Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ROLLAND Przemysław Kozieł

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Wielkopolskie, 64-980 Trzcianka Mickiewicza 24
Telefon: Kom. 694 288 543
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: rolety, remonty, wykończenia wnętrz Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 16x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 2677
Data utworzenia profilu: 2013-07-17 08:16:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-17 08:16:18 

Opinie o ROLLAND Przemysław Kozieł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety w kasecie rewelacyjne, użytkuje je już 6 lat i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Wysoka jakość wykonania, w miarę szybka realizacja zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-04-07 21:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne ceny rolet,szybki montaz jestem z firmy bardzo zadowolona Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-05 16:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma, która w korzystnej cenie zrobiła mi i zamontowała nowe rolety. Jestem zadowolona z wykonanej pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-22 12:17:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne ceny rolet ,szybki montaż jestem z firmy bardzo zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-05 21:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma wykonali dokładnie takie żaluzje pionowe o jakie ich prolisła, wymiary i kolor zgadzały się w 100%, to profesjonalna i solidna firma, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-03 10:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakosci rolet jakie dla mnie wykonała firma Rolland, czas realizacji to 4 dni, widać ogromne doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-03-25 08:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam sklep internetowy Rolland. Wysyłka zgodnie z terminem podanym na stronie, bardzo dobra jakość rolety w przystępnej cenie. Dodatkowo bardzo profesjonalnie zapakowana w tubę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cymes dnia: 2014-03-06 22:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, szybko i bez problemów zamontowali plisy we wszystkich oknach w moim mieszkaniu, znakomicie się spisali. Plisy są świetnie wykonane, bardzo solidne, posłużą mi na pewno kilkanaście lat, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-17 09:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry sklep internetowy. Zamówiłam u nich rolety na wymiar do swojego mieszkania. Czas oczekiwania nie dłuży się a ceny są na prawdę niskie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 08:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety bardzo dobrej jakości, duży wybór wzorów i kolorów, szybki czas realizacji zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Cena także była bardzo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-01-07 15:58:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety, które zamówiłam są idealne, sama wybrałam rodzaj tkaniny, podałam wymiary a sklep Rolland szybko i profesjonalnie zrealizował usługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fila dnia: 2013-12-04 08:53:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, oferują rolety znakomitej jakości i w przystępnych cenach, znakomicie się spisali montując rolety tkaninowe w moim domu, znakomita firma, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2013-11-08 09:07:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonują rolety na wymiar podany przez klienta. Duzy wybór kolorów. Jestem zadowolona z firmy Rolland gdyż starannie wykonują rolety. Są mocne i nie zacinaja się podczas podnoszenia/ opuszczania. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 08:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezwykle zadowolona z ich prac, wykonali wszystkie rolety do mojego mieszkania szybko i solidnie, a do tego materiał i kolor sama mogłam wybrać, aby pasowały pod wystrój mieszkania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-11 09:33:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko realizują zamówienie na rolety. sklep-rolety.pl oferuje szeroki wybór rolet. Można wybrać kolor i rozmiar. Niska cena usługi. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 08:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie doskonałej jakosci rolet plisowanych. Są odporne na wszelkie warunki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mirka dnia: 2013-09-09 11:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma dba o swojego klienta. Jakość materiału i wykonania rolet bardzo dobra. Rolety wytrzymałe, ładnie wyglądają. Firma szybko zrealizowała moje zamówienie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 08:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór rolet w atrakcyjnych cenach. Ostatnio przy okazji remontu wymieniłam wszystkie rolety w domu i jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-08-12 09:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne wykończenia moim wnętrz i dużo oryginalnych pomysłów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 2013-07-30 13:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tą firmę. Robią świetne wykończenia wnętrz i mają mnóstwo oryginalnych pomysłów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2013-07-17 08:16:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją