Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.U.H. ESTACO

Zawód: meble biurowe  
Adres: Zachodniopomorskie, 72-010 Przęsocin Szczecińska 20
Telefon: (91) 317-99-82
Adres e-mail: biuro(małpa)estaco.pl
Strona internetowa: www.estaco.pl
Opis działalności: producent mebli Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 2505
Data utworzenia profilu: 2013-07-30 09:40:43
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-30 09:40:43 

Opinie o P.U.H. ESTACO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane profesjonalnie i ściśle według projekty. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, bo nie kosztowały dużo a wykonane są naprawdę profesjonalnie. Z czystym sumieniem mogę ich ocenić na 10/10/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2017-01-08 21:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma. Wszystko na najwyższym poziomie. Lepszego wykonania nie znajdziecie. Zero problemów z projektem i realizacją. Jestem bardzo zadowolona i myślę że to nie ostatni ich projekt realizowany dla nas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: daria dnia: 2016-11-28 21:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia jaką mogę im wystawić może być tylko pozytywna. Rewelacyjne projekty i bardzo staranne wykonanie. Jestem zachwycona ich rozwiązaniami i sama realizacją. Oceniam ich na 6. Fachowcy pod każdym względem i widać że szefostwo dba o jak najwyższy poziom usług.
Opinia dodana przez: ada dnia: 2016-11-02 23:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z wszystkimi opiniami. Trafiliśmy do nich przez przypadek z gotowym projektem, bo poprzednia firma nam odmówiła. Oni podjęli się bez problemu. Wszystko wykonane perfekcyjnie i w terminie.Jak dla mnie wszystko na 10.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antonina dnia: 2016-10-19 11:44:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę ich tylko pochwalić i polecić. Bardzo solidna firma. Wykonywali dla nas już meble kilkakrotnie i za każdym razem tak samo solidnie. Bardzo wysoka ocena 10/10.
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2016-10-06 13:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachwycił nas ich projekt kuchni u znajomych i tak właśnie do nich trafiliśmy. Projekt mieliśmy własny, który został wykonane idealnie. Meble bardzo dobrej jakości i wykonane z największa starannością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: antonina dnia: 2016-09-13 20:38:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywali dla nas meble nie jeden raz. Zawsze wszystko zgodnie z projektem i naszymi wytycznymi. Meble służą nam do dziś i jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Mogę ocenić ich tylko pozytywnie.
Opinia dodana przez: eunika dnia: 2016-08-11 00:14:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej godna polecenia . Meble przez nich wykonane są solidne i bardzo starannie wykończone. Widać że dbają o każdy detal .Jak tylko będzie my mieć taka potrzebę, na pewno do nich wrócimy .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: adrian dnia: 2016-07-17 22:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprosiliśmy ich o meble do naszej firmy. Projekt wykonali rewelacyjny i zgodnie z naszymi wytycznymi . Wszystko w budżecie i terminie. Meble służą nam do dziś .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zoska dnia: 2016-07-07 12:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie jak najbardziej wszystko na plus. Projekt rewelacyjny. Do wykonania mebli nie można się absolutnie przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: markos dnia: 2016-06-14 12:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt rewelacyjny. Widać że znają się na fachu. Meble idealne wykończone i bardzo starannie. Jak dla mnie bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alka dnia: 2016-06-01 13:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wykonują śliczne meble, solidne, zamówiłam szafki do kuchni, szybko i tanio. Fachowcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-02-17 10:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mebli które dla mnie zaprojektowali, idealnie pasują do pokoju, nie zagracają go, mam sporo miejsca, szafki są pojemne, starannie wykonane, dotrzymali terminu. Polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-23 10:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, szybko i profesjonalnie zajęli się budową i montażem mebli w mojej kuchni, w dodatku zaopatrzyłam sie u nich również w sprzę agd, który ładnie obudowali, to świetni fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-01-07 19:46:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne które u nich zamówiłam są piękne i do tego pojemne. Mam małą kuchnie dlatego zależało mi na tym aby mimo iż szafki nie zajmowałyby dużo miejsca, pomiesciły dużo sprzetu. I Estaco wymyśliło bardzo dobre rozwiązanie. Solidne wykonanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frania dnia: 2013-12-04 12:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług firmy Estaco. Gdy zamawiałam u nich meble, firma zapoznała się z moim gustem i przeznaczeniem mebli. Dzięki nim moje biuro wygląda właśnie tak jak sobie wymarzyłam. Meble świetnie sprawdzają się w praktyce, są wytrzymałe i funkcjonalne. Polecam tę firme
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 14:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, spisali się znakomicie, wykonali piękne meble do mojej kuchni, bardzo funkcjonalne i pojemne, już nie mam problemu z znalezieniem rzeczy, polecam, profesjonalna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2013-10-24 13:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłam u nich bardzo ładny, nowoczesny z super desingu narożnik. Na pierwszy rzut oka wyglada na porządny, który pewnie mnie przeżyje. Bardzo wygodny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 08:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z wspolpracy z nimi. Fachowo oraz profesjonalnie wykonali meble na zamowienie do mojego domu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-09-26 09:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Stworzyli dla mnie meble kuchenne dostosowując się do mojego gustu i potrzeb. Szybko wykonali swoje zadanie. Meble prezentują się właśnie tak jak chciałam. Świetna współpraca. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 11:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidne meble do biura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-08-28 09:07:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane na zamówienie, z których jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-08-12 09:03:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam ostatnio nowe meble do mojego hotel i jestem zadowolona. dostałam bardzo dobrą ofertę cenowa i nie musiałam długo czekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-07-30 09:42:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją