Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Anna Wolska

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-001 Zielona Góra Kościelna 2
Telefon: Kom. 664094888
Adres e-mail: a.wolska-adwokat(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.wolska-adwokat.pl
Opis działalności: prawo karne, rodzinne, cywilne Słowa kluczowe: prawo, dobry adwokat, kancelaria adwokacka, zielona góra, prawo karne, prawo rodzinne,

Ocena: 100% pozytywna 36x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 34x
Ceny usług: 100% niskie 17x 17x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 9674
Data utworzenia profilu: 2013-07-15 19:28:35
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-15 21:40:36 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Anna Wolska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm dobre przygotowanie do sprawy PanI mecenas potrafi dbać o interesy klienta .Muszę przyznać, że poziom usług, jakość, konkurencyjna cena zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie PanI mecenas bardzo szybko i sprawnie rozwiązała moje problemy, które inni adwokaci spartaczyli.Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IGA JASKÓLSKA dnia: 2017-05-31 00:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Anna Wolska to osoba Konkretna, solidna i waleczna co najważniejsze w działaniach skuteczna .Sprawa karna zakończona uniewinnieniem tylko dzieki fachowej pracy Pani Mecenas .Zycze samych sukcesów i wygranych spraw.Polecam !!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kmiecik dnia: 2017-05-18 13:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafilismy sugerujac sie opiniami i to byl najlepszy wybor.Sprawa poprowadzona na wysokim poziomie kompetentna i walczaca o prawa klienta do samego konca.Sprawy karne to tylko z.pomoca Pani Mecenas .Dziekuje za wszystko .Sebastian
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Drozd S dnia: 2017-05-17 20:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy Adwokat niezastąpiona w dziedzinie prawa .Pani Mecenas szanuje ludzi tak samo jak swoją pracę którą wykonuje Dzięki temu sprawy swoich klientów prowadzi na najwyższym poziomie i zakonczone sukcesem.Sprawa o odszkodowanie zakonczona ogromnym sukcesem.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna D dnia: 2017-05-17 14:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, kompetentna, miła i rzetelna.Pomogła mi bardzo.Budujący jest fakt , że potrafi nawet telefonicznie pomóc w każdej chwili, w zamian nie oczekując rekompensaty.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: L.S dnia: 2016-04-30 20:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła wszystkie moje sprawy rodzinne o alimenty, o kontakty z synem jak i zakaz wydania matce paszportu dla syna. Pani mecenas jest osobą zaangażowaną w sprawy, przedstawia jasno wszystkie za i przeciw. Nie obiecuje gruszek na wierzbie, stąd też wiedziałem jakie mam możliwości. Polecam serdecznie i pozdrawiam Panią mecenas:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2016-03-18 15:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje sprawy rodzinne - alimenty, kontakty itd. Mec. Wolska poprowadziła z wielkim zaangażowaniem efektem czego były wygrane!!! Jestem zadowolny i to bardzo. Mecenas konkretna, wnikliwa i miła. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2016-01-24 19:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rewelacja !! Zaangazowanie i wspolpraca nie do opisania !sukces w kazdym sądzie !!sprawiedliwosc wyszla!!!! Jak dobrze ze w tym calym nieszczesciu trafilam na takiego adwokata????????????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Chlebba dnia: 2015-11-02 14:21:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam niezdecydowanych. Do kancelarii Pani mecenas trafiłem po przeczytaniu wielu opinii dotyczących lubuskich adwokatów, wybór Padł na Panią Wolską i … okazało się że lepiej trafić nie mogłem. Pani mecenas zgodziła się poprowadzić moją sprawę rozwodowa. W jej trakcie okazała się osobą niezwykle kompetentną, z bardzo rzetelną wiedzą merytoryczną i doświadczeniem, do sprawy podeszła bardzo odpowiedzialnie, nie szczędziła czasu na wysłuchanie wszystkich moich problemów i wątpliwości. Ktoś mógłby więc pewnie powiedzieć, że jeżeli adwokat poświęciła sporo czasu to i cena musiała być wysoka. Wiem, że to ważne, więc uspokoję: wg mnie cennik jest bardzo atrakcyjny, więc bez obaw :) Na koniec dodam, że Pani mecenas okazała się osobą bardzo ciepłą, wyrozumiałą i empatyczną, spór starała się łagodzić nawet w sądzie tuż przed wokandą. Nie wyobrażam sobie, żeby sprawę można było poprowadzić lepiej. Przy okazji pozdrawiam Panią bardzo serdecznie, życzę wielu sukcesów i dziękuję za Wielką Pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-10-31 10:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa na wysokim poziomie efektem czego jest korzystny wyrok:-) Polecam kancelarię Pani Mecenas Wolskiej - konkretna, solidna, rzeczowa osoba .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M.R. dnia: 2015-04-24 09:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa karna zakończona uniewinnieniem -zwycięstwo;)hurra, niesłusznie oskarżony, 1,5 roku walki!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak podstaw do reklamacji- szczęśliwy!!
Opinia dodana przez: Niewinny! dnia: 2015-02-02 20:13:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do Mecenas Wolskiej. Problemy mojego syna to już przeszłość. W sprawach karnych nie ma sobie równych. Wykorzystaliśmy wszystkie możliwe drogi prawne i dobrnęliśmy do szczęśliwego końca. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-04 17:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem serdecznie Pani adwokat podziekowac za sprawę,którą wygrałem i dzieki temu ystawiam pozytywna opinie. Polecam panią wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-11-26 21:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyciągnęła mnie szybko z więzienia. Konkretna i stanowcza kobieta. Polecam w sprawach karnych!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek M. dnia: 2014-11-23 22:50:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, z czystym sumieniem mogę zarekomendować usługi Pani Mecenas. Już na pierwszym spotkaniu wiedziałem, że na pozytywnym zakończeniu sporawy zależy nie tylko mi ale również Pani Mecenas. Duży poziom empatii oraz zrozumienia wyróżnia Panią Annę spośród pozostałych adwokatów, z którymi miałem okazję współpracować...moja sprawa była trudna ale małymi kroczkami została doprowadzona do szczęśliwego końca!!! Jestem za to bardzo wdzięczny bo wydawało mi się to niemożliwe :):) duży plus, jak najbardziej na TAK, proszę utrzymywać poziom usług !!! Pozdrawiam Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-11-21 13:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W swojej sprawie nie musiałem się niczym martwić. Pani adwokat zajęła się wszystko. Polecam jest to bardzo kompetenta osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2014-11-13 20:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Mecenas za fachową pomoc. Zawsze była zawsze pod telefonem.Kompetenta osoba. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Baśka dnia: 2014-10-25 16:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat poleciła mi koleżanlka. W sprawie rozwodowej o nic nie musiałam się martwić. Wszystko załatwiła za mnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-24 20:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z ofert prawnikow, gdyz prowadze firme. Z zadnego nie bylem tak zadowolony jak z Pani adwokat.Kobieta rzeczowa - analizuje każdy najmniejszy szczegół.Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: firma dnia: 2014-10-22 19:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromny zasób wiedzy prawniczej, bardzo sumienna Pani adwokat,profesjonalizm w każdym calu. POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-10-22 17:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Bardzo sympatyczna Pani Adwokat! Sumienna, energiczna i zaradna. Zawsze dostępna i pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuznanna B. dnia: 2014-10-15 11:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa, rzetelna, konkretna. Zawsze w kontakcie. Skuteczna!!!! Uchyliła mi Europejskii Nakaz Aresztowania, załatwiła cała resztę. Sprawa zakończyła sie po mojej myśli. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wieslaw dnia: 2014-10-14 21:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to mój pierwszy dobry wybór od lat. Zaangażowana w sprawę do samego końca. Mimo krótkich terminów zawsze przygotowana. Wyciągnęła mnie z aresztu i jestem jej za to dozgonnie wdzięczny. Największy atut Pani mecenas to kilkunastoletnie doświadczenie w pracy w prokuraturze. Pewnie dzięki temu porusza się w sprawach karnych bez problemu. Kancelaria godna polecenia!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leon K. dnia: 2014-10-14 16:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę i o nic się nie muszę martwic. Pani mecenas zawsze przygotowana i staje za mnie na rozprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2014-10-04 23:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona ze wspolpracy. wsystko wyjasnione i na czas. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2014-09-06 12:03:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od napisania pozwu do wygranej sprawy, adwokat reprezentowala mnie na sprawie, jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2014-08-02 20:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry adwokat w ZIELONEJ GÓRZE do trudnych spraw. Sumienna i miła w kontakcie waleczna i ambitna. Polecam do spraw karnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kam-ex dnia: 2014-04-24 16:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszukany przez poprzedniego " adwokata" podszedłem do współpracy z panią mecenas z dużą ostrożnością i nieufnością. Szczęśliwy bo rozczarowałem się. Współpraca przebiegła pomyślnie, stawka o połowę niższa niż u poprzedniego " fachowca" ( sprawa rozwodowa). Można po ludzku jak się okazało. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MERCEDES dnia: 2014-02-08 16:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przesympatyczna Pani Mecenas, uśmiechnięta co zachęca do powierzenia nawet najbardziej skomplikowanych spraw. Oddana swojej pracy i bardzo rzetelna. Godna polecenia !!!....Sprawy mojej firmy poprowadzone na najwyzszym poziomie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Matuszak dnia: 2014-01-04 16:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i dokładna Pani Mecenas. Udzieliła mi porady po zapoznaniu się ze sprawą, a co najważniejsze jasno wyjaśniła jakie są możliwe rozwiązania w mojej sprawie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazyna S dnia: 2013-11-21 16:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bez wątpienia Adwokatem, którego należy polecać. Podczas prowadzonej mojej sprawy rozwodowej, zapewniła mi właściwą opiekę prawną i nie tylko, sprawiając, że sam rozwód nie był taki straszny, jak się spodziewałem. Profesjonalne podejście, uczciwość, wsparcie i komunikatywność na wysokim poziomie. O uroku osobistym i poczuciu humoru nie muszę wspominać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ADRIANNA ZARZYCKA dnia: 2013-10-17 20:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przeprowadzona moja sprawa spadkowa, pewnie Pani Mecenas stawała już przed trudniejszymi sprawami, ale i u nas wszystko poszło bardzo szybko i rzetelnie. Pani Mecenas robi niesamowite wrażenie inteligencją, erudycją i doświadczeniem.Polecam w sprawach rodzinnych tym bardziej spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANETA BUCZKOWSKA dnia: 2013-10-17 13:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług pani Mecenas i dlatego serdecznie ją polecam.Trafiłam do niej przez przypadek i bardzo pozytywnie się zaskoczyłam.Udzieliła mi bardzo fachowej porady prawnej.Jako jedyna uświadomiła jakie są szanse na wygranie sprawy,co trzeba przygotować i jak,w przeciwieństwie doinnych prawników u których wcześniej byłam.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 2013-10-16 11:51:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ciekawe pozytywne opinie...o Pani Mecenas, po 1,5 miesiąca jej dzialalności jako adwokata!.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-29 14:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANIĄ MECENAS Z CZYSTYM SUMIENIEM.NAMIAR DOSTAŁEM 3TYG TEMU OD KOLEGI W ARESZCIE RODZINA ZADZWONIŁA PANI ANIA ZNALAZŁA ODRAZU CZAS I ODRAZU ROZPOCZĘŁA DZIAŁANIA ABY UCHYLONO MI ARESZT.UDAŁO SIE PO 2 TYG OD WIZYTY MOJEJ ŻONY W TEJ KANCELARII JESTEM ZNÓW WOLNYM CZŁOWIEKIEM MIAŁEM PRZEZ 16 MCY ADWOKATA NIBY NAJLEPSZY W ZG W SPRAWACH KARNYCH ALE DZIS WIEM ZE BYŁ NIE SKUTECZNY...OBIECYWAŁ TYLKO I NIC NIE ROBIŁ..DZIS MOGE TYLKO POWIEDZIEC PANI ANIA TO PRAWDZIWY ANIOŁ W CAŁEJ ZIELONOGÓRSKIEJ PALESTRZE.DZIEKUJE PANI ANIU ZA WSZYSTKO I DO ZOBACZENIA NIE DŁUGO.MACIEJ W Z ŻONĄ I CÓRKAMI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MACIEJ Z RODZINĄ dnia: 2013-07-21 23:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas to świetna KARNISTKA... bardzo, bardzo dobry adwokat specjalistka w prawie karnym!! Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie konkretna.Bardzo angażuje się w sprawę! Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Mecenas dokonuje wręcz niemożliwego..DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKO i POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WOJTEK dnia: 2013-07-20 20:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła, ludzka, wczuwa się w problemy innych, skuteczna w sprawach aresztowych, wyciągnęła kolegę z aresztu, polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: sprawa nie wymagała reklamacji
Opinia dodana przez: rademenes dnia: 2013-07-15 19:35:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją