Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Modneschody.com

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz  
Adres: Łódzkie, Łódź Pojezierska 91a
Telefon: Kom. 601 239 102
Adres e-mail: biuro(małpa)modneschody.com
Strona internetowa: www.modneschody.com
Opis działalności: sprzedaż i budowa schodów Słowa kluczowe: sprzedaż i budowa schodów

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1893
Data utworzenia profilu: 2013-07-04 10:32:18
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-04 10:32:18 

Opinie o Modneschody.com

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie odradzam zlecenie firmie czegokolwiek. Po wpłaceniu przeze mnie zaliczki w wysokości połowy kwoty zamówienia na balustrady właściciel pojawił się po moim monicie miesiąc później, zaczął prace i przerwał na kilka tygodni (wtedy przysyłał montera co jakiś czas odpowiadając na moje naciski aby markować, że coś jest robione a w rzeczywistości a to przywożone słupki były niewłaściwej długości a to pochwyty niedopasowane, monter zmęczony bo zawsze wracał z innych prac i popełniał proste błędy). Prosiłem się wielokrotnie aby prace zostały dokończone ale niestety właściciel ma mnie w ....nosie. Minęły prawie 4 miesiące. W domu wszystko rozgrzebane, właściciela nic nie interesuje pomimo, że w umowie jest zapis o miesięcznym terminie realizacji. Wiem, że obecnie trzeba czasem poczekać gdyż jakaś wcześniejsza "robota się przedłuża" i do tego zdążyłem się przyzwyczaić ale jeszcze nie spotkałem się z czymś takim. Zdecydowałem o poszukaniu normalnej poważnej firmy, której właściciel ma choć trochę przyzwoitości i dokończy prace. Podpisuję się imieniem i nazwiskiem i mam nadzieję, że nikt już nie popełni takiego błędu. Jeszcze raz ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Paweł Gorczyca dnia: 2017-05-24 08:59:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem stronkę w internecie wystarczyło że ją przejrzałem to już wiedziałem jaka firma wykona schody do mojego domu. Po remoncie i przebudowie prezentuje się świetnie i to też jest duża zasługa schodów od tego wykonawcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 11:52:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: modneschody.com , polecamy... Pomogli nam w wyborze odpowiednio pasujących schodów do wnętrza. Wykonano projekt i wycenę gratis. Cena za schody + balustrady nie była zbyt wygórowana czego bardzo się obawialiśmy a jakość wykonania jest zadowalająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka z Aleksandrowa Ł. dnia: 2013-11-13 11:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody mam bardzo fajne. Jestem zadowolona,że zdecydowałam skorzystać z ich oferty. Warto ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 15:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania za współpracę, przebiegała ona w sympatycznej atmosferze. Profesjonalizm, rzetelność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: OK dnia: 2013-10-11 08:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się z mężem na schody tradycyjne. Wczoraj ostatecznie je zamontowano. Nasza najlepsza inwestycja w bieżącym roku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-04 11:21:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja !! Schody są przepiękne. Dziękuje za tak piękne wykonanie. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 13:28:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, uczciwość wobec klienta, zaangażowanie, precyzja. Schody spiralne idealnie dopasowane do wnętrza domu, elegancja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 10:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja teściowa ma od nich schody i jestem bardzo zadowolona. W sumie to jej się nie dziwie bo mi sie też spodobały. Widać ze są bardzo dobre. W imieniu mojej teściowej - polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 15:33:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją