Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Stolarski Krysiak

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 12-114 Rozogi Witosa 2
Telefon: 897226142 Kom. 695240605
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.krysiak-stolarstwo.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 14x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 5342
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-03 11:29:33 

Opinie o Zakład Stolarski Krysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM !! Firma naprawdę godna polecenia robili u mnie schody ponad 2 lata temu i jest wszystko ok a teraz będą robili dla mojej córki bo są naprawdę robią bardzo solidnie i ładnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ...
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2018-03-06 19:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę naprawdę solidnie i w rozsądnych pieniądzach tylko trzeba rozmawiać z młodym bo p. Czesław będzie ciągnął żeby było po jego myśli takie komunistyczne podejście. Naprawdę polecam tylko pamiętajcie żeby rozmawiać z młodym ( Marek ) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Zadowoleni klienci dnia: 2017-05-07 21:07:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem uczciwi i sumieni. Zero problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2017-05-04 16:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnosnie opini radka . Widac ze gosciu chce zrobic syf tej firmie i zniechecic innych. Ja powiem tylko tyle ze wykonujac wykonczenia budowlane wnetrz wspolpracuje z ta firma od ladnych kilku lat . Polecajac ich swoim klijentom jeszcze nigdy nie slyszalem ze cos z ich wyrobami jest nie tak a wiec widac ze gosciu robi syf . A ja polecam z czystym sumieniem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: idealna
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 00:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem tą firmę.Są naprawde konkretni . Robią z litego drewna sezonowanego na konkretnych materialach ja zobaczylem ich skład drewna na placu to bylem pod niesamowitym wrażeniem. Wyroby naprawde pierwsza klasa mam juz schody i drzwi ponad rok i caly czas jak nowe wiec naprawde polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-01 10:38:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Ta firma zajmowala sie u mni kompleksowym wykonczeniem domu w drewnie(schody, drzwi, podlogi) i musze powiedziec ze nie mam najmniejszych zastrzezen czego nie bylismy pewni to podpowiedziano doradzono ( tak bedzie ladniej tak bedzie lepiej) ale nic nie bylo wciskane na sile ze tak musi byc i koniec . Ale dzieki temu wszystko wyszlo imponujaco a wiec POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma takich
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 21:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma . Wyroby bardzo solidne Wykonane na ustalony termin w przystepnej cenie . Bardzo spodobało podejscie do klienta wszystko bardzo konkretnie wyjasnione przy zamowieniu bez zadnego mydlenia oczu tak jak to robia niektóre firmy. Na koniec posprzatane poproszone o przejrzenie i odbior . Firma naprawde godna polecenia a wiec gorąco POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xxxx dnia: 2014-04-13 19:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma co się rozpisywać SUPER FIRMA gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: schody ruciane nida dnia: 2014-04-03 11:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firme wszystko jest OK bez zastrzeżeń .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-17 17:40:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM TĄ FIRMĘ MIMO TO ZE OBUDZIŁAM SIE PRZED SAMYMI ŚWIĘTAMI A ONI MIELI NAPIĘTE TERMINY WYKONALI MI DRZWI DO CAŁEGO DOMU Z KTÓRYCH JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. TO JEST FIRMA GODNA POLECENIA BO NAPRAWDĘ MOŻNA IM ZAUFAĆ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-23 16:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ta firmę fachowa robota i obsługa za rozsądne pieniądze . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: xxxx dnia: 2013-11-18 00:59:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządna firma p.Marek potrafi doradzić i wykonać tak żeby było ładnie i solidnie a co najważniejsze przystępnie dla kieszeni. Naprawdę POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 21:48:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę solidna. Od początku bardzo dobry kontakt wszystko wykonane solidnie i według ustaleń a co najważniejsze nie przeciągają ustalonych terminów. W tej firmie termin jest termin. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2013-09-08 12:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę. Mila i konkretna rozmowa z Panem Markiem od samego początku nawiązanego kontaktu. Zgrana ekipa montażowa. Szybki i solidny montaż bez żadnych zastrzeżeń. Drzwi pierwsza klasa i nic inaczej odnośnie schodów. Naprawdę firma godna polecenia a wiec POLECAM !!! ps. Młody jest nie przeciętny :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-04 21:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firme nie to ze robia solidnie i terminowo to w dodatk wszystkie wyroby sa z litego drewna a nie tak jak wiekszosc okleja badziewie milimetrem ladnego drewna. I tak jak kolega wczesniej zgadzam sie z tym ze znaja sie na tym co robia . POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-24 21:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biorę z tej firmy schody zagranice. Nigdy nie było problemów zawsze wszystko się zgadza. Widać że się znają na tym co robią. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2013-07-22 21:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał ale naprawdę polecam. Aby ze wszystkimi firmami się tak układała współpraca. Jeszcze raz POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-06 20:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zamówienia, dokładne i profesjonalne wykonanie usługi. Pracownicy wykonujący usługę zaskoczyli mnie oraz moją żonę pozytywnym podejściem do pracy. Pozostawienie im mieszkania było czystą przyjemnością, bowiem odebraliśmy je o wiele piękniejsze, niż je sobie wyobraziliśmy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-03 11:10:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna i poważna firma .Przyjechało dwóch panów o omówionym terminie. Fachowo doradzili odnośnie kierunków otwierania, wzoru, koloru itp. wszystko wzorniki, kolory, katalogi z klamkami itp mają ze sobą. Nie ma potrzeby jechać po pomiarach do firmy żeby coś wybrać. Montaż 9 szt drzwi odbywał się góra 7 godz.Zamontowano czysto, schludnie i solidnie. Naprawdę polecam ta firmę . Zero problemów .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2013-06-24 22:22:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko mówiąc szybko, tanio i solidnie. Wyroby b. dobrej jakości bez żadnego fornir czy coś takiego. Wszystko według ustaleń. Ekipa bardzo zgrana . montaż bez zastrzeżeń na koniec nawet posprzątane . POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: h.l dnia: 2013-04-24 15:23:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją