Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ROMA- DEKOR Marek Postoła

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Mazowieckie, 02-798 Warszawa Wąwozowa 31
Telefon: 22 649-58-65
Adres e-mail: roma-dekor(małpa)roma-dekor.pl
Strona internetowa: www.roma-dekor.pl
NIP:
525-205-99-17
Opis działalności: sprzedaż, montaż osłon okiennych Słowa kluczowe:

Ocena: 94% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2154
Data utworzenia profilu: 2013-07-04 11:57:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-04 11:57:50 

Opinie o ROMA- DEKOR Marek Postoła

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłam w Roma-Dekor zasłony rzymskie, gdyż mają bardzo duży wybór tkanin; zasłony ładnie uszyte; montaż przebiegał sprawnie i szybko, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-08-03 18:41:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety fajne i na czas, ale ekipa pracowała bez jakichkolwiek zabezpieczeń i całkowicie zniszczyli mi drewniany parapet bo niechlujnie rozlali na niego bardzo mocny klej i położyli na tym nożyczki. Poza tym ten sam klej znalazł się także na lakierowanej podłodze, co w większości dało się usunąć, ale kosztowało mnie to sporo czasu. Szkoda zawracania głowy z taką robotą, bo likwidacja szkód zajmie zdecydowanie więcej czasu aniżeli sama usługa. Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Wyszyński dnia: 2015-07-24 19:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiłem u nich dla mojej Mamy fotorolety, piękna plaża, palmy, zdjęcia jak w realu, Mama jest zachwycona, pomogli wybrać najlepsze zdjęcia, montaż również terminowo i solidnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-09-19 18:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne wykonanie, stosunkowo szybko i fachowo wykonane rolety, gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 09:01:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomogli mi w wyborze optymalnego rozwiązania Moja firma jest bardzo zadowolona.mimo dużego zamówienia szybko uwinęli sie z montażem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-01-24 08:41:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe przedsiębiorstwo, jestem bardzo zadowolona z ich usług, wspaniale się spisali montując w moim domu pię?ne zasłony panelowe, w końcu moje wnętrza nabrały eleganckiego i oryginalnego charakteru w prosty sposób
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2014-01-03 12:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukiwałam eleganckich rolet materiałowych i po poszukiwaniu w internecie firm w Warszawie, tylko w Romie Dekor spodobało mi sie ich wygląd. Teraz mam takie same w mieszkaniu i jestem z nich mega zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 08:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fotorolety firmy Roma-Dekor, bardzo chciałam stworzyć prowansalski styl w salonie i zdjęcie które wybrałam do rolet idealnie się nadawało, tylko, że w innych sklepach życzyli sobie nibotyczne ceny za ich wykonanie. Dopiero tutaj zaproponowano mi cenę na ktora od razu się zgodziłam i wyszło tak jak chciałam. Super firma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-08 08:39:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Duzy wybór rolet w korzystnych cenach. Pomagają w wyborze najlepszego rozwiązania. Jestem zadowolona z ich usługi
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 08:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą, chciałam w domu urządzić sobie mini kino, lecz brakowało mi idealnego przyciemnienia pomieszczenia, z pomocą przyszła mi firma Roma Dekor, doradzili najlepsze rozwiązanie i szybko i solidnie zamontowali w moich oknach rolety. Polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-11 10:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich wspaniałe rolety. Szybko wykonali zamówienie. Wysoka jakość usługi. Solidna robota. Pomogli w montażu. Solidna firma. Pracują uczciwie, maja konkurencyjne ceny. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 10:11:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten sklep. Duży wybór osłon okiennych. Ja zdecydowałam sie na rolety materiałowe. Świetna jakość za atrakcyjną cenę. Firma pomaga w montażu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 10:19:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z profesjonalnego montażu rolet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-08-28 10:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym sklepie podobają mi się konkurencyjne ceny i szeroki wybór. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Yogi dnia: 2013-08-12 09:35:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety w przystępnych cenach. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-07-29 12:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór rolet zewnętrznych. Rolety są bardzo solidnie wykonane i bardzo ładnie prezentują się po zamontowaniu. Nie przepuszczają światła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emila dnia: 2013-07-15 09:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży wybór żaluzji. Wszystkie rozmiary i dużo wzorów, zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Benika dnia: 2013-07-04 11:58:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją