Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anna Brykczyńska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-736 M. Poznań Poznań Solna 9/4
Telefon: 61 646 77 31 Fax: 61 646 77 49
Adres e-mail: kancelaria(małpa)brykczynscy.pl
Strona internetowa: www.brykczynscy.pl
NIP:
778-146-68-59
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 4x
Ceny usług: 100% niskie 11x 7x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3954
Data utworzenia profilu: 2012-10-11 10:30:27
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-11 11:17:24 

Opinie o Anna Brykczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna, rzetelna, sprawy rozwodowe tyko z nią, super Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gość dnia: 2017-02-21 11:56:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bezproblemowo się rozwiodłam, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martaa dnia: 2016-04-20 11:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zwróciliśmy się do niej w bardzo zagmatwanej sprawie spadkowej. udało nam się dostać to, co nam się prawnie należało. wszystko dzięki pani Annie! Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia&Marek dnia: 2016-02-18 08:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Annę Brykczyńską. Prowadzi moją sprawę o powierzenie władzy rodzicielskiej. Wysokie zaangażowanie, wiedza, pomoc i fachowość .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Evil dnia: 2015-10-08 14:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Pani adwokat! Bardzo fachowa, dyskretna, wyrozumiała, profesjonalna! Pomaga, ale też szanuje delikatne sprawy. Super - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sprawiedliwaa dnia: 2015-04-01 14:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: walczyłem z tą kancelarią o prawo do opieki nad dzieckiem. Udało się, wygrałem z jego matką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2014-11-24 14:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadzi naszą sprawę o odszkodowanie w sprawie poznańskiej ławicy. Wszystko jest na dobrej, prostej drodze do wygranej. Najlepszy adwokat z jakim miałam styczność, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 15:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogła mi w trudnej sprawei spadkowej, mielimsy rodzinny konflikt i jedna z osob rodzenstwa przebywała w nieznanym miejscu za granica. dlugo to trwało ale wreszcie sie udało. Dziekuje p. Annie za zaangażownie, a wszystkim innym polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-25 12:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrałam sprawę dzieki pani mecenas wina męża przesądzona dziecko ze mną jestem przeszczesliwa i bardzo wdzieczna polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-07-18 15:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie, pani mec pomogła mi przejść przez sprawę spadkową, wszystko odbyło się szybko i sprawnie mimo skomplikoewanej sytuacji. generalnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bura88 dnia: 2014-06-05 11:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomaga mi w złożeniu pozwu do Ławicy w związku z odszkodowaniem za hałas, idzie nawet całkiem dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-02-17 12:06:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawdzona w prawie pracy, pomogła w uregulowaniu ekwiwalentu za niewykorzystany urlop po rozwiązaniu umowy o pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-12-09 14:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiego fachowca jak Pani Anna Brykczyńska trzeba promować. Inne opinie można znaleźć tutaj: Anna Brykczyńska
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-26 08:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prowadziła moją sprawę o odszkodowanie,wwszystko załatwila jak trzeba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: hirena dnia: 2013-10-16 13:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa i rzetelna obsługa polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-07 14:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podjęliśmy decyzję w kwestii walki o odszkodowanie za Ławicę i nie wyobrażam sobie prowadzic bez pomocy pani adwokat, jest bdb w tych sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-06-20 15:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za sprawą pani adwokat złożony wniosek o przyznanie opieki nad dzickiem i sprawa wygrana, nie musze chyba wspominac, że polskie sądy nie są przychylne ojcom, dlatego jeszcze bardziej się ciesze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 15:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelaria obsługiwała nas w kwestii podziału spadku-nieruchomości, pani mecenas wykazała się dużą wiedza na ten temat, wszystko poszło sprawnie, a bez tego pewnie procedury by się przeciągały w nieskoczoność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2013-04-08 10:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mecenas prowadzila nam sprawę dotycząca przywłaszczenia mienia, sprawa okazala sie bardziej skomplikowana niz nam sie wydawalo, ale wybrnelismy z dobrze, odzyskala to co nasze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kryszczian dnia: 2012-12-05 13:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra obsługa tzn. sprawa rozwodowa i podzial majatku poszły o dziwo szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malkovic dnia: 2012-11-15 14:24:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-11 10:30:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją