Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Małgorzata Zmysłowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 54-432 Wrocław Strzegomska 204/11
Telefon: 71 349 76 22 Kom. 609 780 770 Fax: 71 349 76 22
Adres e-mail: adwokat(małpa)zmyslowska.pl
Strona internetowa: www.zmyslowska.pl
NIP:
894-293-60-42
Opis działalności: Kancelaria udziela porad prawnych, opracowuje projekty aktów prawnych, opinii oraz umów prawnych, zapewnia reprezentację przed organami sądowymi , prokuratorskimi oraz administracji publicznej. Słowa kluczowe: adwokat rozwód wrocław,  adwokat spadki wrocław,  adwokat alimenty wrocław kancelaria adwokacka wrocław, opinie prawne, porady prawne adwokat wrocław, błąd w sztuce lekarskiej adwokat wrocław, prawo rodzinne adwokat wrocław

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: Brak opinii
Ceny usług: Brak opinii
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2173
Data utworzenia profilu: 2013-07-03 17:43:57
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-03 17:43:57 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Małgorzata Zmysłowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miałam już sił, adwokat Zmysłowska pomogła mi w mojej sprawie i jestem szczęśliwa, że to już koniec z problemem z którym borykałam się przez wiele lat. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2015-10-06 23:12:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 07:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał o swoich problemach prawnych ale jestem bardzo zadowolony i polecam jak najbardziej tą kancelarie adwokacką we Wrocławiu bo sam jestem z Sobótki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Antek B. dnia: 2013-11-25 16:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna porada prawna !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 16:37:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również korzystałam z usług Pani Mecenas i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim spodobało mi się zaangażowanie w moją sprawę, byłam zdruzgotana sytuacją ale pomoc nadeszła w samą porę. Rozwód przebiegł godnie bez tzw. "prania brudów" . Jak najbardziej duży pozytyw z mojej strony. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2013-07-03 21:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Rozwod na pierwszej rozprawie mimo wnioskowania strony przeciwnej o rozwod z orzekaniem o winie. Wygralem, udalo sie. Wolny na szczescie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rozwodnik dnia: 2013-07-03 18:19:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją