Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CYKLINOWANIE KIELCE BEZPYŁOWE PARKIETY UKŁADANIE [nr 127613] janusz kmiecik

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Świętokrzyskie, 25-671 Kielce (woj. świętokrzyskie kielce ul.batalonow chlopskich 219
Telefon: 41 366 18 07 Kom. 694-532-819
Adres e-mail: cyklinowaniekmiecik(małpa)gmail.com
Strona internetowa: [nr 127613]
NIP:
959-127-16-97
Opis działalności: CYKLINOWANIE KIELCE BEZPYŁOWE PARKIETY UKŁADANIE Słowa kluczowe: cyklinowanie

Ocena: 100% pozytywna 52x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 50x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 47x 3x
Ceny usług: 97% niskie 43x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 53
Ilość odsłon profilu firmy: 6401
Data utworzenia profilu: 2011-03-27 11:51:34
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-09 20:35:04 

Opinie o CYKLINOWANIE KIELCE BEZPYŁOWE PARKIETY UKŁADANIE [nr 127613] janusz kmiecik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny wykonawca. Jakość usług bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Służy dobrą radą i w pełni wywiązuje się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ZADNYCH !!!
Opinia dodana przez: marti dnia: 2016-12-28 21:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mój wpis jest wyrazem uznania dla Fachowca, jakim jest Pan Janusz. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2014-03-31 15:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny wykonawca. Jakość usług bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Pan Janusz służy dobrą radą i w pełni wywiązuje się z umowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-29 15:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usługi pana .odnawiał mi stary parkiet i schody ,cena rynkowa . Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł Kania dnia: 2014-01-22 20:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio odnowiono nam parkiet jesionowy, jest teraz jak nowy. 100% jakość wykonania, jakość materiałów i terminowość. Polecam Gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2014-01-13 12:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko dokładnie,terminowo.Doklejenie parkietu w kilku miejscach było gratis.Podłoga wygląda jak nowa,dobre lakiery i nowoczesne maszyny.Pracownik po sobie zostawia porządek.Jestem Bardzo zadowolona i polecam innym tego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-01-12 17:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam za wiele do napisania na temat tego fachowca. Mogę napisać tylko tyle ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony punktualnością. Jakość wykonanej pracy wzorowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2014-01-03 19:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, znający sie a tym co robi. Mojemu bardzo zniszczonemu parkietowi przywrócił nowe życie. Dosłownie! Dokładnie wycyklinowany i z wymienionymi pojedynczymi, bardzo uszkodzonymi elementami, wygląda świetnie. Potrafi doradzić odnośnie środków i lakierów. Dba o porządek, zero zniszczeń mimochodem. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2013-12-13 20:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, mój wpis jest wyrazem uznania dla Fachowca, jakim jest Pan Janusz. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2013-12-10 17:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, szybko, dokładnie i terminowo. Firma godna polecenia. Dostaliśmy namiar od znajomych, którzy mają świetnie zrobioną podłogę w salonie. Przekonała nas ich opinia o Panu Januszu no i to co zobaczyliśmy- tj. efekt Jego pracy. Przekonaliśmy się też na własnej podłodze... i możemy polecić z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon i Katarzyna dnia: 2013-12-08 19:51:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wycyklinowali podłogę ładnie ,a później wypolerowali.Efekt super.Cena rynkowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: . dnia: 2013-12-07 15:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły rzetelny wie co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2013-12-05 16:54:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia: Zleciłam firmie wykonanie prac renowacyjnych podłogi oraz schodów. Pierwszy etap prac: cyklinowanie i lakierowanie podłogi, wykonano szybko i bez zastrzeżeń. W celu uzyskania pustych pomieszczeń wyniesiono meble między innymi na taras (mimo deszczowej pogody) Po uregulowaniu należności za 1 etap prac , kontakt z P. Januszem się urwał, mimo wcześniejszej umowy, że meble wrócą na swoje miejsce. Ustalono termin cyklinowania schodów lecz w ustalonym terminie nikt się nie pojawił Pozostałam z mokrymi meblami na dworze oraz powciskanymi meblami w każdy wolny kąt mieszkania. W efekcie, zmuszona byłam zamówić ekipę do przeprowadzek. Schody pozostały nie cyklinowane. Nie mogę ocenić pozytywnie tak niesłownych, narażających Inwestorów na straty oraz "ukrywających się" fachowców.
Opinia dodana przez: Ewa Kielce dnia: 2013-12-04 18:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić z czystym sumieniem ,firma solidna ,bezkomfliktowa ,ęfekt końcowy super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-12-01 18:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uważam że firma jest godna polecenia. U mnie parkiet zrobili szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-11-30 19:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Terminowo i bez żadnych komplikacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kliałdia dnia: 2013-11-27 19:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna fachowość,profesjonalny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-11-24 15:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Witam! Pan Janusz to profesjonalista w każdym calu:)Terminowość, wysoka jakość oraz konkurencyjna cena to atrybuty jego pracy. Dokładnie i profesjonalnie wykonane cyklinowanie, świetny kontakt z Panem Januszem, który służy radą i pomocą, pracuje sumiennie i rzetelnie oraz szybko:) Szczerze polecam tego świetnego fachowca, a parkiet mam bajeczny:) Brak Reklamacji Grzegorz Słowackiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-11-22 12:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tych panów za fachowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-11-21 17:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o podłogę - to pełen profesjonalizm. Panowie mili i bezproblemowi. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-21 07:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonane prace były przeprowadzone szybko i sprawnie. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-19 17:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonana usługa. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM WSZYSTKIM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek Świderski dnia: 2013-11-18 16:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja uważam że firma jest godna polecenia. U mnie parkiet zrobili szybko i fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jankowski dnia: 2013-11-17 15:57:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i solidność. Profesjonalny sprzęt. Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycia dnia: 2013-11-06 20:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi- cyklinowanie i malowanie parkietu- POLECAM I DZIĘKUJĘ firmie ZA SOLIDNĄ ROBOTĘ.Gośka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gośka adach dnia: 2013-11-05 16:34:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robi fachowo, szybko i dokladnie, poza tym ma sprzęt i wie jak go użyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-10-29 18:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na panów cykliniarzy trafiłem przez znajomego-nie zawiodłem się robota wykonana szybko, sprawnie i dobrze, ale na pawno dużym atutem tych panów jest ich sprzęt.Zenon, Miedziana Góra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-13 15:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja podłoga wygląda jak nowa! Bardzo miły, rzetelny a przede wszystkim, widać że zna się na swojej pracy. Bardzo polecam tego cykliniarza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek dnia: 2013-10-06 18:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna która zna się na robocie gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-07-08 11:00:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny fachowiec, zna się na swojej pracy, doradzi i wykona bardzo dobrze. Szybko, sprawnie, terminowo, bardzo starannie. Podłoga piekna, a przed pracą maskra. Polecam fachowca z zamkniętymi oczyma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-05-23 22:25:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja podłoga wygląda jak nowa! Bardzo miły, rzetelny a przede wszystkim, widać że zna się na swojej pracy. Bardzo polecam tego cykliniarza!Hanna Wiśniewska, Masłów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna Wiśniewska dnia: 2013-05-02 20:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, wykonano szybko, zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Woźniak dnia: 2013-04-25 19:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio firma Pana Janusza Kmiecika wykonywała u mnie usługę cyklinowania desek w salonie, cyklinowania i szpachlowania parkietu w przed pokoju.Chciałam tez aby zaszpachlowali mi panowie luki miedzy deskami ta sama szpachla której używali .Pan Janusz odradził mi szpachlowanie twarda szpachla do parkietu i polecił kupienie miękkiej silikonowej szpachli ponieważ silikonowa nie będzie pękać i będzie pracowała razem z deskami.Jeśli chodzi o wykonana usługę jestem godna polecenia tej firmy za jakość i solidność.( IWONA)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-31 21:58:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo fachowo i profesjonalnie cyklinowali podłogi i lakierowali bardzo jestem zadowolony z tej firmy polecam gorąco wszystkim pana Janusza
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-30 09:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia szybko sprawnie i fachowo. Mozna negocjowac cene !!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-03-22 09:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z najlepszych firm z jaką miałem do czynienia. Rzetelni i uczciwi. Baz problemu przyjechali obejrzeć podłogę, pomimo iż cyklinowanie miało być wykonywane 2 miesiące później. Prace zrealizowane w terminie, starannie czysto i dokładnie. Naprawdę polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2013-02-25 10:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie kompetentni, terminowi, elastyczni.Nie było problemy z przełożeniem terminu, gdyż zaistniała taka potrzeba.Jestem zadowolony z obsługi.Korzystałem z cykinowania podłogi.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2013-02-09 16:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na robocie.Maszyny nie pylą.Pożądny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 17:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, cyklinowanie zrobione bez kurzu,bardzo dobre maszyny bo wyłpują dobrze pył.Cena cyklinowania rynkowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2013-01-23 19:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Janusza.Usługa wykonana szybko i wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-10-29 18:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam cyklinowaną i olejowaną podłogę.Nie ma zarysowań ani fal.Razem z mężem jesteśmy zadowoleni i polecamy firmę pana Janusza.Panowie są bardzo mili. Aneta z Kielc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma.
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-07-18 21:36:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam cyklinowaną i lakierowaną podłogę,jestem bardzo zadowolona.Magda z Białogonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-17 17:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana szybko solidnie .Podłoga jak nowa . Maszyny nowe,górna półka polecam Marian Jędrzeiów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2012-01-22 19:34:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem cyklinowany i olejowany parkiet ,praca wykonana szybko i solidnie .Sprzęt wysokiej klasy . Cena usługi rynkowa. Andrzej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-12-17 18:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok tylko ceny ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2011-09-04 15:14:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i solidnie wykonane cyklinowanie,przy rozsądnych - niskich cenach.Profesjonaliści w swoim fachu,dysponujący profesjonalnym sprzętem,kompetentne porady.Zdecydowanie polecam usługi firmy Pana Janusza innym,osobiście poleciłem już swoim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław z Zagóskiej. dnia: 2011-08-02 21:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo i profesjonalnie wykonana praca. Parkiet położony i polakierowany idealnie.. Obsługa oraz doradztwo na najwyższym poziomie – polecam i poleciłem już znajomym Pana Janusza każdemu, kto chce się szczycić piękną równą podłogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2011-05-30 22:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cyklinowanie wykonane dobrze.Polecoam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2011-05-29 19:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiliśmy cyklinowanie starego parkietu. Pomimo małych niedociągnięć nawet mi się podoba ( tylko nie patrząc pod światło )
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krysia kielce dnia: 2011-05-28 15:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jedyni fachowcy z którymi nie miałam żadnych problemów.Parkiet wycyklinowany i polakierowany szybko i dobrze.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam bo jest wpożądku.
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-04-29 20:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony\ parkiet ułożony bez szczelin,cyklinowanie też ok BARTEK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Bartek234 dnia: 2011-04-23 15:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam firmę Pana Janusza w internecie.Na miejscu u mnie w mieszkaniu zaproponował mi olej na moją podłogę.Przyznam że niewiele o tym wiedziałam,poczytałam w internecie opini i zgodziłam się na zaolejowanie mojej podłogi.Naprawdę wyszło super.W moim mieszkaniu najładniejsza jest podłoga.Nigdy więcej nie zgodziła bym się na lakier.Mogę polecić firmę Pana Janusza.Naprawdę jest to świetny fachowiec.Lidia z Małogoszczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2011-04-18 19:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra solidna wykonana praca.Szybko.solidnie,czysto.ogulem bez zadnych zaszczerzen i problemow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: pozytywna,bez rzadnych zastrzezen
Opinia dodana przez: wiesiek kidel dnia: 2011-03-27 11:58:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją