Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Acta Vera. Kancelaria adwokacka. Marcin Komorowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-062 Łódź ul. Nawrot 4/4
Telefon: (42) 636 42 24 Kom. 506 174 372 Fax: (42) 636 42 43
Adres e-mail: komorowski(małpa)actavera.eu
Strona internetowa: www.actavera.eu
Opis działalności: Acta Vera - kancelaria adwokacka Łódź Słowa kluczowe: kancelaria adwokacka, porady prawne, prawnik, radca, karne, testament, rozwód, rozwody, zachowek, prawnik, spadkowe, rodzinne, karne, prawnicy, adwokaci, odszkodowania, zadośćuczynienie

Ocena: 98% pozytywna 94x 4x 1x

Jakość usług: 98% wysoka 88x 1x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 78x 11x 1x
Ceny usług: 92% niskie 26x 54x 2x
Ilość opinii w serwisie: 99
Ilość odsłon profilu firmy: 27913
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-09 19:02:14 

Opinie o Acta Vera. Kancelaria adwokacka. Marcin Komorowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne doświadczenie i pełne zadowolenie zarówno ze współpracy, jak i uzyskanego orzeczenia. Mogę polecić usługi kancelarii, przede wszystkim szybkość i rzetelność oraz stały dobry kontakt zawsze gdy było to potrzebne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2019-04-16 08:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę kancelarię. Bardzo konkretne podejście i rozmowa krótko i na temat, a przy okazji możliwe szybkie umówienie się na spotkanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robs dnia: 2019-02-26 12:32:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna zaufania. Miałem problemy z podziałem majątku i niestety nie udało się ich rozwiązać bez walki w sądzie. Tak trafiłem do kancelarii. Otrzymałem wsparcie merytoryczne rzeczowo i sprawnie. Sprawa do przyjemnych nie należała, to oczywiste, ale przynajmniej czułem się dobrze przygotowany na każdym jej etapie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wodnik dnia: 2019-02-04 08:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kancelarii prowadziłem sprawę spadkową. Sprawa nie była trudna ale rodzina z którą się procesowałem nie ułatwiała życia :). Dodatkowo nie mieszkam na stałe w Polsce i to było małym problemem. Na szczęście kancelaria ładnie mnie obsłużyła i wszystko zakończyło się szczęśliwie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Karnowski dnia: 2019-02-01 23:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Komorowski prowadził mi sprawę rodziną. Jest rzetelny, wszystkie zawiłości prawne tłumaczył mi, dzięki czemu miałem pełną wiedzę na każdym etapie sprawy. Profesjonalne podejście do sprawy, bez zbędnych słów, rzeczowo i wszystko w zakresie godzinowym zakontraktowanym w umowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natan dnia: 2019-01-31 17:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pana Marcina. W sposób profesjonalny i w pełni klarowny przeprowadził postępowanie spadkowe z pozostałymi spadkobiercami. Wszystko zostało bardzo dobrze wyjaśnione, omówione z największą korzyścią dla nas. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Korczeb dnia: 2019-01-30 13:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie, sprawne i konkretne załatwienie sprawy oraz minimum stresu - dlatego polecę kancelarię do wszelkich spraw cywilnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2019-01-29 15:02:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Kancelarii adwokata Marcina, on sam jest fachowcem i osobą zaangażowaną w powierzoną sprawę. Miałam problemy w sprawie spadkowej obarczonej długami. Doradził co zrobić aby nie podnieść żadnych konsekwencji finansowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-18 23:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Marcina i jego Kancelarię, wg. mojej opinii jest profesjonalistą znającym przepisy i dodatkowo ludzkim podejściem do sprawy. Nie wchodząc w szczegóły moja sprawa polegała na tym iż po ok. dwóch latach okazało się, że odziedziczyłem spadek obarczony długami. Pomógł mi znaleźć rozwiązanie i obeszło się bez żadnych konsekwencji finansowych, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-01-18 23:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam za konkretne i szybkie (pomijając terminy w sądzie) przygotowanie i poprowadzenie sprawy. Nie mam porównania z inną kancelarią, ale wydaje mi się że trafiłem pod właściwy adres. I liczę że nieprędko, ale jeśli się zdarzy to wrócę po pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2019-01-17 19:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście korzystałam z usług kancelarii i jestem bardzo zadowolona ze współpracy, obsługi i uzyskanego w sprawie rozstrzygnięcia. Zarówno Pan Mecenas jak i przydzielona do mojej sprawy Pani Aplikantka zaangazowali się rzetelnie w sprawę i oszczedzili mi stresu oraz niemiły konsekwencji. Zachęcam do skorzystania z porady prawnej i samodzielnej decyzji czy wsparcie fachowców się przyda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2019-01-17 19:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i na temat – kancelaria specjalizuje się w sprawach alimentacyjnych, również takich, które z pozoru wydają się do „przegrania” Na szczęście pomoc adwokata sprawia, że sprawa jest wygrana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2019-01-17 16:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, jestem klientką mecenasa Pana Marcina Komorowskiego. Prowadzi moją trudna sprawę o podział majątku, a także wspiera w "sąsiednich" sprawach, które wypłynęły przy okazji. Jest to profesjonalista z najwyższej półki, kompetentny i przygotowany. Zawsze znajduje rozwiązania, nawet przy niespodziewanych zwrotach akcji. Również wszyscy pracownicy kancelarii są bardzo zaangażowani i pomocni. Korzystając z Ich wiedzy i pomocy wiem, ze ze wszystkim sobie poradzę. Polecam zwłaszcza przy beznadziejnych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-11 14:17:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wniosek w mojej sprawie byl gotowy w ciagu tygodnia. Dostalem go mejlem i dostalem sms ze wyslany. Narazie wszystko ok ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2015-06-14 17:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszedłem do tej kancelarii po przeczytaniu opinii na tym portalu. Ogólnie - wszystko się zgadza, jest w porządku, mam jednak pewne zastrzeżenia do terminowości - pismo miało być w ciągu tygodnia a czekałem prawie dwa. Jakość pisma - więcej niż ok. Mam nadzieję, że podobne opóźnienia się nie będą już zdarzać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-15 11:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Minie niedługo rok od poznania pana mec., a jego miły sposób bycia pozostał w mojej pamięci do chwili obecnej. Myślę, że jest równie kompetentny jak miły i sympatyczny. Życzę mu przede wszystkim aby zawsze pozostał sobą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-17 14:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Komorowski z kancelarii actavera wywalczył większą kwotę alimentów. Krótko i zwięźle. Konkretne argumenty, świetnie przygotowany. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-05-26 23:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Początkowo sprawa wyglądała bardzo nieciekawie, ale efekt końcowy był niesamowicie dobry. Podoba mi się indywidualne podejście Mecenasa Komorowskiego i jego współpracowników do klienta. Pan Mecenas doskonale potrafi zrozumieć sytuację klienta. To nie tylko dobry prawnik, ale i życzliwy człowiek. Z pewnością polecę go znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirisława Stanisławska dnia: 2014-05-06 14:33:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Wie jak pomóc, wybrał najlepsze rozwiązanie. W moim przypadku sprawa była dość zawiła i trwała sporo czasu. Nie chce podawać szczegółów, w każdym razie sprawa karna. Trochę nerwów było, ale adwokat uchronił mnie od odsiadki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-04-27 22:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii. Dostałam namiar na nich od koleżanki. Sprawa skończyła się moim sukcesem - walczyłam o alimenty. Warto walczyć o swoje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-17 01:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim zdecydowałem się na konkretnego prawnika, to przeczytałem chyba wszystkie fora, bo akurat wśród swoich znajomych nie miałem kogoś, kto korzystał z usług adwokata. Zdecydowalem się na tę kancelarię i jestem super zadowolony, więc coś w tych opiniach jednak jest. Współpracuję z mecenasem Komorowskim, profesjonalista, rzetelny, bardzo opanowany w sądzie. Tego właśnie oczekuję od kogoś, kto ma mnie reprezentować. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lodz_city dnia: 2014-02-28 17:16:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę ze tutaj też znajdują sie pozytywne opinie na temat Pana Marcina, w sumie to potwierdza to co znalazłem tutaj: http://premium.e-prawnik.pl/marcin-komorowski.html Pozdrawiam!!
Opinia dodana przez: Maniuś dnia: 2013-12-03 11:24:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie boją się trudnych spraw. Acta Vera to dobra i sprawdzona kancelaria. Obsługują klientów anglojęzycznych i osobiście jestem zadowolony z przebiegu współpracy. Znają wszystkie triki, wiedzą, jak poprowadzić określone sprawy. Zaufałem i zaowocowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonimowo dnia: 2013-08-12 07:52:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Rozwód z ugodą, bez zbędnych problemów. Reprezentacja bardzo profesjonalna, ale gdy potrzeba – zdecydowana. Szczególne podziękowania należą się Pani mecenas Agacie Swat. Kobieta,jakich mało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Markowski dnia: 2013-08-01 09:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłem. Kancelaria całkiem dobra. Sprawy nie rozwiązują ekspresowo, jednak warto czekać. Walka w sądzie, to długi proces, żmudny i ciężki ale na szczęście potrafią zakończyć zadowalająco. Mogę się podpisać pod pozytywnymi opiniami.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonimek dnia: 2013-07-22 14:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To duża Kancelaria i współpracuje się z nią nieco inaczej niż z pojedynczym adwokatem. Jestem obecnie w trakcie procesu rozwodowego, jak na razie wszystko idzie po mojej myśli, Mecenasowi z powodzeniem udało się uzyskać sensowne warunki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-06-27 11:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie dobra opinia, jaką cieszy się kancelaria sądzę, że bym się nie skusiła. Mieszkam spory kawałek od Łodzi i adwokat po prostu musiał być warty mojego czasu i tych wszystkich dojazdów. Było warto. Sprawa toczyła się rok i zakończyła się tak, jak tego chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MKK dnia: 2013-06-05 10:37:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Kancelarii trafiłam po przeczytaniu opinii i nie żałuję. Jestem po wygranej sprawie rozwodowej. Mecenas Komorowski zawsze poświęcał mi wystarczającą ilość uwagi i zaangażowania. Jest bardzo dobrym fachowcem. W Jego obecności czułam się pewnie i bezpiecznie.Pani Marciniak i Panie z Kancelarii zawsze udzielali mi wyczerpujących informacji.Z Kancelarią jest zawsze dobry i szybki kontakt telefoniczny i mailowy.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Emila dnia: 2013-04-24 19:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panem mecenasem przeszliśmy pełną drogę adopcji naszej córeczki. Nie był to łatwy proces, ale dzięki naszemu pełnomocnikowi udało się przebrnąć przez całą biurokrację i zawiłości prawne, a Natalka jest i zostanie z nami już na zawsze. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, dziękujemy.
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wanda i Marek dnia: 2013-04-02 12:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Liczyłem na opiekę dobrego, znanego adwokata, z takim też nastawieniem zgłosiłem się do Acta Very. Nie zawiodłem się, renoma tej kancelarii zdaje się być uzasadniona, jednakże chciałbym się poczuć trochę bardziej indywidualnie traktowany. Mecenas Komorowski ma dużo klientów i część obowiązków przekazuje pracownikom, co z początku wzbudziło moje obawy. Jednak wywiązali się dobrze z obowiązków czego efektem jest wygrana sprawa. Wrażenia – w sumie pozytywne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: arkadiusz h. dnia: 2013-03-20 10:13:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam z własnego doświadczenia. Prowadzili w moim imieniu dwie sprawy i obydwie udało się wygrać. Adwokat Komorowski to konkretny, a zarazem bardzo uprzejmy człowiek, tylko trochę trudno go „złapać”. Jeśli kiedyś będę potrzebować jeszcze pomocy, to myślę, że tu wrócę
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Łodzianin dnia: 2013-02-04 09:37:28 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałem w ręce tej Kancelarii sprawę o odszkodowanie od mojego byłego pracodawcy, kalectwo spowodowane zaniedbaniem bezpieczeństwa. Pełnego zdrowia już nigdy nie odzyskam, ale dzięki uzyskanym pieniądzom stać mnie na rehabilitację i zapewnienie minimum bezpieczeństwa finansowego rodzinie
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-01-30 14:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tej kancelarii z polecenia od zaufanej koleżanki. Sprawa nie dotyczyła bezpośrednio mnie, ale mojego syna oskarżonego o przestępstwo. Sprawa niezwykle trudna dla nas obojga, ale dzięki pomocy mecenasa Komorowskiego udało się go uratować. Uratował Pan młodego chłopaka od zmarnowania najlepszych lat życia w więzieniu, dziękuję
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: polecam
Opinia dodana przez: Aska dnia: 2013-01-22 13:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług sugerując się opiniami o kancelarii w internecie. Uzyskałam rzetelne informacje i pomoc w mojej sprawie. Miły kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilaK dnia: 2012-12-05 10:07:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po wygranej sprawie z ubezpieczycielem. Udało się udowodnić uszczerbek na zdrowiu fizycznym, ale również na zdrowiu psychicznym. Nie było fajrwerków, ale chyba nie o to chodziło w tej sprawie - dobrze wykonane rzemiosło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2012-11-02 16:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi wygrać z byłym mężem, który chciał mi odebrać dzieci. Z reguły po rozwodzie dzieci zostają przy matce, jednak, przyznam się, nie byłam idealną matką, w życiu miałam kilka potknięć, do których doprowadził mój zszargany, no właśnie – przez tego, który teraz osądzał - stan psychiczny. Udało się Panu mecenasowi udowodnić właśnie ten fakt, że bodźcem do popełnienia moich „życiowych potknięć”, które były wylewane na sali sądowej był właśnie były mąż. Jestem wdzięczna, że z ogromnym zaangażowaniem poprowadzono moją sprawę, w której ważyły się losy najważniejszych w moim życiu osób. Jestem wdzięczna po stokroć.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Pomogli
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-29 13:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zakończył z pozytywnym skutkiem mój proces przeciwko jednemu z kontrahentow. Szybko, konkretnie, bez wymuszanego przeciągania sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Polecam, sprawdzony mecenas
Opinia dodana przez: Konieczny dnia: 2012-10-15 10:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny mogę polecić tą znaną już kancelarie. Wygrana w sprawie dotyczącej alimentów wypadła na moją korzyść. Profesjonalne podejście pracowników Kancelarii Acta Vera utwierdzają mnie w przekonaniu, że to jest jedna z lepszych kancelarii na rynku Polskim. Chciałbym podkreślić tutaj zaangażowanie pracowników i konsekwentne dążenie do celu oraz rzetelne podejście do pracy. Naprawdę polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R_Sz dnia: 2012-08-29 14:57:23 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrząc po datach wpisów i biorąc pod uwagę podobny styl pisania, odnoszę wrażenie, że pan mecenas sam tu uprawia radosną publicystykę.
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2012-08-22 11:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak mówili tak zrobili, bez krętactwa i ogólnikowego traktowania. Sprawa toczyła się 8 miesięcy, ale nawet po pół roku, nie odczułam migania się, tylko pełne zaangażowanie, dokładnie takie jak na samym początku. Trwali konsekwentnie w działaniach. Swoje trzeba wywalczyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Godna polecenia
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2012-07-06 09:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem, bardzo dobry. Może zacznę od opisu sprawy- zakupiłem działkę od znajomych rodziny pod miastem i postanowiłem przeprowadzić prace remontowe, zmiana ogrodzenia, położenie kostki, posadzenie drzew, rozbudowę tarasu etc., gdy zacząłem zbierać wszystkie zezwolenia i plan działki zauważyłem, że są niezgodności w tym, co jest na planach, a tym, co mam realnie ogrodzone. Wymierzyłem sam, nie zgadzało się, wezwałem geodetę i miałem rację, sąsiad ma płot wysunięty o 15 m. Kiedy zgłosiłem się do niego z problemem wpadł w szał. Gdy zadzwoniłem do rodziny, od której kupowałem działkę, to wszyscy byli zdziwieni, że doszło do takiej pomyłki, doradzili sprawę w sądzie. Musiałem walczyć o swoje, postanowiłem, że nie odpuszczę, zgłosiłem się ze sprawą do kancelarii, powiedziano mi, że jest do wygrania. Mieli racje krótka piłka, dokumenty, są nie podważalne, granica stanęła po właściwej stronie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: B.K. dnia: 2012-05-30 14:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kompetentny i konkretny człowiek. Do tego bardzo miły i cierpliwy. Nie jestem prawnikiem i szczerze mówiąc przeraża mnie ten język i kilogramy dokumentów. Poszedłem z polecenia do kancelarii i jestem zadowolony. Przy minimum zaangażowania z mojej strony udało mi się wyprostować zawiłą od wielu lat historię spadkową. Każdemu polecam usługi. Dziękuję serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inżynier dnia: 2012-05-29 18:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Mecenasa, a raczej całej kancelarii, z której opieki systematycznie korzystam. Wszystko wygląda tak jak powinno na linii klient - prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz J. dnia: 2012-05-28 13:31:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze zorganizowana kancelaria, z sumiennym podejściem do spraw klienta - było to dla mnie niezwykle ważne, po wcześniejszych nieprzyjemnych doświadczeniach z innym adwokatem, który działał w pojedynkę. Praktycznie każdy w kancelarii był w stanie mi pomóc w przypadku jakichkolwiek pytań czy wątpliwości. Sprawa nie była skomplikowana, ale kosztowała mnie bardzo wiele nerwów, więc cieszę się niezwykle, że sprawnie i bezstresowo udało się ją zakończyć na moją korzyść. Trwało niestety długo, ale na to nikt nie ma wpływu - polskie sądy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Łódź dnia: 2012-05-27 22:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę w Kancelarii Acta Vera dotyczącą wizyt u swojej córki w domu jej matki z którą utrzymywałem dość napięte stosunki. Sprawa zakończyła się ugodą obu ze stron ,a ja w końcu po półrocznym braku kontaktu z dzieckiem mogę znów uczestniczyć w jej wychowaniu. Sprawę poprowadzono bardzo rzetelnie,profesjonalnie,fachowo. Kancelaria posiada bardzo zaangażowanych pracowników którzy bardzo dobrze wykonują powierzone im funkcje. Chciałem podziękować Pani Agacie Swat Marciniak za dyspozycyjność i cierpliwość co do mojej osoby. Polecam i dziękuje za pomoc :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R_Sz dnia: 2012-05-25 11:11:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny, acz niewylewny człowiek, ale o to chodzi chyba w tym zawodzie. Wygrał mi sprawę, co prawda liczyłam na więcej, ale w polskich sądach nic nie jest na 100%. Na pewno zastrzeżeń do mecenasa nie mam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2012-05-23 10:29:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalam juz dwukrotnie z pomocy kancelarii (rozwod, podzial majatku). Ostatnio przyszlam z trzecia sprawa (grozby bylego). W trudnej sytuacji pan mecenas wsparł mnie nawet w weekend. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-17 10:42:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zatrudniłem adwokata Komorowskiego bazując na opiniach tu przeczytanych i się bardzo zawiodłem. Zleciłem mu obronę mojej osoby w drugiej instancji w sprawie karnej oraz napisanie apelacji. Zastrzegłem sobie że chciałem mieć wgląd w treść apelacji przed jej złożeniem do sądu. Adwokat wykazywał bardzo duże zainteresowanie sprawą przed wpłatą 2500 zł za usługę, które zażyczył sobie w całości co jest rzadką sytuacją zazwyczaj adwokat bierze cześć przed sprawą cześć po sprawie. Po wpłacie kwoty kontakt z mecenasem się urwał. Apelacja została sporządzoną przez aplikantkę na 3 godziny przed zamknięciem poczty ostatniego dnia gdy można było ją złożyć tak że nie miałem możliwości ustosunkować się do treści tam zawartych. Sąd okręgowy utrzymał w mocy wyrok sądu rejonowego, który adwokat określił jako bez zasadny i łatwy do obalenia. Na koniec wyręczył się sekretarką aby telefonicznie poinformować mnie o wyroku. Dla mnie mnie pan Marcin Komorowski jest osobą pozbawioną skupów, która otworzyła w czterech miastach kancelarie, zatrudniła bandę nie douczonych aplikantów i z prowadzenia spraw i pomagania ludziom uczynił maszynkę do robienia pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-05-15 11:45:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z ojcem mojego dziecka spotkałam się w sądzie, ponieważ złożył pozew o odebranie mi praw rodzicielskich. Z polecenia trafiłam pod skrzydła kancelarii, a moją sprawą zajął się mecenas Komorowski. Mecenas jest bardzo skuteczny, wiem to z wielu źródeł, moja sprawę oczywiście też wygrał. Najważniejsze chyba jest to, że można mu zaufać. Do mojej sprawy podszedł z ogromną dozą empatii. Mecenas wiedział ode mnie, że może nie byłam doskonałą matką, ale ludzie czasem potrafią się nawrócić i zmienić swoje podejście do różnych spraw. Czułam duże zaangażowanie z Jego strony. Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-05-11 10:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług adw.Komorowskiego. Bardzo kompetentna obsługa, duża znajomość prawa, a co najważniejsze mily dla klienta dba o prowadzoną sprawę. Jestem zadowolona, że do niego trafiłam i z jego pracowników m.in z Pani Agaty Swat Marciniak .Polecam Kancelarie Acta Vera.Wielkie dzieki:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGNIESZKA W dnia: 2012-03-30 14:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Warto skorzystać z usług Acta Very. Mecenas, który prowadził moją sprawę wygrał bardzo trudny proces rozwodowy. Polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2012-03-19 11:21:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zaangażowanie , profesjonalizm w czystej postaci. Kancelaria prowadziła dwie moje sprawy, każda doprowadzona do końca w sposób sprawny i rzetelny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-14 14:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa prowadzona skutecznie i według moich oczekiwań. Pracownicy kancelarii to ludzie bardzo kontaktowi , a co ważniejsze taktowni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-14 13:54:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę polecić tę kancelarię, przyjazna atmosfera, wsparcie i pełen komfort. Nigdy nie doświadczyłam tak profesjonalnego podejścia do zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ala Naguszewska dnia: 2012-03-09 07:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła dwie moje sprawy, każda doprowadzona do końca w sposób sprawny i rzetelny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: karo dnia: 2012-03-08 09:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria to profesjonalizm w czystej postaci. Zaangażowanie jest na najwyższym poziomie. Pan Marcin dopilnowuje wszystkich terminów i spraw formalnych. Usługi są atrakcyjne cenowo. Porównywałam oferty wielu kancelarii ta, powiem szczerze, jest najatrakcyjniejsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Zzz. dnia: 2012-02-28 15:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 dni temu zakończył się sukcesem moj proces, który prowadzil mecenas Komorowski. Jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii jej obsługi, który oceniam na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-24 11:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz z usług kancelarii skorzystałam 2 lata temu, gdy upadała moja firma spółka – zostałam pozwana przez mojego wspólnika. Do acta Very udałam się z polecenia – wygraliśmy sprawę. Drugi raz natomiast udałam się do nich, gdy chodziło o sprawę rodzinną – sprawa również rozegrała się na moją korzyść. Pan Marcin jest bardzo konkretny.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna W. dnia: 2012-02-01 08:29:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcale nie dziwi mnie tyle dobrych opinii o tej kancelarii. Jest dobry kontakt z klientem, choć faktycznie dość trudno dostać sie do Mecenasa. Ogólnie jednak bilans bardzo pozytywny, nie naciagaja na sprawy z góry przegrane, a gdzie indziej często bywa inaczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2011-11-16 21:54:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity adwokat. Nie chciałbym mieć go za swojego przeciwnika. Nie traci zimnej krwi nawet w najgoretszej wymianie poglądów. Załatwił mi naprawdę duża rzecz, nie dziwie się ze ma takie oblozenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.K. dnia: 2011-11-04 18:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Komorowski przekonał sad, ze jestem niewinna. Bardzo dziękuje!;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-27 14:03:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem podpisac umowe, ale dostałem opinie prawna. Za wiele nie zrozumiałem, poza tym, ze nie warto prowadzić tej sprawy. Podziekowalem, poszedłem gdzie indziej i przegralem, jeszcze koszty adwokata musze drugiej stronie oddać. Bardzo dobra kancelaria, dałem im inna sprawe i myśle ze bedzie dobrze. ;)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-18 16:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolona z działania Pana Mecenasa i Pani Mec. Agaty Swat w mojej sprawie. Bardzo dobra jakość pism i bardzo miły kontakt w sekretariacie. Osoba ktora była na sprawie została przedstawiona mi wcześniej. Uzyskiwalam odpowiedzi na moje pytania nawet podczas weekendu. Mogę spokojnie polecić. Niedługo zaloze kolejna sprawe i napewno tu wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.S. dnia: 2011-10-06 23:27:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieco czasem kłopoty z przeplywem informacji. Ale ogólnie bardzo dobra solidna kancelaria. Moje zdanie wynika z tego, ze daje mec. Komorowskiemu druga sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-28 15:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo terminowa Kancelaria, świetny kontakt z sekretariatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-21 15:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Przyszedlem na porade prawna. Byłem nastawiony na prowadzenie przez mecenasa sprawy, ale przekonywał mnie, ze nie ma szans. Poszedłem gdzie indziej i oczywiście przegralem. Próbujemy teraz to z mecenasem odkręcić, ale bedzie cieżko i żałuje ze go nie posluchalem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: G.P. dnia: 2011-09-12 10:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis moje zycie odmienilo sie. Po wielu latach batalii udało sie wygrać sprawe. Pan mecenas Komorowski mowil ze sprawa jest do wygrania na 100%, ale ja nie miałbym środków do spłaty i bardzo sie denerwowalam. Pan mecenas Marcin Komorowski znajdował dla mnie czas, aby dodać otuchy i wspierać. A dzis przed sądem powiedział to wszystko, co sad powinien wziąć pod uwagę. I sąd wziął. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wdzięczna Klientka dnia: 2011-08-31 17:14:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W toku czynności przed sądami potrzebowałem kogoś, kto kompleksowo zajmie sie moimi sprawami, które wówczas bardzo sie skomplikowaly. Do tej pory nie bylem zbyt zadowolony z pracy innych adwokatow. W Kancelarii Acta Vera wszystko czynności przeprowadzane były bardzo sprawnie, co umożliwiło mi w miarę normalnie funkcjonować w trudnym dla mnie okresie. Do tej pory wdzięczny jestem znajomemu ktory polecił mi te Kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciej A. W. dnia: 2011-08-24 12:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kontakt, szybko dzialaja, są zaangażowani. Napewno do nich wrócę, jeśli bede w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. S. dnia: 2011-08-17 14:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i solidna kancelaria. Mecenas Komorowski jest bardzo zaangażowany. Sekretariat zawsze dziala bardzo sprawnie - informacje i pisma przeznacza bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bardzo solidna kancelaria dnia: 2011-08-10 16:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat musze procesowac sie z własnym synem. Nigdy nie myślałam ze do tego dojdzie a jednak. Mam bardzo zły stan zdrowia, cierpię na szereg schorzeń. Chociaż wyksztalcilam go i zawsze starałam sie jak najlepiej dla niego - nie mogłam nigdy liczyć na jego pomoc w czymkolwiek. Dzięki Panu Mecenasowi Komorowskiemu uzyskałem wreszcie środki do życia. Wiem ze zawsze można liczyć na niego i na Panią Agate Swat i inne przemile osoby z Kancelarii. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata W. dnia: 2011-08-04 11:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa z zakresu prawa nieruchomosci, trwała długo ale na szczescie w koncy udało sie unieważnić czynność prawna z moim udziałem. Takie sprawy są bardzo trudne i mam wątpliwości czy ktoś innny poprowadzilby mi sprawe równie dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2011-07-31 14:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do mec Komorowskiego, bo... Przedtem przegralem sprawe ze stroną, którą reprezntowal. Byłem pewien wygranej, ale jak widać - zbyt pewien. Teraz prowadzi mi trzecia sprawe - mam firmę i ciagle sie cos pojawia. Jak do tej pory - brak zastrzeżeń ;). Polecam z czystym sumieniem ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rubenek dnia: 2011-07-24 17:23:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Punktualny, konkretny, rzetelny. Przedstawia realną ocenę sytuacji. Siła spokoju i duża wiedza. Solidnie przygotowuje się do sprawy i nie daje się zaskoczyć. Szczerze polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota M. dnia: 2011-07-13 14:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pracy Kancelarii wypowiedzieć mogę sie bardzo pozytywnie. Pisma wychodzą terminowo, co jest w branży ewenementem. Cena jaką zapłaciłam jest adekwatna, bardzo miły kontakt, spokojnie mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Marta M.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-13 13:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo negatywnych wcześniejszych doświadczeń z innymi pelnomocnikami, zdecydowałem sie powierzyć sprawe profesjonaliscie. Sprawa potoczyla sie korzystnie, dzięki zaangażowaniu mec. Komorowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: RT dnia: 2011-07-06 15:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym bardzo podziękować Panu Mecenasowi Marcinowi Komorowskiemu za niocenona pomoc przy mojej sprawie rozwodowej. Dziękuje bardzo za zaangażowanie i cerpliwosc. Sprawa była nie do wygrania, a jednak - jak sie chce to można. Każdemu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.W. dnia: 2011-06-27 21:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa trwała 8 lat. Na początku prowadził ja inny pełnomocnik, ale gdy zajął sie nia mecenas, ruszyła z kopyta. Teraz czekamy na uprawmocnienie, ale już wiem, ze ukochany przeciwnik ma dosc ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rudasek dnia: 2011-06-20 19:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli chodzi o adwokata Komorowskiego to uważam że to bardzo dobry prawnik. Sama się przekonałam we własnej sprawie. Mogę tylko powiedzieć, że w mojej sprawie był bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-06-19 14:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi niedawno fajnie poprowadził sprawę z zakresy prawa pracy. Również mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2011-06-17 18:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoita kancelaria, miałem tam sprawe o kontakty, w sumie prostą, ale dobrze poszło. Bywa trudny kontakt, ale poza tym nie ma sie czego przyczepić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: miałem czekać na wniosek tydzień, wyszło 10 dni. Potem wszystko było już w porządku.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-13 18:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja miałem sprawe o zachówek i Pan Mecenas mi ja ładnie poprowadził. Kiedy przyszedłem do kancelarii liczyłem na 1/3 mniej, niż dostałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-06 12:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły kontakt, duże zaangażowanie. Sprawa nie była prosta, ale udało sie uzyskać Panu Mecenasowi dla mnie większość kwoty. Mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2011-05-30 11:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marcin Komorowski prowadził moja sprawę rozwodową. Nie mam słów aby wyrazić wdzięczność za sposób w jaki Pan Mecenas przeprowadził mnie przez ten ciężki okres, przez posiedzenia sądowe, pisanie pism procesowych itd. Co więcej, oprócz profesjonalizmu i przygotowania do rozpraw, Pan Mecenas okazał się być niezwykle oddany klientowi. Moja sprawa zakończyła się niezwykle szybko, pomyślnie i na moich warunkach. Dziękuję Panu. Mateusz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2011-05-23 10:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna relacja jakość - cena. Zatrudnia kilku naprawdę dobrych prawników. Kontakt z kancelaria jest łatwy, zawsze uzyskiwalam szybko wszelkie informacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sussie dnia: 2011-05-18 12:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę sie ze trafiłam własnie do tej kancelarii. Od czasu rozmowy z mecenasem - kamień z serca. W pozwie wszystko ładnie opisane, sadze ze bedzie dobrze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-16 13:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje Panu Mecenasowi za wygranie sprawy o alimenty :). Dostalam 3 tys. Zl na kilkuletnie dziecko.?Wierze ze wyrok nie zmieni sie w drugiej instancji ;).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wolnica dnia: 2011-05-10 17:54:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo zaangażowany w sprawe. Pojechał osobiście, nawet gdy w sumie obecność nie była niezbędna. Ale dzięki temu dowiedzilismy sie co kombinuje przeciwnik. Sympatyczny kontakt, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowal dnia: 2011-05-09 15:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych łódzkich adwokatów. Jest konkretny i wiadomo o co mu chodzi. Sprawa wyglądała na skomplikowaną, ale udało sie przeforsować co trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gererd dnia: 2011-05-05 18:39:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia o Mecenasie Komorowskim jest bardzo pozytywna. Przeciwnik dochodził dachówki w kwocie 70 tys. Zł, była opinia biegłego ze tyle sie należy, a zapłaciłem tylko 5 tys. I to jeszcze w ratach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-01 20:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem jedna sprawe u mec. Komorowskiego kilka lat temu, wszystko poszło dobrze, wiec wydawało mi sie ze tak idą takie sprawy w sądach. W sumie podobna sprawe powierzylem komuś innemu. Wtedy docenilem prace mec. Komorowskiego. Wróciłem i już sprawa nabiera rumiencow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wento dnia: 2011-04-27 08:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostalam kontakt do tej Kancelarii od zadowolonej koleaznki. Jestem bardzo zadowolona z Pana Mecenasa Komorowskiego. Potrafi zachować zimna krew na sprawie, punktuje przeciwnika aż miło. Trudno czasem sie dodzwonić, ale można szybko umówić sie na termin. Nie liczy sobie za każdy drobiazg - cenę podaje od początku, nie ma przy tym żadnych kruczkow. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BarbaraK dnia: 2011-04-26 18:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie siedzie w p .... dzięki facetowi. Nie jest może zbyt milutki, potrafi op...... ale jak sie dobrze zapłaci to potrafi pomóc - dzieki niemu spedzam swieta w domu. Ma ze mną krzyż pański, ale jest ok, skoro stale wracam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-24 16:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojnie mogę polecić. Bardzo dobre przygotowanie klienta do sprawy, świetny zespół. Dziękuje za pomoc :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: D.M. dnia: 2011-04-22 22:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa, dostałam ile chciałam, jeszcze alimenty na siebie i ograniczenie władzy rodzicielskiej dla byłego!;))). Teraz jeszcze podział majątku - napewno tylko tu;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-20 18:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ma dużo cierpliwości, choć faktycznie nie sposob sie do niego dodzwonić - trzeba czekać aż sam sie skontaktuje, co robi dosc szybko. Natomiast jest bardzo zaangażowany - niby drobiazg, ale czekałem na ogłoszenie i czekał ze mną, adwokat drugiej strony po prostu sobie poszedł. Sprawa była trudna, ale jestem ogólnie bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Płomień dnia: 2011-04-19 22:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiam się, czy czasem wpisy negatywne nie były dokonywane czasem przez jedną i tę samą osobę? Moje doświadczenia są zupełnie odmienne. Może to moje przypuszczenie, ale mec. Komorowski zaszedł paru przeciwnikom za skórę, może z tego wzięły się negatywne opinie? Ja polecam, własnie ze wzgledu na terminowość i skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-19 19:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie mogę się wypowiedzieć o współpracy z Mecenasem Komorowskim, jestem zadowolona z pomocy jakiej mi wielokrotnie udzielił. Polecam go moim znajomym i wszyscy są pozytywnie zaskoczeni profesjonalna i miła obsługą. Dziwią mnie negatywne opinie ale domyślam się z jakiego powodu się pojawiają... nie wszystkim da się pomóc.....Nawet za największe pieniadze......
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałam okazji składać
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-29 17:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Kancelaria, zostałem obsłużony kompleksowo, za każdym razem miły kontakt oraz chęć współpracy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ślimon dnia: 2011-01-31 19:20:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją