno tak dobrze się nie bawiłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.08.2013 11:23:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że sie zdecydowałam na ten zespół! Fajna grupka. Repertuar bardzo fajny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.08.2013 13:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy podziękować za niezapomnianą zabawę. Byliście cudowni. Życzymy dalszych sukcesów w zawodzie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażka i Piotr dnia: 31.07.2013 09:03:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją