Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BHP INKA

Zawód: ochrona przeciwpożarowa  
Adres: Śląskie, Sosnowiec Gałczyńskiego 21
Telefon: Kom. 500-408-404
Adres e-mail: biuro(małpa)bhpinka.strefa.pl
Strona internetowa: http://www.bhpinka.strefa.pl
Opis działalności: Szkolenie BHP i PPOŻ oraz inne. Słowa kluczowe: szkolenia

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 17x 2x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 1547
Data utworzenia profilu: 23.07.2013 11:00:23
Data ostatniej aktualizacji: 23.07.2013 11:00:23 

Opinie o BHP INKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJLEPSZA FIRMA SZKOLENIOWO-DORADCZA JAKA MIELIŚMY DO TEJ PORY, POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2017 12:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rzetelna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2014 14:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści z BHP INKA ocenili warunki pracy na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe. Fachowe doradztwo oraz najlepsze możliwe rozwiązanie.
Opinia dodana przez: SOSNOWIEC dnia: 05.05.2014 15:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma uwinęła się z szkoleniem zgodnie z terminem, mam nadzieję, że pracownicy dali sobie z nim radę i ta nauka mam nadzieję, że nie pójdzie w las. Ważne że personel jest odpowiednio wyszkolony i formalności są spełnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.04.2014 15:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolenie zostało przeprowadzone dokładnie tak jak chciałam. Firma zrobiła na mnie dobre wrażenie. Wszystko już mamy ładnie opanowane. Ocena ryzyka też mam już za sobą. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2014 08:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sporządzono dla mnie program ochrony środowiska oraz gospodarki odpadami. Szybko, tanio. Bardzo dobra robota. Dziękuję.
Opinia dodana przez: dnia: 12.03.2014 15:43:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Weryfikują regularnie warunki pracy w mojej firmie, w oparciu o wymogi prawne. Współpraca przebiega w towarzystwie wykwalifikowanej kadry, w dobrej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid P. - Będzin dnia: 06.03.2014 14:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM!!!
Opinia dodana przez: Ad. dnia: 12.02.2014 10:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem skorzystać z usług bo trzeba było dokumentację opanować a ja się na tym nie znam a przy okazji była kontrola i wszystko jest pod kontrolą. Z panem Bogdanem dogaduje sie bardzo dobrze, to świetny fachowiec ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2014 08:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjechali, porobili to co trzeba i jestem bardzo zadowolona. Pan Bogdan to bardzo przyjemny fachowiec. Myślę,że będziemy cały czas współpracować ze sobą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.01.2014 09:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.01.2014 12:54:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca należy do przyjemnych. Nie bez powodu za każdym razem przy pozyskaniu nowych pracowników w mojej firmie, BHP INKA przeprowadza szkolenia. To bardzo dobry wybór.
Opinia dodana przez: Waldemar Adamczyk dnia: 08.01.2014 12:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z doradztwa jakie tam uzyskałem. Opłacało się tam podejść. Musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolony z uzyskanych informacji okazały się pożyteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2013 15:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam lepszej firmy. Tylko tu spełniają moje oczekiwania w pełni ;) Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.11.2013 15:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ktoś musiał uświadomić nowych pracowników z jakimi niebezpieczeństwami łączy się ich zajęcie. Ja nie potrafiłem tego zrobi dlatego też zdałem się na specjalistów z BHP Inka oni pomogli mi przeszkolić pracowników tak aby zachowywali się właściwie na swoich stanowiskach pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.10.2013 08:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zorganizowali bardzo fajne szkolenie dla pracowników. Wcale to dużo nie kosztowało, a jestem pewien, że nikt by nie przekazał im tak dobrze wiedzy na temat przepisów bhp w pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.10.2013 13:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o szkolenia to lepszej firmy nie znam. Jestem bardzo zadowolona ze ich znalazłam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.10.2013 11:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma przypasowała mi od razu i jestem zadowolona że miałam możliwość współpracy z nimi. Wszystko poszło tak jak prosiłam. Na każdym kroku liczono się z moim zdaniem a szkolenie przeprowadzili super. Nie mam zadnych zastrzezen co do ich pracy. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.09.2013 14:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.09.2013 09:08:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że moge korzystac z ich usług. Firma sie sprawdza według bardzo dobrze. Wszystko idzie zawsze po mojej myśli. Z obsługą mam bardzo dobry kontakt. Nic dodac nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2013 09:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Nie zawiodłem się, jeśli chodzi o kompleksowe szkolenia dla pracowników.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej W. dnia: 09.08.2013 10:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odbyłem szkolenie bhp prowadzone przez tą firmę i muszę przyznać że podobało mi się bo bardzo wiele się z niego dowiedziałem no i koledzy również byli pod wrażeniem wysokiego poziomu jaki reprezentował instruktor, który nas szkolił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2013 11:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się. Szkolenie BHP oraz PPOŻ bez zastrzeżeń. Kompleksowo oraz z detalami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.07.2013 12:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić firmę w związku z udaną współpracą. Bardzo dobra oferta, niskie ceny. Zdecydowanie godna polecenia, jeśli chodzi o aglomerację śląską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2013 11:02:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją