Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dudik Dariusz Dudkiewicz

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Wielkopolskie, 64-915 Budy Jastrowie Lesna 22
Telefon: Kom. 600391466
Adres e-mail: dudik(małpa)dudik.eu
Strona internetowa: www.dudik.eu
Opis działalności: Schody samonośne, okladziny drewniane na schody betonowe, balustrady. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 1x
Ceny usług: 100% niskie 18x 3x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 3822
Data utworzenia profilu: 2012-09-03 12:00:07
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-30 17:56:52 

Opinie o Dudik Dariusz Dudkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli ktos szuka to wybierac tylko ich! swietna firma, bardzo fachowo podchodzi do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: slawomir dnia: 2015-03-25 13:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowiec, solidna robota, schody zdobią teraz cały dom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadzia dnia: 2015-02-27 21:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: perfekcyjne wykonanie i montaż, serdecznie polecam, Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-01-29 10:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidna firma - solidne schody, po nowym roku robimy takze podlogi :) kontakt z firma na medal, doradztwo super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 2014-12-15 15:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne schody z prawdziwego litego drewna. Super fachowcy. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-11-14 18:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzucanie oszczerstw pod adresem firmy mającej same pozytywne opinie nie świadczy dobrze o piszącym (pewnie konkurencja)! Nie zamówiłęm schodów w tej firmie bo wycena była trochę droższa niż w innej, ale byłem w zakładzie i nie jest to żaden garaż. Bądźmy obiektywni. Właściciel firmy dudik to bardzo kulturalny człowiek i od pierwszego zdania rozmowy z nim da się zauważyć, że rozmawia się z fachowcem w swojej dziedzinie. To klient wybiera gdzie zamówi dany produkt, więc wolna wola, ale fałszywe opinie mogą przynieść jednak wiele szkody porządnemu człowiekowi. Wstyd panie "komentatorze"!
Opinia dodana przez: A. Zakrzewski dnia: 2014-03-04 18:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, na tle ekip którym powierzyłem swoje pieniądze ta firma to gwiazda na niebie! :) Nie za drogo, ale i nie po chińsku, jakość super i doradztwo na najwyższym poziomie! Bardzo dobry wyrób za wartą tego cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie musiałem niczego reklamować.
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2013-10-07 22:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest najlepsza firma ;) Godne polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 13:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i wysoka kultura pracy. Przy montażu schodów nie było żadnego bałaganu, a schody w moment zostały zmontowane jak należy. Mógłbym się tu rozpisywać ale nie warto, z resztą tu już wszystko zostało napisane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 10:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elegancko. Pracownicy Pana Darka wykonali kawał solidnej roboty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 10:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajęli się pracą na poddaszu w domku jednorodzinnym. Zarówno podłoga na całym piętrze jak i schody, które na nie prowadzą wykonane bardzo solidnie. Nie dopatrzyłem się usterek, bardzo dobry materiał, miejmy nadzieję, że trwały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 14:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Dziękuje za wszystko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 11:18:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teraz schody mam drewniane. Są bardzo ekskluzywne i doskonale pasują do wnętrza domu. W sumie bardzo fajnie że Pan Dariusz tak ładnie to wykonał.Widać doświadczenie i pewną rękę. Materiały też bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 10:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po remoncie stwierdziłem że zarówno podłoga jak i schody będą wykończone drewnem. Co do schodów to polecono mi firmę Dudik. Skorzystałem i to była dobra decyzja. Schody zostały dobrze założone. Wyglądają teraz ok. no i wcale tak drogo nie wyszło jak myślałem duży pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-22 09:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem im projekt i montaż schodów drewnianych i to był strzał w dziesiątkę. Schody wykonane z drewna najwyższej jakości. Wszystkie elementy idealnie spasowane i co ważne wyglądają schody bardzo elegancko i tak jak chciałem pasują do wnętrza mojego domu. Firma warta polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-13 09:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobili na mnie dobre wrazenie, wszystko poszło tak jak chciałam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 15:07:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 % ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-01 13:45:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny zakład. Powierzone zadanie wykonania schodów w moim domu zostało wykonane szybko i profesjonalnie. Efekt jest imponujący.
Opinia dodana przez: kasiaija dnia: 2013-01-07 12:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dariusz, doradzil , zaprojektowal i zamontował fachowo schody i balustrdy. Jestem zadowolony polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Heniek dnia: 2012-12-12 10:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Nie wiem co więcej napisać . Ja jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy . Bardzo wysokiej jakości drewno do wyonania schodów . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-29 00:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUper mi sie z nimi współpracuje, jestem stolarzem i nie raz mamy coś wspólnego. Bardzo fajni ludzie. A schody to oni na prawde robią super, przykladaja się do pracy i to bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-25 11:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słyszałam ze to dobra firma i wykonuje znakomicie zamówienia według zyczen klienta. Ceny sa przyzwoite co do jakości a jest ona bardzo dobra. Przyjemna wspolpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kubiak dnia: 2012-09-28 08:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. nie zawiodlem się na nim - schody wykonal zgodnie z moimi zaleceniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bart dnia: 2012-09-03 12:18:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją